Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Gondolom a kíváncsiság hajtotta, hogy megnézze mi hogy alakul a lakásba!!! Ááááááh, na mindegy este le lesz rendezve.
Nekem eszembe nem jutna besétálni egy vadidegen lakásba. De hát különbözőek vagyunk, én nem vagyok ennyire pofátlan!!!!
Hát én nem tudom, tudom hogy ő lesz a szomszédom, de megbeszéltük a párommal, hogy este megyünk hozzá, és leállítjuk!!!
Annyira mérges vagyok grrrrr!
Azt mondta a férjem, hogy már tegnap is kerülgette az ajtónkat, és látta hogy bent van a férjem, és ezért nem is ment be, erre ma megvárja míg nincs ott és bemegye???? Hát komolyan mondog rég voltam ennyire felháborodva!!!!
Lányok!! Tiszta ideg vagyok, tudjátok költözünk, és most szerelnek még a lakásban. A férjem meg sétál be a lakásba, és ott áll bent egy szomszéd, aki csak ennyit mondott neki, hogy "ugye nem gond hogy bejöttem körülnézni". Hát én totál ki vagyok, milyen pofátlanok az emberek??????
Ááááááh, megyek munka után becsöngetek hozzá......
Hááát, nekem minden reggel az első utam a pipildébe vezet, és ma már azóta voltam vagy 5-ször:-)))
De mondjuk én nagyon sok folyadékot iszom:-)))
Oké, várjuk:-))
Ez volt az első pipi? Anyám de jól bírod!!!
megnéztem igen tényleg nagyon jó kis oldal köszönöm szépen:)
Ma még nem teszteltem mer most keltem de még nem kell pisilnem :S meg lehet felesleges is,este ugy fekdtem le h mindjárt megjön érzésem volt és reggel ugyanigy ébredtem :S rettegek h megfog jönni.a hőm még ugyanannyi 37,2 nem esett le de én akkor is félek:(
Sziasztok Lányok!
Emribe, hú lehet hogy babás vagy:-)) Nagyon szurkolok, hányadik ciklus napon jársz egyébként? Az október 26, hányadik nap lett volna? Azt jelenti, hogy 16 napja késik:-))) A hőnél mit jelent a 36 körüli? 36,1 vagy 36,5 vagy 36,8, mert akár a 36,8 még jó is lehet.
Andy! Annyira aranyos vagy, hogy így gondolsz ránk, én tőlem jöhet nálad is a 3. babóca, nekem ugyan attól nem lesz rosszabb:-))) Együtt fogunk babásodni, ne aggódj:)
Manócska, hú már csütörtök van, lassan de szépen telik az idő, megtudtad nézni azt a linket a jóstesztelésről? Ott nagyon jó fotók vannak a terhes jóstesztelésre.
Flo, sajnálom. Nem könnyű anyóssal és apóssal, de tényleg talán az lesz a legjobb mindenkinek, ha mentek. És akkor talán nyugi lesz, és hidd el a viszonyotok is jobb lesz!! Mert nem lesz annyi konfliktushelyzet, ha nem találkoztok egyfolytában.
Velem semmi extra, én most a 15. napon vagyok, még kb 10 nap van hátra, szerintem 24-25 napos lesz most a ciklusom, majd kiderül, néha mintha éreznék a köldökömnél szúrkálásokat, de nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki, mert szerintem még túl korai lenne. Sok időm nincs is vele foglalkozni, mert pakolok, rendezkedek otthon megállás nélkül. Néha-néha eszembejut, de most jól is esik, hogy nem agyalok rajta.
nekem is négy nap még vasárnap minden kiderül,ha addig nem jön meg:S csomószor van mindjárt megjön érzésem pl most is,ma kezdődött.De szédülök is most is h írok olyan kóválygós a fejem:S remélem nem jön meg.
Drukkolok neked+++:)
Sziasztok csajszik:)
Megint csak most tudtam jonni mert hosszú és zűrös volt a nap,de most igyekszem viszaolvasni:)
Manocskah remelem tényleg igazat jósol a teszt nagyon drukkolok!!!
Petra örülök h ennyire pozitív vagy:)ez megfogja hozni az eredményt!!!és tok jó h tudsz másra koncentrálni és kicsit "felejteni" a baba témát,bár tudom ezt nem lehet és valójában nem is kell csak mégis jó kicsit elterelni a gondolatainkat!
Én is nagyon izgatott vagyok igy hosszú évek óta először észre vettem a pé-t fúuu el sem hiszem ennek én annyira örülök h nagyon!aztán majd kiderül mennyire ettem jól észre mennyire jártunk sikerrel de valahogy van egy olyan érzésem hogy most sikerulhetett!de lehet h aztán nagyot tévedek és nagyot koppanok majd de nem tudom,mégis valami érdekes suggallatot érzek belülről,majd kiderül!24.napnal járok meg van pár nap hatra főleg h nekem nem pontos igy még nehezebb!de türelem türelem:)
És különben is itt nektek kell először is babasodni hiszen én mar kaptam az élettől ket óriási ajándékot a sracaimat és elsősorban most nektek kívánom akiknek meg nincs gyerkoc vagy akik a kistesot varjak,aztán ugy johetek én:)úgyhogy nagyon nagyon szorítok nektek h minél előbb sikerüljön!!