Gyermeked apja 8 év után megpróbál(?) közeledni, de ezt a testsúlyod csökkenéséhez köti/kötné?Szerinted? (beszélgetés)
Hát szarul tippelsz!
Na meg más az őszinteség és az önzés...
Természetesen senki se (se férfi, se nő) ne szabjon feltételeket...
Amúgy az a baj, hogy te úgy látod a fórum nyitó hsz-ét: nahát a pasi tuti szereti csak aggódik az egészségéért, ezért szeretné lefogyasztani.
Én viszont így értelmezem: a pasinak jelenleg közel se távol nincs lehetősége egy nőre, ezért vissza menne a régihez, de a kövér testhez nem füllik a foga (ezt mondjuk megértem) ezért feltételt szab az amúgy biztosan elkeseredett túlsúlyos nőnek, hogy vissza megy hozzá, ha lefogy....
Igen ebben igazad van.100%-ig!
Csak a tálalás módja lehet finom és lehet bántó.
Ez valami eszméletlen nagy szerelem lehet, a Tietek....
:)))))))
Ez elég jó és ez cél.Ez igy jó. Komoly indok ami elfogadható.Sajnos sokaknak a betegség kell ahhoz hogy lefogyjanak.Ebben egyet értek a többiekkel.
De az ember saját magárt változzon ne másért!
Te -csak tippelek-egy ilyen szitu 2. stádiumába vagy. Lépj át a harmadikra:)
Sosem bántam, sőt, mindig elvártam a nyilt őszinteséget-a partneremtől. Én sem vagyok jobb, mert biza én is kimondom, ha valami nem tetszik.
az én anyám is 120 kilósra hízott a szüleim házassága alatt. és még csak nem is emiatt vált el tőle az apám, hanem a kiállhatatlansága miatt. mindenesetre még a válás után 10 évvel is képes volt reménykedni, meg mindent jelnek vélni, hogy na majd apám visszamegy hozzá vagy valami. akinek azóta már új felesége is van meg közös gyerek.
aki ebben a delúzióban él - gyakorlatilag a múltban -, hogy majd egyszer minden olyan lesz, mint régen, azon nem lehet segíteni. esetleg elmesélheted neki ezt a történetet. anyám aztán úgy fogyott le, hogy nagyon súlyos beteg volt, a belgyógyászati intenzíven kezdte. de már sose lesz teljesen egészséges.
szóval szerintem jobb lenne, ha a barátnőd szembenézne vele, hogy ez a sors vár rá, ha nem számol le a totál téves illúzióival, és továbbra is úgy él, mintha nem lenne holnap.
Ja akkor a nő is mondhatja a pasinak hogy akkor dughatsz meg ha nem leszel trehány???Oké!Megnézném hogy áll a szája!
És nem igaz hogy a vékonyabb nők kelendőbbek.Legalábbis a környezetemben nem erre van példa.
Menjen a francba a pasi!
Nagyon sok nő érzi magát jól a bőrében túlsúlyosan. Honnan tudjátok, hogy akkor szuper egészséges nő lenne, ha lefogyna?! Van olyan ismerősöm, aki akkor lett teljesen depis, amikor lefogyott.
Egy normális ember érzi, ha nem megfelelő a testsúlya. És akkor majd tesz érte. Addig felesleges minden bántás és megjegyzés...
Én nem akarnék ilyen pasit.
Ennyire egyszerű.A szerelem feltétel nélküli!Ha nem ,akkor az nem szerelem.
Én úgy gondolom, egy párkapcsolatba bizonyos mértékű "alakváltozás" belefér, akár terhesség, akár más egyéb miatt.
De extrém mértékű túlsúlynál egyáltalán nem gondolom, hogy a férfinak nem mehet el a kedve a szextől illetve az asszonyka látványától. Szerintem csak azért, attól , hogy ez házasság vagy tartós párkapcsolat közös gyerekkel -még egyáltalán nem várható el egy férfitól (és egy nőtől sem!) hogy mindent benyeljen.
Nem ez nem így működik.
Én az a fajta vagyok, hogy ha a sarokba szorítanak, akkor már csak azért se csinálom meg a dolgot!
Ha nekem az mondaná a pasim, hogy addig nem szexel velem míg le nem fogyok, még híznák is. Ez van, van akinek ez lökést ad, hogy fogyizzon, van aki meg már csak azért se.
Meg ez akkor is megalázó és kész.
Annyi mindenben tudják azt várni az emberek, hogy változzon meg a másik. Legyen türelmesebb, legyen kevésbé lobbanékony, legyen rugalmasabb, ne hagyja elő a koszos zokniát stb., de a felesleges zsírhoz ragaszkodni kell. Nekem ez kínai.
Meg azán majd olyan jó lesz dagadtan új pasit keresni. Tetszik, nem tetszik, a vékonyabb nők kelendőbbek. Persze azt is lehet mondani, hogy minek nekem férfi...
Nagyon igazad van, gondolkodtam, hogy mit kéne Tatjananak válaszolni, hogy megértse a lényeget. Te megfogalmaztad a nevemben is ! Kösz!
Ilyen fickóval soha nem állnék szóba!
Aloghanem gyermeke anyja és nem több, szó sincs feltételekről, vagy visszafogadásról.
egyébként nekem nem úgy jön le, mintha a faszi bárminemű érdeklődést mutatna a barátnőd felé.
100 kg extrém túlsúly
én is úgy gondolom, hgy le kéne fogynia, nem is keveset!
de nem a pasas miatt, hanem a gyereke és a saját egészsége miatt elsősorban.
Ehhez semmi köze az önbecsüléshez, és a büszkeségnek.
Én egyetlen túlsúlyos embert nem néztem le soha életemben, még akkor sem amikor170/55kg voltam. Mert sosem lehet tudni hogy mi volt az oka.
De azt el kell ismernem, hogy egy ilyen még ha első pillanatban meghökkenti a másikat, a következő pillanatban max. dühöng, a harmadik pillanatban meg ha akarja azt a másikat, akkor tesz érte.
Ez így működik.
olvassátok el a 31. hszt-t
ott a szituáció
ugyanezek a kérdések jutottak eszembe.
:)
Azt csak nőknek lehet?
:)
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Milyen szavakkal becézed gyermekedet?