Gyere, beszélgessünk a magyaROCKról!:) (beszélgetés)
Egy megcsinált zenekar.....
bár Ákos sem rock ,de azért nagyon jó
Ha már magyaROCK,akkor nálam egyértelműen és abszólút az Edda! Rajongásom immár 18 éves!Megunhatatlanok!
A no thanx egy primitív gyerekbanda.Se hang,sem zene,semmi,csak üres frázisok.Vérlázító,hogy iskolapad helyet ezzel ütik el az időt.
Hát a NOThax-es énekesnek ,az égvilágon semmi hangja sincs...tiszta szégyen volt a cometen is...nem szól neki valaki ...
Ákos minden mennyiségben...igényes ,jó zenét játszik a szövegeiről már ne is beszéljünk..
:)))
S ha szerencséd van, akkor a gyerekeid is megszeretik. Én HOBO-t sem hagytam volna ki.
S majd ha idetéved mazsidrazsi, neki is lesznek ötletei...
Szerintem klassz a NO Thanks is, bár nem tudom milyen műfajba kell manapság sorolni őket.
Most akadtam erre a fórumra,és látom nem a napokban indult.Szomorú vagyok,ha csak ennyi embernek szívügye a magyaROCK! Én IMÁDOM!
Nálam örök Nr.1 a régi "bakancsos"EDDA,de az újat is szívesen hallgatom.
És,hogy folytassam az alábbi felsorolást:P.Box,Dinamit,Ákos,Omega,Korál,Lord... ahogy mondod...sokan vannak....:DDD És szinte mindet szeretem,legalábbis mindeniknek van pár dala,amit imádok! Ja,és a Hooligans,ök az új kedvenc!:D
Van néhány dala a Bikininek, amiket én is szeretek, de nem Ők a kedvenceim! Nálam a Piramis az örök Nr. 1. és persze szólóban Révész Sándor!:DDD
De nagyon szeretem a Korált és Balázs Fecót is!:DDD Amolyan romantikus rock ugye....
De vannak jó nótái az Ossiannak is (Férjemnek Ők a kedvencei 20 éve!).:D
Persze még sok mindenkitől van 1 - 1 kedvenc!:D
P. Mobil, Edda, Omen, Hard, Pokolgép, Junkies....... sokan vannak.....:D
Remélem sokan vannak itt olyanok, akik szeretik az igényes, jó rockzenét!:D
Sajnos ma már nincs olyan nagy "divatja", mint mondjuk a '60 - '70-es években, de azért vannak még szerencsére olyanok, akik ezt a műfajt művelik azóta is vagy éppen fiatalként színesítik a palettát!:D
Nektek kik a kedvenceitek?
További ajánlott fórumok:
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Akik gyerek mellett tanulnak szakmát 2010-ben, beszélgessünk
- 2012.célom egy baba:) ha neked is gyere beszélgessünk vágyainkról....várlak!
- Gonosz az anyósom, ha a tied is..gyere beszélgessünk erről..
- Szegény vagy? Gyere beszélgessünk adjunk egymásnak tanácsot ötleteket!!!
- Ha nemrég estél át komoly műtéten, ami lelkileg összezavart, vagy bármi olyan történt veled, ami mint nőt összezavart, gyere és beszélgessün