Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Próbálj meg nem tampont használni.Vagy ugy leszel mint én nekem elötte 3napig gyenge barnázás volt.
Nekem a doki mondta régen,hogy azért nem jó a tampon mert nem tud rendesen kitisztulni kifolyni a dolgok.
Sziasztok!
Rég voltam én is mert Pesten voltunk a hétvégén csavarogni.
Vasárnap jött meg nekem is végül rendesen a multhonaphoz képest elég erös és darabos.Elsö inszem elött néha volt cisztám ami miatt csuszot a hónap,de utána szépen kiürült,akkor voltak ilyen darabok benne.Remélem ez jó és igy az Uj hónap sikeres lesz!
Senki nem tesztelt ma?
Mikor érjük meg végre az elsö igazi + tesztet!
Legkésőbb szerdán remélem biztosat fogok tudni, ha addig sem jön meg.
Nektek hajrá, akik 25.-re nem várjátok!
Szia! Én is 25-re nem várom!:)
Nagyon remélem nem is jön meg!!!
Tegnap óta fáj a mellem nagyon, de főleg reggel és este és kb. 3x akkorák mint eddig voltak, úgyhogy nagyon bízom benne, hogy babóm lesz!
:)
Még egy hét és kiderül!!!
Most akkor Manócskának megjött...
Ki lesz a következőnk akiért szoríthatunk?
Én 25-re nem várom.
Andynek is megérkezett a mensi, valamint Suesue-nek is...
Liran ,akkor rád várunk, hogy kiderüljön a késés oka, gondolom szerdán választ kapunk, és akkor ezek szerint csak én vagyok??? Kihagytam valakit? Ja nem még ott van Csajszi is, akinek még nem jött meg, és azt hiszem ő akart tesztelni...
Csajszi!!! Mi újság veled?
Oh, sajnálom!
Remélem januárban sikerül, de ki tudja addig talán karácsonyig megérkezik, hátha az a tudat, hogy majd januárban lesz egy kis segítség, és abban bízol, addig ez most kikapcsol valamit odabent, és jön magától is!! Hátha!!!
Azt nem, viszont megjött.
Viszont így legalább januárban ellenőrzött körülmények között próbálkozunk.
Köszönöm a jeleket mindenkinek.
Mindenkinek két csíkos tesztet kívánok. :)
Olyan nyolc éve, egy nőgyógyász vitaminkészítményt ajánlott azzal, hogy 1/2-év és terhes leszek, a súly feljött, de gyerek nem lett.
Vetélésem volt egyszer négy éve, és idén a beültetés után.
Kipróbáltuk a gynevac kúrát, maca-vibe kúrát is, gyógyszereket is szedtünk.
Tavaly ilyenkor kezdett csökkenni a súlyom, a háziorvosom belgyógyász, szerinte akkor ürült ki a szervezetemből a szükségtelen vitamin.
Ő mondta azt is, hogy figyeljünk arra, ha megkíván valamit a szervezet adjuk meg neki, mondjuk ezzel soha nem volt gondom.
Ami most más: elkezdtem folsavat szedni.
Megvettem a tesztet, holnap kiderül, hacsak ma nem jön meg.
Jó reggelt sziasztok!
Jelentem 41.napra megjött!úgyhogy a megerzeseim nem csaltak!de új hónap indul és új próba úgyhogy nem csuggedek,sőt most ennyi késes után örülök h egyáltalán jelentkezett!
Sajnálom csajszik de ne szomorkodjatok mert sikerülni fog!most jobban figyelünk és meg jobban beleadunk mindent és sikerülni fog!!Jézusi meghozza nekünk a két csikos tesztet!!!úgyhogy hajrá hajrá!!!
Florina és manócska, sajnálom!!
Suesue, biztos sok mindenen túl vagytok már...kemény lehet...ismeritek az okát a sikertelenségnek? Vagy - mint nálam is - minden rendben, mégsem sikerül? Megértem hogy nem mersz tesztelni, nekem is egy kihívás mind, pedig mi még "csak" 2 évnél tartunk.
Kértem időpontot nőgyógyásztól, csak szerda este negyed 9-es van, de ám legyen.