Gyes mellett munka (beszélgetés)
Sziasztok!
Teljesen egyetértek a véleményeitekkel nagyon nehéz alkalmazotti munkát vállalni gyerekek mellett ugyanakkor viszont meg kell élni valamiből mert ugye köszönömért sehol sem adnak kenyeret!
Én itthonról dolgozom 4 gyerek mellett a bölcsibe nincs hely.
Nem könnyű de megoldható és talán a picinek aki 13 hónapos ez a legjobb megoldás.
scak ahhoz először bizonyítani kell. Ha fel sem vesznek, nem tudod bizonyítani, hogy akár 5 gyermek ellenére is, de jó munkaerő vagy!
Nálunk pl, az oviba fél5ig oda kell érni a gyerekért!!! Nekem a munkahelyem igencsak ritka volt, hogy fél5kor le tudtam lépni.
Érdekes dolgok ezek.
Ha van gyereked az a baj mert még kicsi,ha már nagyobb akkor meg az,h már kiöregedtél cirka 40 évesen.Nekem sajnos ez a tapasztalatom.
Szerintem ez korrekt...
Remélem sikerül!!!!:)
Feltétlenül írd meg,hogy felvettek e!!!??
Nem titok...én 110 bruttóra vagyok felvéve,plusz 15 ezer étkezési utalvány.
Konkrétan:83 nettó ,plusz 15 ezer,plusz 25 a GYES,így azért nem hangzik olyan rosszul....
Ha lejár a GYES fizetésemelést fogok kérvényezni!::))
Akkor én szerencsés vagyok!:)
De gondolom ez szakmafüggő is...
Én Eü dolgozó vagyok,és manapság sajna tudjuk milyen az Eü helyzet....
Gyakorlatilag az Eü képzés megszűnt...:(
Ezt egyébként én is nehezen nyelem be,hogy akinek kisgyereke van,azt eleve kizárják....
Miért?????????:(
Én is azt tapasztalom hogy hátrány ha van gyerek
és a gyes már szerintem részlet kérdés...a gyereken van hangsúly
Szia!
Miért lennél?
Én is GYESEN vagyok,és dolgozom is!
A munkáltatónak ez nem jelent semmit!
GYES mellett lehet 8 órás állást vállalni!
Ha van ki vigyázzon a picire míg Te dolgozol,semmi vész!
További ajánlott fórumok:
- Gyes melletti munkavégzés
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Munka gyes mellett?!
- Munka melletti gyes, betegség
- Gyes mellett szeretnék munkába állni, kivehetem a Gyes lejárta előtt az eddigi szabikat?