Gynevac kúrát valaki vett már fel? (tudásbázis)
Tisztelt Dr Lázár Erika!
Segìtségét kérem a páromnak 2 éve visszatérő húgycső gyulladása van ebből most lett neki prosztata gyulladása is. Sajnos ezektől a gyulladásoktól merevedési problémái is vannak. Nekem pedig petefészek és mégyulladás. Járunk orvoshoz, és az egyik ismerőünk ajánlotta a gynatren injekciót, hogy ez jó lenne mind kettőnknek. Ön szerint? Előre is köszönöm a segítségét.
Segítsetek !!!
Hol és hogyan lehet a gynevac injekciót a fű alól is beszerezni???
Vagy a gynatren injekciót?
Ha van valakinek akinek már nem kell kérem írjon .
Tisztelt Doktornő!
Köszönöm szépen a válaszát. Mindenképpen fel fogom íratni. Van valami híre a Gynevac-kal kapcsolatban, hogy mikor hozzák ismét forgalomba?
Szerintem-engem is beleértve- rengetegen ülnek tűkön, hogy végre beszerezhessék...
Kedves Annie!
Németországban Gynatren a neve, receptre kapható. Egy nagy baja, hogy rosszul dozírozzák, 4 doboz Gynatrenben van annyi hatóanyag, mint egy doboz Gynevacban. (A nyugatiak spóroltak vele, mikor törzskönyvezték!)1 doboz Gynatrem nem egészen 20.000 ft (euro árát nem tudom).
Üdvözlettel
Dr Lázár Erika
Igen,sajna most nem lehet kapni:(:(Remélem én is,hogy hamarosan újra forgalmazzák.
Drukkolok nektek:)
Összejött a baba?:)Annie1130
Írtad,hogy beadatod még egyszer
Kedves Hölgyeim!
Korábban írtam egy kis "továbbképzést" az "Ismered a Gynevacot?" topikba (1252. hozzászólás.)
Most egy másik kétségbeejtően komisz elvet szeretnék eloszlatni.
Itt olvastam, hogy Nory 1981-et 2 nőgyógyász eltiltott attól, hogy amikor sikerült végre terhesnek lennie, folytassa a Gynevac kúrát. Ez azért kétségbeejtő, mert a Gynevac nem gyerekcsináló injekció, hanem a gyulladásokat gyógyítja, azokat a gyulladásokat, amik megakadályozzák a terhesség létrejöttét, és ha sikerül is a terhesség, vetélést, koraszülést, méhen belüli sorvadást okoznak.
Azok a kollégák, akiknek fogalmuk sincs az egészről, a hatásmechanizmusáról se, megakadályozzák, hogy a nők hozzájussanak az injekcióhoz, és tudatlanságukkal, vagy szándékos rosszindulattal azt is megakadályozzák, hogy ha végre sikerült, lehetőleg egészséges, erős gyermeket hozzanak világra. Szerencséje volt Norynak, hogy nem lett baja a gyereknek e lelketlen kollégák miatt!
A gyógyszerektől félünk terhesség alatt. DE! A gyógyszerek vegyületek, néhány atomból álló molekulák. Ezek átdiffundálnak az érfalon, a placenta anyai oldaláról a magzati erekbe. Így kifejthetnek károsító hatást. Azonban a Gynevac formalinban elölt laktobacillusok keveréke, a laktobacillusok sok milliónyi fehérjemolekulából állnak, a fehérje molekulák sok százezer atomból álló óriás molekulák. A laktobacillusok mérete olyan a gyógyszer molekulához képest, mint egy elefánt mérete a bolhához képest. Nem tudnak átjutni az anyai érfalon se.
Hatása pedig a következő. Mélyen izomba beadva a szervezet védekező fehérvérsejtjei, a falósejtek oda áramlanak a beadás helyéhez. Az idegen fehérjét bekebelezik, felfalják, felbontják, és megindítják az anyai szervezet védekező immunreakcióját. Az anya szervezete immunglobulinokat termel, ez már anyai fehérje, ami természetesen nem támadja meg, hanem védi a magzatot. (Ha az anyai fehérje megtámadná, nem lenne senkinek gyereke!)
Amelyik orvos ezt nem tudja felfogni vagy végig gondolni, az legjobb lenne, ha visszaadná az orvosi diplomáját!
Mindezt azért írtam le, hogy ha az oltás közben terhes lesz valaki, abba ne hagyja, bármennyire is "eltiltja tőle" a tisztelt orvosa!!!
Üdvözlettel
Dr Lázár Erika
január óta újra gyártják, a gyógyszertárak rendelhetik.
én is ezt teszem!
Sziasztok!
ezt az infót szeretném veletek is megosztani. Dr. Lázár Erika írta:
Várhatóan november végén lesz újra forgalomban a Gynevac. (Az Országos
Intézettol függ végso soron.) A gyártása már befejeződött, a bevizsgálása
tart. Akkor minden patikában kapható lesz, amelyik megrendeli a
Hungaropharma nagykertol. A honlapon piros betukkel lesz kiírva azonnal,
amint kapható.
Szerintem nagyon jó hír én már nagyon várom!!!!!További szép napot mindenkinek.
szisztok,
Sajnos még nincs a patikákban, Gynevac; nekem is ott áll a receptem a gyógyszertárban, pedig sürgős lenne, mert novembertől ismét elkezjük a bébiprojektet a meddőségi centrumban. Jó lenne még beültetés előtt az injekciót megkapni:( nehogy ismét elmenjen a babám...
További ajánlott fórumok:
- Ismered a Gynevac-ot?
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Napi 1 étkezéses fogyókúrát próbálta már valaki? Vélemény? Tapasztalat? :)
- Hogyan tudnék egy gyomorürítő, béltisztító kúrát végezni? Tapasztalt ebben valaki?
- A Gynevac injekció kapható manapság, mert korábban hiánycikk volt?
- A GYNEVAC injekció tényleg jó a krónikus húgyúti fertőzésre is?