Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Manócska!
Ezen a linken írja le a legjobban a jóstesztelést, még fotók is vannak. Viszont a nem mindig mutat terhességet, arra vigyázz!
:):)
Elvileg ugy van hogy ha terhes vagy mindennap erősödnie kell a csíknak.és tegnap ugye nem volt rajta 2.csik ma igen és holnap is tesztelek ha az is erősebb lesz akkor már elég esélyes a dolog habár szerintem már igy is de majd meglátjuk mi lesz:)
huh, Florina, nem lehetsz könnyű helyzetben...a párod is költözni akar, vagy csak te? Mert együtt könnyebb...
Manócska, én ezekhez a jóstesztekhez nem értek, de az biztos, hogy ott van az a 2. csík :)
remélem jol érzed:) nem idegeskedem csak izgatott vagyok:)
veled mizujs?
feltettem.gagyi mert telorol fényképeztem élőben jobban látszik de azért lessétek meg.a tegnapi full nega mellé szerintem nem rossz:)
mostmeg fáj a pocim mintha megakarna jönni:S
Sziasztok!
Liran! Igazából a baba szempontjából mindegy hogy mikorra nem várod, mert ha sikerrel jártatok, akkor kb. 14 nap múlva fogja kimutatni a teszt, de inkább később pár nappal. Ennyi idő kell, hogy elég HCG termelődjön.
Petra! Ez szupi, hogy egy kicsit tudsz másra koncentrálni. Az ha a baba miatt ideges az ember, az csak árt és nem használ.
Délután elméletileg megyek babázni a barátnőmhöz. már nagyon várom. Még fel kell hívnom, de biztosan ráérnek.
Igen, ma vagyok a 14. napon, de már túl is a peteérésen. Még olyan 12 nap van hátra. Totál kimerült vagyok. Szerencsére a mensiig lezavarjuk a költözést, időm sem lesz foglalkozni a babatémával. :-)))
Ez most jó, jó egy kicsit nem pörögni rajta. Most valahogy megnyugodtam, ès az utóbbi két ciklusban nem volt annyi görcsölés, ez kellett már nekem.
Szia!Neked rövid a ciklusod nekem meg túl hosszu:(
Még csak most van peteérésem ugyhogy akciozunk még.Innen kb két hét mulva kiderül sikerült-e ez a honap!Akkor te is várakozo állásba vagy még!
nekem még olyan távolinak tűnik,szeretném már tudni hogy mivan :S:)
Viszont ma ovu teszteltem egyet délután,ilyen jóstesztet akartam de full nega,akkor tuti nem vagyok terhes?
drukkolok neked Liran:)
Én meg egész nap alszom délután is aludtam és már megint fáradt vagyok,meg szúrkál a méhem nagyon :S lehet lepihenek.Én am vasárnapra nem várom,jo lenne nem jönne már meg tényleg:S
Ja reggeli hőm 37,2:) sosem volt még ennyi:)