Gyereknevelés, avagy adni, de miből? (beszélgetés)
valahol azt irta lentebb,,
,,,volt hogy lehúztam egy üveg bort,annyira bizonytalan voltam,,,
lehet hogy most meg kettőt,
Előfordul.
A katasztrófa nem ez.
Iszonyatosan görcsös vagy, és mindent irányítani akarsz.
Csúnya botrany.... ? atyaég..
na hagyjuk.... lehet mást b@sztatni ha fusztralt vagy.
Na hát igen.. én sem ismertem azelőtt ilyet! Ezert nem is gondoltam, hogy ő vagy barki a földön egyedül szótlanul boldogabb.
A száját azért zárja össze, hogy jól értésére adja mindenkinek, hogy ő nrm akar és mem is fog megszólalni.
Üveges szem, hogy ő nincs köztünk lélekben, nem figyel, mi zajlik körülötte, es ezt ne us várjuk.
A gyerekekkel történnek balesetek, egy tejfog elvesztése nem katasztrófa. Minél élénkebb egy gyerek annál gyakrabban előfordul.
Ha te viszed őket játszótérre az hogy néz ki? Mit engedsz nekik és mit nem?
Magadban!
Boldogtalan vagy, ami átragad a családban mindenkire.
jó lenne ha visszaolvasnád amiket irtál,és elgondolkodnál kivel van baj,
nem is kicsi baj,
Magadban tegyél rendet először.
Olvasd el amit eddig leírtál! Figyelmesen olvasd, ne kapkodj... és lehet rájössz, hogy kiben is van a hiba!
Nem, hát érted, vannak ilyen kis bizonytalan emberek. Úgy érzi az ember, hogy csak egy kis bátorítás kell nekik. Azt hogy kis méretű gyűrűvel kérte meg a kezem, nekem csalódás volt, de ő kimagyarazta. Tudod, arra gondoltam, biztos bénácska, tapasztalatlan, de hát engem akar...
semmi nem feher vagy felete, nyilvan nem az, hogy total nem akart elvenni.., de ezek a jelek miatt nem tudom azt gondolni, hogy eszeveszetten akart.
Sürgősen menj pszichológushoz. A családban mindenki szenved, boldogtalan, valahol el kell kezdeni.
Mondd el neki, amit itt leírtál, vagy mutasd meg neki ezt a topicot.
A továbbiakra nézve javasolni valamit, családterápia, vagy gyermekpszichológus, majd ő tudja.
További ajánlott fórumok:
- Csak egy Anya? Vagy a gyereknevelés munka lenne?
- Annyira nehéz... gyereknevelés kérdések
- Anyósom, apósom beleszól a gyermekeim nevelésébe, 20 éves vagyok, szerintetek éretlen vagyok még a gyereknevelésre?
- Kapcsolat kontra gyereknevelés
- A gyereknevelés mindennapos problémái
- Ha előről kezdhetném a gyereknevelést