Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
De állatira. De csak egy hétig utána már nem volt semmi gond. Azóta már gyűjtöttem magamnak másikat is. A lábamra.
Szia! üdv közöttünk. Ez tényleg nagyon jó kis csapat. Igaz néha van egy kis durci mikor a hiányzók listájából kimarad valaki de hál Istennek már nagyon sokan vagyunk és gyűlnek szépen a leadott kilók számai.
Jó a tetkód. nem fájt?
Örülök, hogy közétek álltam be a sorba
az van írva hogy az elején el kell dönteni melyik nap eszed a rizst
Nézegettem a képeiteket mindenkinek nagyon édesek a gyerkőcök, de jó lenne ha az enyémek is ilyen kicsik lennének még. Nagyon kedves arcotok van és mindenki szimpi az első látásra.
Köszönöm a székelykáposzta recit isteni lett most lett készen, de mivel nemrég ettem egy banánt így még várok egy órácskát.
Én is így vagyok. Posta, csekkek, karácsonyfát leszedni, stb. Majd este jelentkezem.
Na megyek főzni majd jővők!!!
ÉN a legjobban a céklát és a brokkolit és a karfiolt szeretem. Ja és a kukoricát.
A mai napra összesen 13 kg mínusz!!!
Szilveszter óta több mint 1 kg !!!
Ez jól hangzik.
Micimackó! Holnap én is párolt zöldséget eszek. :-)
Aranyos a kislányod :-)))
Na lépek, csinálom az ebédet. Kitartást mindenkinek! :-)
A reggelit ne hagyd ki! Rá fogsz szokni a gyümölcsreggelire, szüksége van rá a szervezetnek.
Én ma sajtot és parizert eszek friss salátával , lassan neki is állok :) egy fél zsömlére teszem vaj nélkül a parizert rá a sajtot és összemikrózom, dolgozom uh a főt étel így ma tabu majd holnap jó kis babfőzelék :)
Halihóóó!erika itt vagy valahol?Irjad hogy mit szeretnél kinyomtatni.Soksikert na megkitartást a víznaphoz!!:-)
szerintem is, én is akkor eszem rizst,kem.napon, de van a neten néhány diétaleírás ahol a szénhidrátnaphoz sorolják, és az is érthető, mert magas a szénhidráttartalma
lassan már bokáig ér a ho és nekem mindjárt mennem kell az oviba
bocsi nem olvastam vissza végig:)
szóval most nem tudod hány kg vagy?
Én lépek. Muszáj kicsit szabadulnom a géptől, mert másra nem jut időm, pedig sok felé lenne dolgom.))..További szép napot nektek
dcffvrMOS0T /IS7 SZAKAD2. 1 HANNA LÜLDF AZ ÖLEMBEN IGY
Erika! sok sikert, kitartást! :))
ha csak 4 kg akarsz akkor lehet ,hogy nem is kell a 90 napot végigcsinálnod
Sziasztok lányok !
Megjőttem a fodrásztol!Szép nem lettem mert ügye hozott anyagból dolgózik!:-)Üdv az újaknak!!!
Víznaposok,gyüminaposok szoritok nektek.:-)
ÉN Párolt zöldségeket fogok de már tul vagyok egy zsemlén. mérges vagyok a nagy hó miatt
a rizs egyértelműen keményítő...a kukorica is, és az összes hünelyes, krumpli..
Szép napot mindenkinek! :-)
Itt kb.4-5cm hó esett, nem vészes. Én egyébként imádok havat lapátolni, de komolyan!!! :-)
Ezennel elkezdtem 2.diétámat. reggeli: 2db narancs
Ti mit esztek ma?
178 cm vagyok , 68 kilósan már egész jól éreztem magam :) de 64 kg az álomsúlyom a hugom is annyi és nagyon csinos . Remélem 90 nap múlva azt írhatom majd ise, hogy igen megcsináltam :D ...
További ajánlott fórumok: