Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Sziasztok!
Manocskah ne tűnj el gyere azonnal ha teszteltel:)nálam a második kisfiam pont így volt mint ahogy most nálad azt hittem megjött tartott 1napig és aztán utána a dokinál kiderült h baba van:)pedig pont azért mentem h megvizsgáljon az miatt h próbálkozni akarunk a kistesoval és közölte mar nem kell:)én meg csak lestem értelmetlenül h de hat hogyan mikor hiszen a teszt negatív meg is jött de csak 1nap barna és a többi...úgyhogy kívánom neked is így alakuljon!!hajrá!!!
Liran ne csuggedj a dokinál minden ki fog derülni hidd el,nagyon szorítok és mindenképp írj ha tudsz valamit!
Petra te pedig nyugi nyugi csak türelmesen:))meg várakozó állásban vagy úgyhogy neked meg főleg megy a drukk h ez a hónap sikerüljön!!ha mar ennyien itt be"mensiztunk"!
Nem adjuk fel csajok megyünk tovább jönni fog a mi honapunk!!!
Nekem a 2.mensi napom van szerencsére megjött rendesen na de ez a minimum ennyi késes utan!bár nekem a stressz a fő ok ami miatt ennyire hosszú ciklusaim vannak nagyon stresszes vagyok sajnos:(most ez a hónap próba hónap a doki nézni fogja h alakulnak a dolgaim oda bennt és ha most se járunk sikerrel akkor a köv. Hónapban kapok gyógyszert rasegitest és meglátjuk!úgyhogy izgalmas napok elé nézünk!
Örülök neki!
Majd feltétlenül számolj be arról, hogy mi volt a dokinál, szerintem a méhfal vastagságból a terhesség gynaúját már mondhatja..... SZóval hidd el nem lesz felesleges a holnapi doki.
Nekem olyan jó volt a múlt hét keddi dokilátogatás, annyi pozitívat adott.
Liran!
Próvbálj meg megnyugodni, de azt biztos látni fogja hogy van-e gond, vagy nincs! Lehet, hogy csak azért érdemes elmenni, hogy kizárja nincs ciszta esetleg (még emiatt tudnám elképzelni a késést), ha meg az van, akkor gyógyszerrel megindul a mensi! De emiatt sem kell aggódni, egy ismerősömnek kiürült a ciszta, és utána egyből teherbe is esett. Nem azért írtam, hogy aggódj, és nem is gondolom, hogy ez lehet a gond. De hidd el ha mondjuk terhességet nem lát, akkor sincs gond, 6 hetesen szerintem már látnak petezsákot, vagy 7 hetesen, szerintem nem a peteéréstől számolják, hanem az előző mensitől.
Ne izgulj, minden rendben lesz meglátod!!!!
Manócska, várjuk a híreket!
Lányok, mostmár komolyan kezd nyomasztani, mi lehet a késés oka nálam? Tartok tőle, hogyha holnap elmegyek a nőgyógyászhoz, akkor még nem fog látni semmit sem UH-on, és feleslegesen megyek...mert ugye holnap lesz az 51. nap, a ciklusaim ált. 36 naposak, vagyis az még csak 2 hét késés, ami legjobb esetben is csak 4 hetes terhesség (bár szerintem tuti nem vagyok terhes). Azért elmegyek, hátha kiderül valami.
Sziasztok:-))
Velem semmi, semmi jel, semmi ami bizakodásra adhatna okot...
Várok....
Sziasztok!
Manócska!! Mi a helyzet a teszttel? már tűkön ülünk, remélem nincs baj....
Sziasztok!
Abba bíztam, hogy arra jövök, hogy mindenki boldogságban úszik a csupa.csupa pozitív tesztektől, erre....? Sajnálom. Nekem múlthónapban azt mondta egy kedves barátnőm, hogy kaptunk ajándékba egy hónapot az élettől, hogy kettesben legyünk párommal. Tudom, hogy kevés vigasz, engem is csak kicsit vigasztalt, de egy kicsit így könnyebb volt elviselni a sikertelenséget.
Én csütörtökre nem várom. Egyenlőre semmi jele a mesninek, de a babának sem. Kb. 2 hete gyomorsavas lettem, és emiatt hányingerem van és fáj a gyomrom elég sűrűn, és hányingerem is van, de érzem, hogy csak a sav miatt. A hasam nem görcsöl különösebben, múlthéten egyszer nagyon beleszúrt és úgy is maradt két napig, meg tegnap fáztam, és akkor éreztem, hogy húzódik a hasam. Szinte minden másnap együtt voltunk, szóval elméletileg esély lenne rá, de tényleg nem érzek semmi biztató jelet. Majd csütörtökön kiderül.
Igen, már csak egy hét:-)))
Nekem semmilyen megérzésem nincs, viszont neked nagyon jó a mellnövekedés, szerintem nagy eséllyel lesz egy pozi teszted:)))
Szerintem nem beágyazódás. Inkább várjál még egy-két napot, és utána csinálj egy tesztet.
Nem akarlak letörni, de én is átmentem ezen, hogy nagyon akartam, és amikor megjött azt figyelgettem, hogy mennyi jön, milyen jön.
De kívánom neked, hogy ez ne mensi legyen. Viszont azért lenne jó csinálnod tesztet, mert ha pozitív lesz, akkor meg rohanni kéne az orvoshoz, hogy miért is vérzel és görcsölsz. Tudom, hogy lehet negatív is a teszt, és nem akarsz csalódni, de ha tényleg van ott egy baba, akkor jobb lenne mihamarabb tesztelni!