Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Megmértem: 36,4 viszont a hőmérsékletem ritkán megy 36 fölé.
Viszont reggel van lehet, hogy csak azért emelkedett meg, mert kb: másfél órája keltem.
Na elköszönök! Megyek dolgozni, később még jövök!
Sziasztok!
Óh szegénykém, 10 év nagyon nagy idő! Sajnálom, remélem most tényleg sikerült, akkor megértem a vacilálásodat teszt ügyben. Érzel egyébként bármilyen tünetet? Vagy női megérzés?
Nagyon szorítok neked!!!
Gondolom akkor már túl vagy/tok mindenen, vizsgálatokon stb....
Oh!
Akkor hidd el, hogy így hamar össze fog jönni, ha már ő is akarja, akkor egy kis lélek ezt biztosan megérzi, és eljön hozzátok!!! Kívánom, hogy mihamarabb!!!!
Nem mérek hőt, mert mint írtam volt már néhány csalódásom.
Tíz éve nem sikerül, már nagyon sok mindent kipróbáltunk.
Megvárom a holnapi napot. :)
Szia!
Üdv köztünk!!! Nagyon szorítunk érted is!! Jó ez a 35. nap, hőt nem mérsz esetleg? Ha magas az biztos jó jel lenne. :-)))
Sziasztok.
A ciklusom 35-ik napján vagyok, veszek ma egy tesztet, holnap reggel megnézem, viszont nem nagyon reménykedek, mert volt már hasonló korábban, és akkor nem jött össze.
Amúgy júniusban volt egy sikertelen beültetésünk, azóta 26-29 napra jött meg.
Holnap megírom az eredményt.
Szia!
Vasárnap? Nem későbbre vártad?
Nagyon sajnálom, de mondtad, hogy kicsi volt az esély, mert a 8. ciklusnapon tudtatok csak együtt lenni, de hidd el amint kifogtok egy jó időszakot, mert a párod úgy tud itthon lenni, akkor tuti azonnal összejön!!!!
Sziasztok!
Kivel mi újság?? Manócska, teszteltél? Megöl a kiváncsíság.....
Andy! Sajnálom, hogy nincs baba, esetleg egy kis vörösbor és meleg vízben ülés is segíthet, mert a vörösbor vérképző... De ajánlják még az Aviva tornát is, azt hiszem neten meg tudod nézni!
Csak rá kellene jönni, hogy mitől vannak ezek a nagyon hosszú ciklusok, mert akkor legalább a peteérést lehetne tervezni.
Szép jó reggelt!
Ha jól emlékszem Manócska Tesztelni fog.
(és még ki is?...bocsi, de még nem vagyok tisztában mindenkivel, de határozottan emlékszem, hogy valaki tesztelni fog :-D )Remélem mind a ketten jó hírekkel jöttök. Éjszakás voltam, szóval most megyek aludni, de aztán kíváncsian várom a fejleményeket.
Andy! Sajnálom ,hogy nincs baba. Nem tudom ,hogy mindenkinél beválik-e, de a missed ab fórumon kaptam a tippet, hogy ha nem jön meg és nincs baba, akkor cickafark és palástfű teakeverékét kell inni, és az kb. 5-7 nap alatt beindítja a dolgokat. Első hallásra nem hittem el, és így vártam 54 napig, mire gyógyszer segítségével megindult. Aztán a múlthónapban már kipróbáltam és nekem 5 nap után tényleg megjött. Szóval nekem bevált. Nem egy költséges dolog, és ilyen hidegben a tea még jól is esik az embernek. Ha gondolod próbáld ki.
Mi is kudunk velük ráadásul nekünk van két óriási futva az udvarban/kertben gondolhatod az körre hullik le teljesen:)mindennap meg van a teendő!de a fiúk meg élvezik ezt főleg a nagyobbik h besegithet,néha persze úgy segít h mire osszesoprom ő belehuppan és szét dobálja de hat ezért gyerek a gyerek:)és nem tudok rá haragudni!!
A szobafogsagtol mar előre felek ugyanis nekem mindkettő annyira imád a levegőn/szabadban el sem idom képzelni mi lesz velünk télen!most is ki kell jönni velük napi kétszer akar mennyire is hideg van mert igénylik!de ennek meg csak örülök,csak ilyenkor öltözködés szempontjából kicsit macerassabb a dolog mire mindkettőt feloltoztetem és szegények angyon nem szeretik!
Én mar nem tesztelek mert mar rég mutatnia kellene a tesztnek ha baba van!úgyhogy én mar nem futok sok reményt ahhoz h összejött,bár csodák vannak de az ember ezt megérzi így két gyerkoc után meg főleg,szerintem legalábbis!úgyhogy most azt várom jöjjön meg aztán irány a doki megnézzük UHon h alakul a ciklusom van e pé mi egymás és ha nem túl rózsás a helyzet akkor kapok egy kis gyógyszeres rasegitest és azt is ellenőrzés mellett fogom szedni és majd kiderül!persze ez mar csak a jövő év mert ki tudja most mikor jön meg de kivarjuk és akkor meg lesz egy próba hónap és egy megfigyelés és utána meglátjuk a többit!
Mindenkinek drukkolok aki holnap tesztel!
És sajnálom líra a negatív tesztet de fel a fejjel!!
Sziasztok!
Liran! Sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Hát nem tudom lehet e még ebből baba, de szerintem az ultrahangnak ki kellene mutatnia már. Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mert ha 28-32-vel számoljuk akkor is már a 6-7 hét körül kell lenned...
Ha jól emlékszem, holnap minimum ketten tesztelnek! Szorítok nektek! Remélem jó hírekkel jöttök!
Sziasztok!
Andy és manócska, remélem tényleg sikerült nektek :) Mikor teszteltek?
Én a 48. napon vagyok, a reggeli teszt negatív...3 napja majd' leszakad a derekam...szerintetek ez lehet még terhesség? Én már majdnem teljesen letettem róla...de a derekam kinyír...A többieknek hajrá!! Mikor érdemes UH-ra menni? Ahhoz hogy lássa a petezsákot, legalább 2-3 hét késés kell, nem?