Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyakori kérdések a 90 napos diétáról fórum

Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról

49477. tundek (válaszként erre: 49476. - Varga.nora)
2009. jún. 3. 21:22
hát igen nagyon fárasztó lehet, de akkor tényleg kímélni kell szegényt.
49476. varga.nora (válaszként erre: 49474. - Tundek)
2009. jún. 3. 21:19

Van valami jó azért a rosszban is!! Mivel állandóan le vagyok foglalva, annyira nem gondolkodom az evésen!!!!!

De azért nagyon fárasztó hajnali háromnegyed 5-kor kelni.

na meg anyuméknak is muszáj segíteni, mivel sajnos anyumnak 43 évesen már 5 éve van csípőprotézise és azért őt is kímélni kell!!!

49475. tundek (válaszként erre: 49473. - 91675d4a35)
2009. jún. 3. 21:16
pont ezt mondta az előbb a fiam hétfőtől már az lesz vasárnap telehold hétfőtől lesz két hetünk hogy siessünk leadni a pluszt és elősegíteni mégjobban a fogyást.
49474. tundek (válaszként erre: 49472. - Varga.nora)
2009. jún. 3. 21:14

Szia Nóri nagyon sajnállak a sok meló miatt. De kell a szülőknek is segíeni egy kicsit.

Majd jössz ne bánkódj.

49473. 91675d4a35
2009. jún. 3. 21:12
Nagyon várom már a fogyó holdat, hátha kevésbé lenne kínszenvedés az este.:((
49472. varga.nora
2009. jún. 3. 21:11
Sziasztok! Sajna mostanában nagyon kevés időm van netezni, ugyanis reggel 6-tól du 2-ig egy gyárban vagyok diákmelón, aztán eddig minden nap anyuéknak segítettem kapálni délutánonként, és ott van a párom is, akivel szintén keveset tudunk sajna most együtt lenni!!!! De azért közben mindig bekukkantgatok!
49471. tundek
2009. jún. 3. 21:10

Sziasztok nagyon ügyesek vagytok

Szlia tényleg jó a képed. Majd menni fog és nem leszel az ne gondolj rá. Igyál egy meleg teát és nem leszel éhes.

49470. szlia72 (válaszként erre: 49468. - Patrícia2000)
2009. jún. 3. 20:14

köszi aranyos vagy!!!!!!!!!

de sajnos sok a kiló:(

probálok fölteni a lányomról de nem sikerül

meg volt az aerobik !olyan jó érzés utána!

csak ne lennék éhes

2009. jún. 3. 19:35
holnapra remélem jó idő lesz a kirándulásra.
2009. jún. 3. 19:33
szlia, jó a képed. nem tudom miért vagy elégedetlen magaddal? nem vészes.
49467. 91675d4a35 (válaszként erre: 49464. - Tundek)
2009. jún. 3. 19:04

IGYEKSZEM!!!

Holnap fehérjenap. A tréninges cégnél menza van, remélem lesz valami nekem való, ami nem rántott, nem zsíros, nem tészta, nem krumpli, nem rizs!!! Már nagyon éhes vagyok!!! Nem szeretnék bakizni!!!!!!!

49466. tundek (válaszként erre: 49465. - Szlia72)
2009. jún. 3. 17:50
hát néha van ilyen előfordul
49465. szlia72 (válaszként erre: 49461. - Tundek)
2009. jún. 3. 17:34
az enyém nem mutat rendeset:(tegnap szénhid. napon kicsit elengedtem magam teszta,torta ,este vendégség tészta sali igen későn és reggel 0.80dk +:(
49464. tundek
2009. jún. 3. 17:32

ügyesek legyetek kibírjátok!!!

Én is mindjárt megyek futni

49463. szlia72
2009. jún. 3. 17:30

sziasztok!!!!!

Hamina én ma nagyon nehezen birom a gyüminapot!de holnapra lénapot terveztem .Nem tudom hogy fogom birni !6tol megyek tornázni ,gondolom utána már nem esem kisértésbe:)

49462. 91675d4a35 (válaszként erre: 49461. - Tundek)
2009. jún. 3. 17:29

Én is errrrre vágyok!!!

Megyek is egy forró fürdőre, hogy ne gondoljak kajára!!!

49461. tundek (válaszként erre: 49460. - 91675d4a35)
2009. jún. 3. 17:27

ne is tedd ügyes vagy. Én jól de nem akarlak vele kisértésbe vinni inkább majd holnap mondom el mit is ettem.

Reggel már rendes volt a mérlegem mert 72.9 et mutatott.

49460. 91675d4a35
2009. jún. 3. 16:52

Hazaértem. Gyümölcssaláta maradék, meg még van cserim, de majd főzök gyümiteát. Kopog a szemem, de azért tűrök!!! Ma nem akarok bakizni!!!

Ki hogy bírta a mai napot?

49459. tundek
2009. jún. 3. 15:47

én csak olvastam róla Hamina igazából többet nem.

Rossz nem lehet.

Patri vihetsz bármilyen pogit, kekszet, sütikét, szendvicset vajasan valami rozsos zsemléből kifliből paprikával ubival. ropit

49458. 91675d4a35
2009. jún. 3. 14:31
Lazulós tréning, van net lehetőség is szünetben. Fél 4-kor vége is, ma nagyon korán hazaérek. Volt már cseri, reggel gyümölcssali, és két banán. Sok-sok víz és csalántea. Nagyon jól bírom, valszeg már kidőltem volna, ha nem eszek tegnap egy kis szilárdat. Remélem ezzel a két böjtölős nappal visszajutok a 72,8 kg-s múlt heti súlyomra. Holnap a párom akar főzni, valami csirkehusit kérek sajtosan, tojássalátával. Ebédelni menza lehetőség van csak, nos, ehhez nem sok kedvem, viszont már nagyon kell ennem holnap valami fehérjét. Voltam ebédidőben egy közeli bioboltban, szemezek a Bio cla+T kapszulával, valaki tud róla valami pozitívat, negatívat?
49457. kertikacsa (válaszként erre: 49456. - Patrícia2000)
2009. jún. 3. 13:01
Vagy vigyél finom sajtos kiflit vékonyan vajjal, uborkával, paprikával, kakaós csiga, briós, zabkorpás győri keksz...
2009. jún. 3. 12:37

sziasztok!

segítsetek! holnap szénhidrát napom lesz és megyek a lányommal osztálykirándulásra, mit vigyek kaját?

gondoltam croissanra, vagy eperdzsemes kiflire.

valakinek valami ötlete?

49455. bf43d1b11a (válaszként erre: 49452. - Patrícia2000)
2009. jún. 3. 10:06

Sziasztok, ezek valóban hasznos dolgok érdemes odafigyelni ! Csupa- csupa igazság.

Szép napot és sok sikert mindenkinek , ügyesek legyetek !

49454. tundek
2009. jún. 3. 08:55

Jó reggelt nektek

Zoli ez fantasztikus biztos nagyon jó érzés nagy grat neked érte. Látod mondtam hogy egy kis habzsi dőzsi és utána fogyás jön.

Hamina ügyi voltál.

Nóri akkor égett a zsír.

Patri biztosan megindul miért ne tenné.

Szia Kertikacsa. Remélem meglesz.

Patri látod ügyi vagy ezzel a cikkel mindenki ezt szajkozza a másiknak. Így most kicsit konkrétabban is levan írva. Elfogom lopni ezt a cikket.

Szép napot nektek.

49453. kertikacsa
2009. jún. 3. 08:16

Sziasztok!

Pati jól összekaptad a mindennapi problémáinkat, itt ezek közül mindenki találkozott majd minddel.

Zola, látod arről írtak neked, a beijedt szervezeted elengedett, mert nem akar már tartalékolni, ennyi engedmény kellett neki.

Nóri nagyon jó egy edzés helyett is egy jó kiadós kirándulás, hiszen mennyit szajkózzák, hogy elvileg napi 20 perc eröltetett tempós séta is elég mozgásnak.

Hami ügyes voltál a rakottkellel, ez a erő kell majd a sikeres fogyi végén a jövőben is :)

Contant mindenki ki van a gyümi és a lé napon, főleg délután már...

Tundek nagyon jól hangzik ez a 10 naponta 1 kiló, kívánom, hogy sikerüljön, az egy egészséges haladás szerintem is.

2009. jún. 3. 07:16

ezek hasznos kérdések és válaszok.

Számoljak-e kalóriát? Nem a legkedveltebb módszer, de esetleg a fogyókúra elején érdemes számolgatni, mert az ételek mennyiségét nagyon jól be lehet vele határolni. Ezt a módszert a fogyókúra elején kell csak alkalmazni, utána már tudni fogod a mennyiségeket.

Én olyan keveset eszem még sem fogyok... Ez azért van, mert kevesebb kalóriát fogyasztasz naponta, mint amennyi az alapanyagcserédhez kell. Így a szervezeted tartalékra kapcsol, és bármit is eszel, azt elraktározza, mert nem tudja, hogy mikor kap megfelelő mennyiségben tápanyagot. Ezért egy bizonyos kalória bevitel alá nem érdemes menni, mert éppen az ellenkezőjét váltjuk ki annak, mint amit szeretnénk.

Minek kell 2-3 liter folyadékot meginni naponta, ha én nem nagyon vagyok szomjas? A szervezet nem csak akkor szomjas, amikor már szomjúságérzettel jelez. Az anyagcsere folyamatok, és a méregtelenítés miatt folyamatosan szüksége van vízre, naponta legalább 8 nagy pohárral. Ha fogyózol főleg nagy segítség a szervezetednek a folyadékbevitel.

Sok zöldséget eszem az elég-e a fogyókúrához? Nagyon egészséges a sok zöldség fogyasztása, de nem biztos, hogy elegendő. Kell a fehérje is a szervezetnek, ami valóban laktatja, sok energiát biztosít, és nem épül le általa az izomtömeg a fogyókúra során. Sovány grillezett húsokat, halat ajánlatos fogyasztani ilyenkor.

Hányszor mérjem magam egy héten? Nem kell túl gyakran, szerintem 2x, 3x elég hetente, de ha csak 1x állsz a mérlegre az sem baj. Mindig egy bizonyos napszakban mérd magad, lehetőleg reggel, és egy nap maximum csak 1x. Többször nem érdemes, mert nem fog a mérleg két egyforma értéket mutatni, és csak elbizonytalanodsz.

Mit tegyek, ha rám tör az édességevés? Ne egyből magas kalóriájú, és magas szénhidráttartalmú édességeket egyél. Próbáld meg helyettesíteni aszalt gyümölcsökkel, saját készítésű gyümölcsjoghurttal, gyümölcssalátával, készíts te magad fagyit joghurtból, gyümölcsből, kevés tejszínnel, édesítővel. Rágcsálj dóféléket, répát, zöldségeket. Az a lényeg, hogy előbb próbálkozz mással, mint édességekkel, és ha utána sem megy az önmegtartoztatás, akkor lehet egy pici nasit enni.

Jó-e, a súlyzós edzés? Igen, de kis súlyokkal végezve, mert az szálkásít, és nagyon jó zsírégető. Vigyázz az erősítésekkel, mert az izomtömegnek nagyobb a súlya, mint a zsírszövetnek, ezért előfordulhat, hogy az edzések hatására az elején még többet mutat a mérleg. Érdemes személyi edző tanácsát kérni, mert ő pontosan minden ki tud neked számolni.

Fogyózom, mindent betartok, mégis többet mutat a mérleg... Valamit biztos át kell gondolni a diétádban. Vagy a szénhidrát bevitel sok, vagy az alapanyagcseréhez alacsony a kalória-bevitel, ezért tartalékra kapcsolt a szervezet de az is lehet, hogy az étrendedet kell újra gondolni. A vízfogyasztás ilyenkor nagyon sokat segít.

2009. jún. 2. 21:27

hamina ügyi vagy!

nóri,remélem nekünk is jó időnk lesz jövőhét végére.jó lenne vagy horgászni menni vagy strandra.

2009. jún. 2. 21:25
zola, én mondtam neked.ha picit többet eszel megindul a súlyod. én 76 kiló vagyok. most én ekörül játszadozom, 76,8-76 kiló között. remélem 1 hét után már 75-el fog kezdődni,mert már 1 hete a 76 kiló körül vergődöm.remélem hétvégére már nekem is megindul.
49449. varga.nora (válaszként erre: 49434. - Tundek)
2009. jún. 2. 20:28
Köszi a szorítást! Iszonyú jó volt egy kicsit kirándulni, elég rendesen el is fáradtam!
49448. 91675d4a35
2009. jún. 2. 20:20

Sziasztok!

Hazaértem, persze rakott kel illat csillogott a levegőben, költői voltam, ugye? Nos, egy igazán kevéskét ettem, nem négy tányérral. :)) A többit elpakoltam a hűtőbe lezárva, készítettem holnapra egy nagy adag gyümölcssalátát, tornáztam, amire a kis energiából futotta és most kinyúltam. Nem nekem találták ki ezt a lénapot, de kis bakival eltelt ez is. Még csalánteát főztem magamnak, azt kortyolom. Kissé szédelgek, de lassan alvásidő.

Mindenkinek szép napot, holnap csak este leszek, tréning!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook