Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyakori kérdések a 90 napos diétáról fórum

Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról

49537. bf43d1b11a (válaszként erre: 49532. - Patrícia2000)
2009. jún. 6. 11:22

Szia , menni fog még több is ! Nálam kevés volt a mozgás : irodai ülőmunka -:( ,de ezen most változtatni fogok , több mozgás kell a többivel nincs gond, néha egy kis bűn is belefér, nem görcsölök próbálom lazán.....

Neked nagyon jó a kerti munka, mozgásban vagy és az sokat számít, és nagyon ügyes vagy Nálad is megkezdődik a visszaszámlálás.

Sok sikert és kitartást , további szép napot!

49536. Tina82
2009. jún. 6. 11:16

Sziasztok! Szép napot nektek! Nálunk végre itt a jó idő, csak nagyon fúj a szél!

Nekem ma fehérje napom van, tarját találtam a mélyhűtőben, és azt sütök, sok vöröshagymáal és fokhagymával, rozmaringgal, mellé friss saláta lesz :)Önetetet még nem tudom mit kreálok...

Köszönöm Patri, meg is dolgozok érte, minden nap edzek keményen kivéve gyümi napon, az a pihenő napom...

Ne aggódj, majd elindul! Csak ilyenkor ne add fel!

Hamina, köszönöm szépen! Nem adom fel, hiszen még kerek 30 kilót szeretnék leadni! Karácsonyig remélem meglesz! Ó bizony, az ismerősök le vannak hidalva! Főleg anyum vendégei! ( pedikűrös ) és zat nevetem, hogy mindenki a csodamódszerre kíváncsi, erre én csak annyit mondok, hogy megfelelő diéta és testmozgás!

2009. jún. 6. 10:30
hamina tegyél fel képet magadról, légyszi!!!!!!!!!!
2009. jún. 6. 10:02

hamina írd meg priviben , hogy milyen bogyót szedsz most és mire jó. köszi.

tina te nagyon ügyes vagy, 60 nap alatt 14 kiló?

igaz zolának is ilyen szép eredménye van, úgy látszik van akinek szépen sikerül teljesítenie. én is lehetnék jobb is,de talán ezután.

tündikém, hogy megy az epres diéta? bírod még? sokat fogytál eddig?

2009. jún. 6. 09:57
szlia, apósom 59 éves lesz novemberben. nagyon szereti a férfi szetteket, főleg parfüm,after shefeket. de vettünk már órát is neki. egy férfinek mindig nehezebb vásárolni szerintem, mint egy nőnek. ha szeret olvasni könyvutalványt lehet még venni, vagy nyakkendőt, ha elegánsabban jár melózni.
2009. jún. 6. 09:55

SZIASZTOK

alakul, 40 dekával kevesebbet mutat a mérleg. most már jó lenne megint rákoncentrálni normálisan a diétára,mert ez a hét nem igazán volt nyerő. azt hittem már 75kg körül leszek. és sajnos a nagy elengedésemnek köszönhetően most 76,6-ról indulok visszafelé.

szlia, bocs a nyafogásomért.én is előbb ittam meg a tejes kávémat. ma fehérjézek.

nekem már csak pár nap és a 60.napnál fogok tartani. jó hír, hogy hétfőtől megint kertészkedem,virágoskert,veteményes.akkor legalább kint leszek és nem a kajára gondolok.

contant nagyon ügyes vagy. bárcsak nekem is ilyen jó eredménnyel záródna a 90 napom.

már gondoltam rá, hogy elteszem a mérleget 1 hétre,hogy ne zavarjon be. de attól félek ha nem nézem naponta a súlyomat könnyen abba a hibába esek, hogy sokat eszem és fogyás helyett hízni fogok.

a holnapi napra rá kell koncentrálnom, keményítő helyett szénhidrátozok, egész nap nem leszek itthon.

hamina, kicsit irigyellek a grillparti miatt, mi a lányom 9.szülinapjára tervezünk / július 8 / egy kis kerti grillpartit.nem nagyot csak a 2 legjobb barátnőjével és esetleg 1-2 fiú osztálytársával.

49531. bf43d1b11a
2009. jún. 6. 09:26

Sziasztok, szép jó reggelt !

Jelentem az eslő 90 napom végeredménye -14 kg

Hurrá, nagyon örülök neki és még nincs vége hétfőtől indul a második menet !!!

Legyetek ügyesek, sok sikert és kitartást , akkor sem szabad feladni,ha átmenetileg leáll a súlycsökkenés !

49530. szlia72
2009. jún. 6. 09:13

Sziasztok!

látom erre nem jár sennki:(

én még csak a reggeli kávénál tartok,igy benéztem mi zujs?

holnap 50dik szülinapra megyünk ,még nincs ajándék ,de ötlet se:( ezért nyakunkba vesszük a várost a férjem is jön !!!!! elvégre az Ő barátja.

49529. 91675d4a35 (válaszként erre: 49528. - Szlia72)
2009. jún. 5. 20:09
CH napom lesz. Reggelre max. egy kis almát tervezek. Ha kipakoltunk és megy a sütés, akkor fogok dönteni, hogy fehérjét, azaz husit eszek salival, vagy zöldséget salival, vagy semmi táplálót, hanem sütit. Egyelőre azt gondolom, a süti nem csábít majd el, inkább husit fogok enni, de hagyom magam sodródni,de csak egy irányba. Kánaán meg zabaparti nem lesz!
49528. szlia72 (válaszként erre: 49527. - Patrícia2000)
2009. jún. 5. 20:04

Patri ne zsörtölődgy már annyit ,tudod menni fog az lefelé is!!!!!!!! itt a fogyóhold nemsokára!

HAMINA kibirod meggyespitén?????????nagy lessz a csábitás! miért nem cserélsz napot ,ha buli lessz nálad:)?

2009. jún. 5. 19:12

HÁT ÚGY LÁTSZIK A közelgő TELIHOLD rám is hatással van. eszem,eszem, sajnos bűnözök. most este felé már jobb talán, délután 5-ig ettem. remélem a mérleg kegyes lesz hozzám holnap. ez a dagadó telihold most jól kitol velem, állandóan ennék.

tegnap a ch napon nem bűnöztem,de adagra sokra sikerült,azért szaladt rám 1 kiló. most visszafogtam magam viszont bűnözgettem ,sajnos. hát reggel nagyon kíváncsi leszek a mérlegre. mikor lesz már fogyó hold???????????

olyan szépen lefelé mentem,nem akarok megint hízni,hízni.

49526. 91675d4a35
2009. jún. 5. 19:05

Dolgozik a kapszula, semmi hasmenés, csak gyakori mosdólátogatás, tisztulás, nagytakarítás. De görcsök és futás nélkül. :))) Étvágyam se sok, miután hazaértem, bepácoltunk a férjemmel 4 kg husit holnapra, és csak most vacsiztam, simán kibírtam, pedig délben ebédeltem, és azóta csak víz és tictac. Rizibizit ettem, most pedig pancsi és pihenés. Holnap sütök egy meggyes pitét, és grillezek egy nagyot a kollégákkal.

Mindenkinek nagyon nagyon szép hétvégét!!!

49525. 91675d4a35 (válaszként erre: 49521. - Tina82)
2009. jún. 5. 19:02

Sziasztok, szép estét mindenkinek!!!

Tina: ez nem semmi eredmény, nagyon ügyes vagy!!! A közeli ismerőseid biztos sokat dícsérnek. A cél is nemes, tuti menni fog.

49524. Tina82 (válaszként erre: 49522. - Szlia72)
2009. jún. 5. 18:33

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Neked is sok sikert és kitartást!

Meg persze mindenkinek!

49523. chelsee (válaszként erre: 49516. - Zola8787)
2009. jún. 5. 17:52

Szia!

Én is úgy gondoltam, hogy nem fogok víznapot tartani, esetleg helyette egy lightos gyümölcsnapot. Nem szeretnék rosszul lenni, mert biztos így lenne. Még bele kell jönnöm, hogy a sport is menjen. :))

49522. szlia72 (válaszként erre: 49521. - Tina82)
2009. jún. 5. 17:38

Tina nagyon ügyes vagy!

csak igy tovább:)

49521. Tina82
2009. jún. 5. 17:27

Tundek! Még van hátra majdnem 1 hónapom, idáig 14 kiló ment le, remélem meglesz a 20! Előtte mással már leadtam 10 kilót, szóval összegezve 24 kilóval vagyok könyebb, és még kerek 30 kilót szeretnék leadni!

Te hogy zártad az elsőt?

49520. tundek
2009. jún. 5. 17:25

Sziasztok csak bekukk 1000 dolgom mellett

Szlia ne is emlegesed a kaját nagyon éhes vagyok. Sok ez az eper mára. De mégsem elég laktató.

Tina én már a második etapot nyomom. Mennyivel zárod az elsőt?

Hamina te is finomat ettél nagyon. Már a vasárnapot várom és a fehérje napot husileves leve és rántott husi savanyúsággal. Rántott sajt ilyenek

Patri gondolom most is trónolsz! Én egyszer ittam hú nagyon gáz volt.

Zola miért tette le a nővéred a kávét? Én minden reggel megiszom.

49519. szlia72
2009. jún. 5. 17:13

sziasztok!

remélem mindenki karakter és ellenál a csábitásoknak!!!!!!!!:)

ma husinap nyama ...naon élvezem!holnap bizti többet mutat a mérleg

49518. Tina82
2009. jún. 5. 14:51

Ha sok a savatok, egyetek magvakat, az nagypon jó! Tökmag, dió, mogyoró, én ezt szoktam, ha sok a savam! Ja, én is 90 napozok, lassan vagyis 1-jén vége az első 90 napomnak!

Sok sikert nektek!

49517. 91675d4a35
2009. jún. 5. 12:57
Nagyon finomat ebédeltem ma. Fejtett bablevesből egy fél adagot (finom füstölt íze volt, de husi az láthatatlan benne), valamint egy adag párolt zöldséget. Dugig vagyok. És nem kívánok semmit egyelőre. Este rizibizi lesz a menü! :))))
49516. zola8787 (válaszként erre: 49513. - Chelsee)
2009. jún. 5. 11:20

Hello chelsee!

Nekem egyszer volt bajom ezzel a diétával, mikor víznapot tartottam és rengeteget sportoltam, akkor szédültem sőtvért is hánytam. Nem akarlak elüldözni, csak annyit akarok mondani, hogy sztem ne tarts víznapot, vagy ha tartassz is, akkor azon a napon ne vidd túlzásba a mozgást.

Amúgy sztem baromi jó 1 kúra, pl. nővérem leszokott a reggeli kávézásról :D Ezt a fogyókúrát ajánlom mindenkinek. Király !:D

2009. jún. 5. 11:09

ittam keserűsó oldatot, kicsit megtísztítja a bélfalamat. ezzel azért vigyázni kell,mert az értékes nyomelemeket is eltávolítja. én csak olyan 3 hetente, vagy 1 hónapban 1-szer alkalmazom. szépen kipucolja az embert. reggelről éhgyomorra érdemes inni,csak vigyázni kell,mert egész nap a toalett közelében kell lenni. aki dolgozik,az inkább szabad hétvégén alkalmazza a módszert.

ma gyüminap és már készül a sok gyümiből álló levesem.

49514. tundek (válaszként erre: 49513. - Chelsee)
2009. jún. 5. 10:58
neked is sok sikert köszönjük szépen
49513. chelsee
2009. jún. 5. 09:37

Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok. Eddig Én is csak pozitív hatását éreztem a diétának. Ahogy írtátok, a sok gyümölcs és zöldség csak jót tehet. Nem akarok kitudja mennyit fogyni, csak rossz, hogy kényelmetlenek a ruháim és minden feszül rajtam. Esténként tornázni is szoktam, remélem ez is segít. És szedek antioxidánsokat is, de csak természetes alapanyagút.

Elvileg most már ehetek mindent, csak a kezelés alatt kellett purinszegény diétán lennem. De eddig csak a sok szénhidrát ment és a rendszertelen étkezés. Most naponta 5X eszek a diéta szerint és jól érzem magam.

Mindenkinek további mínuszokat kívánok!

49512. tundek (válaszként erre: 49511. - 91675d4a35)
2009. jún. 5. 09:28

Hamina szerintem nyugodtan keverheted a napokat, csak tarts gyüminapot a lényeg a szétválasztás. Hiszen mindhárom nap végülis valamilyen formában ch.

Nekem a savamat az alma és a narancs dobja meg de nem gyengén, fetrengeni tudok tőle annyira.

49511. 91675d4a35 (válaszként erre: 49510. - Tundek)
2009. jún. 5. 09:23

Nem semmi diéta!!! Én már az eper látványától savtúltengésben szenvedek. Nem tudom, miért alakult ez ki nálam, pedig finom, de már az illatától sav marja a torkomot. A többi gyümölccsel nincs ilyen bajom, bár a héten a banán is marta, de ezt betudom annak, hogy fáj a torkom.

Holnap grillpartizni megyünk a csoportommal a cégnél, épp CH napom lesz, elég gáz. :(( De már annyit mixeltem a napokat, hogy nem akarom megint, úgyhogy reggel sütök egy nagy tepsi cseresznyés lepényt és majd azt eszem, meg veszek barnakenyeret és egy kis salátával azt. Vasárnap meg gyümölcsnap, erre még nem tudom, mit találok ki, egyetlen nap, amikor otthon vagyok egész nap...:(( Most nem jól jött ki!!!

A tabletta egyelőre annyit segített, hogy nem vagyok olyan éhes. Remélem ez fog működni hétvégén is!!!!

49510. tundek
2009. jún. 5. 08:37

3 napos tisztítókúra eperrel és joghurttal

Reggeli kávém az 105 kcal 2 dl sovány tej+kávépor

legalább másfél óra szünet

Reggeli: 20dkg eper és 2 dl s. tej turmix: 158 kcal

Tízórai 10 dkg eper 10 dkg túró édesítő 1 dl joghurt: ezt megcsinálni gyümölcstúrónak: 198 kcal

felét megenni: 99 kcal

Ebéd: 10 dkg csirkemell fűszeresen sütve joghurtos kapros salival: 5 dkg saláta, 10 dkg paradicsom, 5 dkg reszelt káposzta,5 dkg csemegehagyma, 5 dkg uborka, 2 dl joghurt, kapor. Ezeket összekeverni leönteni az öntettel és a husit belekockázni. Lehet mellé enni 1 szelet teljes kiőrlésű kenyeret. 370 kcal

Uzsi: a túró másik fele: 99 kcal

Vacsora: tejturmix eperrel: 158 kcal

Összesen:

106, 158, 99, 370, 99, 158= 990 kcal.

Ez az első és az utolsó nap

a második nap:

Reggeli kávém: 105 kcal

Egyél meg 1.2 kg epret 5-6 adagra osztva, közte 2 pohár joghurtot. Igyál meg legalább 2 liter nátriumszegény, szénsavmentes ásványvizet vagy gyógynövényteát, de fekete teából és kávéból 3 csészénél ne többet!

Eper: 420 kcal, joghurt: 249 kcal, kávém: 105 kcal. Összesen: 420+249+105=774 kcal

Ha mindent betartasz akkor a szervezet szépen kipucolódik az eper méregtelenítő hatásától és 2-3 kiló minuszt eredményez

A szamóca, illetve annak nemesített, termesztett változata, a földieper szintén igen értékes gyümölcsféle. Üdítő, fiatalító gyümölcs, melynek vértisztító hatása közismert. Jó májbajok ellen is, feltehetően csökkenti a máj zsírlerakódásait (a koleszterint) is. Intenzív sóoldó hatású, gyorsan indítja meg a tisztító folyamatokat. Ha a salaktalanítás elején kisebb kiütések jelennének meg, nem szabad megijedni! El kell viselni a "bűnök büntetését", mert (a kúrát folytatva) néhány nap alatt megtisztul a szervezet, a kiütések eltűnnek. Az eperkúra igen eredményesen alkalmazható idült bőrbetegségek (psoriasis), ekcémák esetén. Fogyasztása javasolt a lábadozóknak; húgyhólyag- , vese- , májgyulladásban szenvedőknek. Haszonnal fogyaszthatják a melankóliában, neuraszténiában szenvedők. Különösen jó hatást fejt ki a májgyulladásban, a fertőző májgyulladásban (hepatitis) szenvedő betegek szervezetében.

Eperkúra: szezonban kúráként délelőttre és estére elosztva egy- másfél kilogrammot is elfogyaszthatunk belőle. Ilyenkor ne cukrozzuk, mert cukorral, mézzel együtt könnyen erjed! Ha mégis mézzel édesítjük, akkor használjunk erjedésgátló fűszert, vaníliát vagy fahéjat!

49509. kertikacsa
2009. jún. 5. 08:18

Sziasztok Lányok és Zola!

Tundek 3 nap csak eper??

Szlia ügyes voltál!

Chelsee üdv közöttünk. Szerintem semmi gondot nem okozhat ez a diéta, neked különben is sok zöldségre és gyümire van szülséged, az itt pedig van bőven a Ch napot pedig értékes durum tésztával, rozskenyérrel, teljes kiörlésű pékáruval kitünően tudod rendezni.

A Pati szed antioxit, szerintem kérdezd meg a dokid, neked sem ártana!

49508. tundek (válaszként erre: 49507. - Patrícia2000)
2009. jún. 5. 07:27

Szia Patri semmi gond kell ilyen.

Most 3 napra felfüggesztettem a 90 napost egy méregtelenítő eperkúra miatt mert most még van friss eper.

első napot -70 dekával zártam.

Ha gondolod bemásolom ide.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook