Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Nem rossz ötletek csak sajna már majdnem mind volt:(
De lehet csinálok egy kis csilis babot(persze husi nélkül)
Az is jó ugye?
Szia! Akkor néhány ötlet:
lecsó, rizses lecsó, petrezselymes krumpli, főzelékek: sárgaborsó, kelkáposzta, bab, lencse, akkor lehet párolt zöldségek rizzsel, vagy főtt krumplival, paprikás krumpli kolbász nélkül, ezek jutottak most eszembe.:-)
SZiasztok!
Nekem ma proteinnapom van:)
EZ a kedvencem:)
Sajtos csirkemell volt az ebédem nagyon könnyű elkészíteni és nagyon laktató :P
De holnapra semmi ötletem nincs:(
a tonhalas pizzát nem eheted. Az max fehérje napra jó, mert a pizzatészta megfelel 1 szelet kenyérnek, ami megengedett.
Inkább rendelj magadnak sma paradicsomos pizzát. Én olyat szoktam ch napon.
persze, hgy ráteheted.
Én már csinálta olyat, hogy a tésztára is csurgattan rá szaftot.
Jó étvágyat!
nemsokára megyek én is enni. Már nagyon éhes vagyok.
Elvileg 1 szelet kenyeret lehet enni mindennap. Én eddig csak ch. napon ettem, de hivatalosan lehet.
Én pizzát rendeltem mára ( ch napom van. Nem volt időm főzni, és éhen halok. Nem röhögött nagyon a csaj, amikor mondtam hogy nem kérek rá zöldséget, húsfélét, és csak minimális sajtot..... tonhalat tett rá, valamit már csak kell.
szia!
A káposztás tászta szénhidrát napra ok, mert a káposzta semleges. Csütörtökön én is azt fogok enni. A családnak főzök holnapra anyuval, mi meg eszük csütörtökön.
Én azt nem szeretem, nem bírom az ízét...helyette önmagával fogok sűríteni...de az ízesítésre lennék kíváncsi, ki mit tesz a sárgaborsóba? Én tettem bele ételízesítőt, meg fokhagymát, remélem, finom lesz...:-)Már nagyon éhes vagyok...
Ja, képzeljétek, csak most találtam meg itthon, nekem is van egy könyvem, "Receptek a 90 napos szétválasztó diétához"...jó, hogy nem a diéta végére találtam meg.:-D
Nagyon jó kis receptek vannak benne, ki fogok próbálni néhányat...és képzeljétek, gyüminapra is tök jó ötletek vannak benne, mint pl. gyümifagyi házilag, és tök egyszerűek..:-)