Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Algopirynt bevehetesz nyugottan mert ha baba van az akkor is bevehetö.
Nekem az elsö terhességnél sokat fájt 12. hétig.
Szia!
Na akkor várom az uj naplot!
Igen elötte is ilyen volt azért volt az elsö babánk inszemmel gyártva:)
A második össze jött,de ugye két hétel késöbb fogant mint a normális peteérés lenne.
Most is volt tutti mert a nyákon láttam,de ezek szerint jobban bele kell húzni!
Még nem jött meg teljesen csak szórakozik velem,nekem elötte egy két nap ilyen barnás folyás van.
Én is ugy terveztem,hogy az idén jöjjön a gólya mert most nyári babát szeretnék.
De még ha csak egyszer ebben az évben azért még reménykedem.
Nekem anno azt mondták azért rendszertelen mert vékoly vagyok.Csak a multhonapig nem voltak ilyen hosszouk a ciklusok csak olyan 36-38 naposak.
Hűha manócska, feltétlen írd meg, mi lett!
Dokihoz felesleges nekem addig menni, amíg nem jön meg vagy nem telik el legalább 4 hét, ugyanis addig nem lát semmit, ha van baba, ha nincs...
Jaaaaaaaa! Az a baj, hogy már nem tudom megjegyezni, hogy ki hányadik napon van, és hány naposak a ciklusai.
Ha nem jön meg és negatív, akkor tervezel elmenni orvoshoz?
Petra, mivel biztosan jókor voltatok együtt, nagy az esély :)
Hogy korán teszteltem-e? Mihez képest: 45. napon túl vagyok, de a lányomat sem mutatta teszt a 7. hétig...tehát nem tudom...mindenesetre szombat reggel csinálok majd megint, addig már nem...ha addig nem jön meg...
Szocpol: én elolvastam tegnap a feltételeket,
- legalább egy szülőnek kell munkaviszonynak lennie, azt hiszem min 6 hó
- a lakásigény megfelelő mértékét be kell tartani, ezt egy kormányrendelet szabályozza, azaz hányan vagytok, hány szoba
- 35 év alatti házaspárok
- utólagos finanszírpzású
- legalább B kategórási áram ellátás (gondolom, hogy ne egy drága közüzemes lakás legyen)
Nos ennyire emlékszem hirtelen.
Na gyorsan válaszoltam mindenkinek:-))
Most rólam, szerintem tegnap délután lehetett a tüszőrepedésem, mert nagyon fájogatott a derekam, tegnap reggel össze is bújtunk, így remélem sikerrel jártunk, de ma is igyekszem elcsábítani a páromat:-)))
Szia Manócska!
Figyelj csak, ha még kb egy hét van a mensiig, de te már a mensis görcsöket érzed, akkor az lehet a beágyazódás. Egy barátnőm egy héttel a mensi előtt kezdte el érezni, és akkor terhes volt, a dokija is mondta, hogy a nők igen nagy százaléka számolt be neki erről!
Ne kapkodd el a tesztet, inkább a reggeli vizeletből csináld meg, ha nem tudod otthon, mert nem akarsz esetleg a párod előtt, vagy mit tudom én, akkor fogd fel a vizeletet és később is megcsinálhatod belőle.
Nagy levegő, nyugi ne idegeld magadat ezekkel a tesztekkel, jó? Gondolj bele egész éjszaka alszol, és ezalatt a benned levő HCG szépen kiválasztódik, ezért jobb reggel tesztelni, nappal meg egy csomót pisilsz, nincs is ideje a HCG-nek felgyűlnie! Ha rám hallgatsz kivárod! Ezerrel csuriban az ujjaim, hogy szép két csíkocskád legyen!!!
még nem teszteltem csajok most megyek be városba és veszek tesztet,délután tesztelek csak,meg ha addig nem jön meg holnap reggel.:) de félek hogy megjön,tegnap délután óta olyan érzésem van na most tuti megjött,de semmi,éjjel is óránként futkostam a wcre... nemtudom mi ez nem szokott ennyivel elöbb fájni a hasam,cssak mensi elött egy órával.meg ilyen bugyborékolás van a hasamban... :O
na majd meglátjuk:)