Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
igen szerintem is az volt,tesztelj megint mostmár tuti kimutatja:)
Csajok nekem meg elmultak a görcseim,viszont ma megfog jönni tuti:( leesett a hőm kicsit,tehát nekem már nem sok,sőt szinte semmi esélyen nincsen:(
Nektek drukkolok nagyon)+++
Sziasztok csajok:)
Üdv Embrie közöttünk és nagyon drukkolunk neked is!!!!
Petra ez az ember nem normális,sőt egyenesen pofátlan mit képzel!!!!Jajj nap mint nap szembesulok azzal h mennyi buta ember van:(
Manocskah szupi a teszt remelem a terhességi teszt is meg fogja erősíteni ha odaér az idő!!drukkolok nagyon!!
Kilitie bizony ez a hányás nem jó dolog de a babo érdekében mindent kibirunk:))én a 15.hétig ha szám mindkét terhessegemnel 12.hétig nem bírtam felkelni a gyomor fájdalomtól/gorcstol és mindent és semmit is kihanytam egyaránt!kitartás el fog múlni:))dolgozik a baboca gondolj erre:))
Kezdek mar én is izgulni h alakult ez a hónap mi lesz az eredmény!egyenlőre semmit nem érzek tunetileg de mindkét manokamnalh a 7.héttől jelentkeztek!majd meglátjuk:)
október 16.án.jajj de jo lenne,remélem az vagyok,én most ugy érzem igen,remélem nem csap be a teszt meg a megérzésem:)
és te hogy vagy jol viseled?:)
nekem 10es tesztem van:)
Hát igen elmélteileg akkor erősödik ilyenkor már ha az ember terhes.remélem nem csap be:) huu akkor téged sosem érlek utol :S:D
7hetes és 3 napos. Igen láttam, szerintem bíztató. Sosem használtam jóstesztnek, de szerintem nagyon jó. Elméletileg egyre halványabbnak kellene lennie ha nem lennél terhes.
Nem tudom milyen érzékenységű terhességi tesztes van, de én a helyedben 10-es érzékenységűt vennék, mert nekem a mensi első napján az is halvány volt, szóval a 25-ös teszt kb. egy héttel később mutatja csak ki.
:D:D:D kösziii:)
te hány hetes is vagy?:)
Manócska, én nagyon szorítok!
Ha meg becsap, akkor legfeljebb legközelebb nem szenvedsz vele!
De adja Isten, hogy ne is kelljen már 9 hónapig ovu tesztet kézbevenned!! :-)))
A hőm ugy volt hogy végig 36,8 volt majd egyik napról a másikra 37,1 mostmeg már 2 napja 37,2
jajj olyan jo lenne nem csapna be ez a jósteszt:)
Igen, ez bizony erősödött!!!!
Jaj nagyon szorítok, hogy tényleg baba legyen!
Jók a jeleid is, a hő is szép!
HOgy is volt pontosan a hőd? Leírod?
Mert ha beágyazódás környékén tovább emelkedett, az különösen jó hír, mert akkor nagyon valószínű a terhesség.
Ugye az elején elvileg alaphő, utána peteérés előtt leesik kicsit, majd utána megemelkedik, és ha előfordul, hogy a beágyazódás környékén tovább emelkedik, akkor az 96%-ban úgy tudom terhességet jelent.
Pontosan!!!!
Este megyünk és becsöngetünk hozzá, hogy ezt többet a mi lakásunknál nehogy megmerje tenni. Az nem érdekel, hogy másnak a lakásába bemegy-e. De a mienket messze kerülje el.
Úgy, hogy a munkások folyamatosan hordtak be bútorlapokat, és ő amikor éppen nem figyeltek beosont.....
Hogy gondolta, hogy azért van nyitva az ajtó, mert őt várják? Persze hogy az a szegény munkás, nem fogja mindig bezárni az ajtót minden forduló előtt és után. Közben többen dolgoztak bent, szóval nem volt úgy nyitva hagyva hogy nem volt senki, de mondjuk az az 5 forduló 10-15 perc az pont elég volt neki.