Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Nos a szakirodalom szerint, ezek a százalékok vannak a 25-ös tesztnél:
25 mIU terhességi tesztek kb. 3-4 nappal a beágyazódás után tudják kimutatni vizeletböl a HCG-t (9-15 nappal a tüszörepedés után).
•3 nappal az esetleges menstruáció idöpontja elött: 51% pozitív
•2 nappal elötte: 62% pozitív
•1 nappal elötte: 68% pozitív
•Az esetleges menstruáció napján: 74% pozitív
•2-3 nappal utána: 88% pozitív
•4 nappal utána: 98% pozitív
Viszont bizakodásra ad alapot, hogy magas volt ma reggel is a hőd, ha 28. napon kell megjönnie, akkor vagy tegnap reggel vagy ma reggel szerintem le kellett volna esnie a hődnek, de a 37,1 elég szép magas. Nem ittál lefekvés előtt sokat, vagy nem mentél el éjjel pisilni, és azért nem volt elég a HCG koncentráció?
Köszönöm csajszi:) Azthiszem lesz min gondolkodnom mensi alatt... :S Pontosak a ciklussaim és soha senki nem volt meddő a családomban legalábbis ameddig viszatudok nyulni azok közül senki,szoval biztos hogy lehet babám,csak nem tudom miért nem jön össze.Jó időben vagyunk együtt pedig :S
A hőm még mindig ugyanannyi(37,1) nem tudom mikor kell leesnie mensi elött.A mell fájás mikor mulik el, ha megjön a mensi vagy elötte?
Ne legyél letörve Manócska!! Nincs semmi baj, ha megjön, akkor megjön, akkor nekifutsz egy új hónapnak!!! Fel a fejjel, ha minden könnyen és gyorsan jönne, akkor nem kellene megküzdenünk semmiért. Gondolj a jó részére újabb hancúrok a pároddal:-))))
Plusz a mensi alatt te is tudsz kicsit gondolkodni, hogy mit csinálj máshogy, mit változtass stb....
Új hónap, új esélyekkel!!! Erre gondolj, és fel a fejjel, jó?
Amíg meg nincs mensi, addig meg ne búsulj!!!
Igen, nagyon hosszú az a két év:-((( Mi csak valamivel kicsit több, mint egy évnél tartunk, és ez is kikészített sokszor, a két év nagyon kemény!!!
Remélem, hogy nagyon hamar összejön nálatok!!!
Liran, ez a megfázás, akár lehet baba is, sokan számolnak be megfázásról, influenza szerű tünetekről. Ugyanis egy baba kimeríti a szervezetet, és könnyebben el lehet kapni betegségeket.
Barátnőm is azt hitte, hogy influenzás meg gyengének érzi magát, már többedszerre ment vissza dokihoz, hogy egyszerűen nem javul. ELküldte a doki nőgyógyászhoz is, aki gratulált neki a 6 hetes terhességéhez. :-)))
Sziasztok!
Nálam minden változatlan, viszont a múlt heti megfázás csak nem múlik, ezért ma délután irány a doki....pedig nem akartam gyógyszert szedni, amíg ki nem derül, van-e babó, dehát muszáj lesz mostmár meggyógyulnom.
Igen az enyémek!:) Köszi szépen.
Remélem már ott van neked is a pocidba!!!
Pont akkor voltam augusztusban citologián amikor elkezdtem barnázni nem mondot rá semmit meg le is tudta venni.
Akart felirni,de fogamzásgátlót,hogy beáljon a menszi,de nem fogadtam el mert az kb fél év csúszás lenne.
Azért is lenne jó minél hamarabb babás lenni mert sajnos februárba letelik a GYES és munkaviszonyom meg nincs.:(
Sziasztok!
Hát látom Manócsak nem teszteltél. :-( Nem baj. Igazából én sem fogok a nem várt napjáig, azaz jövőhét csütörtökig. De azért az bíztató, hogy a tüneteid szépen megvannak és főleg a két halvány teszt. Szerintem 1 lehet hibás, de hogy kettő, azt nem hiszem. De mindegy is, mert a következő tesz már biztos lesz és reméljük két erős csíkot fogsz látni.
Florina! Megy a drukk!
Liran! Sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Azért remélem, még bízol a babában.
Nicky! Sajnálom, hogy megjött. Remélem a következő hónap sikeres lesz. Ezzel a mensi előtti barnázással nem voltál dokinál? Progeszteron hormon hiányára is utalhat és ettől nehezebb teherbe esni és a terhességet megtartani. Nem ijesztgetni akarlak, de ha nem voltál még ezzel dokinál, megérné neki megemlíteni, hátha ír fel hormonpótlást.
Egyébként a Missed ab fórumon az egyik leányzónak a vetélés után 54 napra jött meg, msot pedig a 87. napnál jár, és azt mondta adokija, hogy attól, hogy nem menstruál peteérése még van, csak hát ugye nem igazán lehet kiszámolni, hogy mikor. Szóval próbálkozni azért lehet, amíg gyógyszerrel be nem tudják neki állítani.
Oké, akkor már csak pár nap azt meg kibírod féllábon is:-)))
Ha nem jön meg, és terhes vagy, akkor majd úgy is kimutatja már szerintem hétvégén a terhességet a teszt.
Szorítok!
Florina, nem vagy frontos?
Már ebédeltem, fogat mostam, ittam, de fémes ízt még mindig érzem...
Akkor az nem jó!
Izsák sok folyadékot vagy egy kávét.