Gyermekkori lúdtalp kezelése, tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én is gyerekkoromtól lúdtalpas vagyok, ovis és kisiskolás koromban hordtam lúdtalpbetétet (fémből volt és marha kényelmetlen), tornáztam is, anyukám minden nap végigcsináltatta velem a gyakorlatokat, amiket az ortopéd orvos mondott, mégsem javult semmit sem. Igazából annyira nem vészes a helyzet, mert legalább nem fáj, különösebb gondom nem volt még vele. Szerintem az, hogy mennyire kidobott pénz-e vagy sem, ettől függ leginkább, hogy fáj-e a lába, illetve ha igen, akkor jobb-e neki a speciális cipőben.
Szia!
Nekem is ez a gondom.
Pici korában supinált cipőt vettünk, abban tanult meg járni, de aztán már nem tudtuk megvenni a drága cipőket, és 4 éves kora körül elkezdett nagyon fájni a lába a gyereknek. Akkor mondta a doki hogy ilyen cipőt kell hordania. Azóta azt vesszük neki újra és nem angyon javul, sőt még mindig fájlalja a bokáját.
További ajánlott fórumok:
- Hajhullás gyermekkorban! Mitől lehet?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Bp-i Heim Pál gyermekkórház gasztroenterológiája. Tapasztalatok, vélemények...
- Mozgásterápia gyermekkorban-személyes (szülői) tapasztalatok
- Agranulocitozis vagy alacsony granulocita szám gyermekkorban. Van valakinek tapasztalata ilyen helyzetben?
- Valakinek van tapasztalata a Heim Pál Gyermekkórház foniátriájáról?