Gyerekhám vagy gyerek"póráz" néven ismert dolgot honnan tudok rendelni? (tudásbázis)
Nem vitázni ,sem kötekedni nem akarok,de ahogy olvastalak,te ezt eldöntötted,lesz hámotok.
Nem úgy vettem ki a szavaidból hogy ebben bárki megingathat,szerintem a hozzászólások nélkül is hámosítva lesz a kisfiad.
Tud 2 kerekűvel menni 2 évesen? Nem semmi...
De ha visszarántod a hámmal, nem fog leesni vagy valami?
Téged otthon elnyomnak gondolom és ilyen helyeken éled ki magad... Szomorú hogy egy kedves szavad nincs és minden hozzászólásodból süt a rosszindulat. Elég gáz. :(((
Én elkaparnám magam ha ilyen lennék...
én nem tudom más módon hogyan lehetne....
de én korlátolt vagyok, sajnos :(
és kötekedő, meg hülye is, ráadásul a legrosszabb fajtából, mert élvezem az állapotom.
Ha 2 éves és bicaj, akkor nekem a tolható tricikli ugrik be, és ha azt akarom, hogy megálljon, vagy jobbra kanyarodjon és ne balra, akkor hátulról közbeszólok.
De a hámos megoldás nekem áll össze a biztonsággal
További jó vitát,elmondtam amit akartam,lerágott csont mostanra.
Sziasztok.
Szó szerint. De ők így,mi úgy.
Mindenki azt tesz a gyerekével amit akar.
Sajnos.
Ezt nem tudom elképzelni, mitől lenne ez így biztonságos... Egyébként futóbicaja van, vagy milyen? 2 évesen általában 3 kerekűt használnak még. Nem pont a hámmal lenne balesetveszélyes a dolog? Mitől tudnád vele megvédeni?
Nem kötekedés, csak érdekel.
Vannak olyan babahámok is,amik nem látszanak annak.
Egy hátizsák(pl micimackós,plüss vagy akármilyen),és mint a felnőtt túrahátizsákoknak elől is van kapcsa.Ez az elől lévő gyerekzáras,nem tudja levenni tőle a kicsi.A hátizsák tetejéből pedig vagy előveszed a zsinórt vagy nem,attól főggően épp szükség van-e rá.
Én nagyon forgalmas helyen ráadnám a kicsimre,ha épp az "azértsemarramegyek" korszakában van.Vagy a városligetben május 1-én...ott ha elszalad...
De láttam már hármasikreket is babahámban :D Azt valahogy rögtön megértettem :D
Tényleg mindenki más és mindenkinek más jön be.
Nekem eszembe sem jutna pórázon tartani a gyerekem, és SOHA nem rángattam a karját, mikor járni tanult. Amíg annyira instabil volt, hogy csetlett-botlott, addig nem vittem babakocsi nélkül sétálni (tudnám ajánlani a hordozókat, pl. kendő, mei tai, stb, amivel közlekedni is könnyű), és csak rövid időre vettem ki a kocsiból biztonságos szakaszon, ahol nyugodtan lépegethetett és tudtam rá figyelni. Amikor meg stabilan jár, annyira nem villámgyors egy gyerek, hogy a szülő ne tudjon vele lépést tartani. Később a motorozáskor már voltak gondok...
Szóval nem igaz, hogy póráz hiányában rángatni kell a gyereket és állandóan pocsolyákban fetreng.
Valószínű hogy rángatná nem??
Miért zavar ez téged annyira hogy ilyet akar??
Amúgy ha már a szegény gyerekeknél tartunk, akkor a tiédet is lehet sajnálni hogy ilyen elítélő kötekedő anyja van. :((
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Csak hogy mindenki kérdésének eleget tegyek! Baromira utálom azt ha valaki csak okoskodni tud! Feltettem egy egyszerű kérdést! Nem kértem elbírálást senkitől. A gyerekhámra nem a sétáláshoz van szükségünk hanem a biciklizéshez! A kisfiam most múlt 2 éves viszont a 2 kerekű kerékpárral "jackass" módra közlekedik! Ezért van a gyerekhámra szükségünk. Mert inkább teszek rá hámot a bicajozáshoz, minthogy a sírja fölött zokogjak valami vadbarom autós miatt! Tudom hogy sok mindenkit megoszt a hám használata, de szerintem nem kell egyből "villany pásztorozni". Akik ilyen kommenteket írnak keressék inkább azokat akik pl az utcán verik a gyerekeket. Köszönöm minden hozzászólónak!
Egy felelősségteljes szülő. Köszönöm mégegyszer
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Nem tud valaki olyan angol weboldalt, ahonnan lehet rendelni ide Mo-ra is gyerekruhákat? Cipőket, kabátot..Next, Georg, Londsale...?
- Fogyókúrához ismertek olyan céget, ahonnan egész napra lehet rendelni menüt?
- Milyen internetes oldalt ismertek, ahonnan táskákat lehet rendelni?
- Milyen oldalakat ismertek, ahol ruhaneműket lehet rendelni?
- Nem tudja valaki, hogy Verdás ovizsákot, hol lehet venni a gyereknek, vagy honnan tudok rendelni?