Gyermeked apja 8 év után megpróbál(?) közeledni, de ezt a testsúlyod csökkenéséhez köti/kötné?Szerinted? (beszélgetés)
8 éve nem volt szex? És együtt éltek? Mi történt? Most igy hirtelen akarná? És te is? Te eddig mit csináltál? Mindketten félre járogattatok?
Ez egy házasság? Vagy mi ez?
Kérdésem lenne:barátnőmet exe 12 éve 60kilósan ismerte meg.Egy közös gyerekük van.Amikor barátnőm elérte a 85 kilót a pasi azt mondta,hogy ne hízzon tovább.Elhagyta,de a gyerekkel állandó kapcsolatban van,sokkal többet tesz,mint egy "vasárnapi" apuka.De a barátnőmön átnéz...ő közben elérte a 100kg-ot.
Mostanában a pasi megváltozott,többször hívta közös egynapos kirándulásra őket,sőt,egyhetes közös nyaralást szervez,igaz,kihangsúlyozta,hogy ők a gyerekkel az ágyon,barátnőm a pótágyon...szerintetek?
Ő reménykedik,ha lefogy,lehet köztük valami,ha lefogyna,szerintem csak égetné magát...szerintetek?
Szerintem nem...
Nézd, oka van ha ekkora túlsúlyt cipel magán. Távol álljon tőlem, hogy megakarnám sérteni, de szerintem önmagának is jót tenne, ha fogyna(tegyük hozzá, rám is bőségesen fér a fogyás).
Ha egy pasi nyiltan nyers és őszintén megmondja valakinek ezt, azt inkább dijjazni kéne, és nem lerántani a sárga földig.
Azt már csak csendben jegyzem meg, hogy ilyen túlsúly több minden okozója is.
Neki kell tudnia mitől alakult ki.
Ha a topikinditónak a pasi közömbös lenne, el sem jutott volna gondolatban idáig. Tehátm valszeg kéne neki a pasi. Akkor meg?
Egy dolga van szerintem a srácnak: biztatni...
Mi a 8 év? 8 évig nem közeledett? 8 éve tart a hízás?
Amúgy bizonyos plussz fölött jó lehet az ösztönzés, meg azért érthető is. Ha a férjem nagyon-nagyon elhízna, lehet hogy én is kérném, hogy fogyjon, és ha sehogy sem tudom rávenni, lehet, hogy bedobnék egy ilyet. Nem tudom, de nem is aktuális, mert egy kákabelű giliszta :)
Amúgy azt gondolom, hogy a hiúságomon kívül a férjem is megérdemli, hogy tartsam a súlyom meg adjak magamra.
Javítok:
Szerintem szarjon sünt!
Szerintem sarjon sünt!
Ne viccelj! Min gondolkodsz?
Egyetértek :)
Csak azon csodálkozom, hogy valaki még ezen a kérdésen gondolkodik...
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Milyen szavakkal becézed gyermekedet?