Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
ja lehet..bocsii:)
félreértettem:):)
én is így vagyok a gyümivel:)
de nem értem,miért nem lehet enni délután gyümölcsöt...hogyha abban szinte 0 kalória van..és sokkal kevesebb mint szénhidrátnapon..1 szelet torta:)
szóval miért nem lehet torta helyett..vagy akármi más helyett gyümit enni?:)
Lassan indulok haza.
Kitartás minden gyümisnek, holnap reggel jövök.
Szép estét mindenkinek!
Nem feltétlenül kell ugyanazt.
Jó a császármozrsa. Én sem eszem ma vacsira u.zt mint ebédre. Virslit fogok főzni.
szerintem ugyanazt kéne..bár nemtudom..
hogy csinálod a császármorzsát??:)
jaj de jó lassan kezd vége lenni a napnak...és holnap szénhidrát:):)
nemtudom mit egyek:)ez a legjobb nap:)
köszi a receptet.
Holnap ez lesz az ebédem, utána meg kukoricáás rizs.
Toltott sutotok:(verzio 1.)
1o dkg gomba,
1 vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 egy csomag petrezselyem,
10 dkg aszalt paradicsom,
2 sütőtök, az a hosszukas kisebb fajta
1 evőkanál olivaolaj,
15 dkg piros lencse ha nincs, akkor 10 dkg rizs
szerecsendio,só,bors, rozmaring
A sütőtököt vágd el hosszaban (en ezzel szoktam kezdeni, mert ez eleg macera, es utana mar nem kell ezzel vacakolni.) távolítsuk el a magját -ez kuka-és a tököt is.
A gombát, a hagymát, fokhagymát, az aszalt paradicsomot es a petrezselymet vágd fel kockakra. Olivalolajon fozd oket puhara. A lencset vagy a rizst, sütőtökkel es rozmaringgal, szerecsendioval fozd puhara. Amikor kesz, adj hozza sot es borsot keverd ossze a ket masszat es tolsd bele a kikapart tokbe. 1 orat letakarva és kb 15-20 percet folia nelkul kell sutni.
Sutotokkrem leves
4 szelet (nagyobb) sutotok
2 szelet sutotokot megsutunk a hagyomanyos modon a sutoben.
Ha megsult belsejet kiszedjuk es felretesszuk. Egy hagymat es 2 gerezd fokhagymat olajon megdinsztelunk. Erre tesszuk majd a sult tokot, hogy gazdagabb ize legyen.(ez kimaradt az elobb)
Amig sul, addig a masik ket tokot meghamozzuk, kockara vagjuk es egy zoldsegleves kockaval annyi vizben egy ellepje megfozzuk, amig puha nem lesz. (Nem kell sok vizben fozni, hogy suru maradjon, csak eppen ellepje a viz) Izesitjuk rozmaringgal, szerecsendioval, soval es nemi borssal. Ha megpuhult, akkor beletesszuk a sult tokot, osszeturmixoljuk- ha kell meg tegyunk bele vizet, es meg egyszer atforraljuk, hogy az izek osszerejenek. Celszeru meg egyszer megfuszerezni, ha elkeszult.
Jo etvagyat :) Most mar tenyleg