Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
én megeszem az egészet fehérjén. :-) Rizike jöhet a fekete
Erika, neked mikor is lesz vége?
Tudjátok mit fogok enni ch. napon? Mákos rakott kiflit.
Huuu,akkor jobbulást!Nekem reggeli 2 alma,ebéd párizsi kenőmájassal,próbálok magamhoz szigorú lenni!Eddig jól birom,habár fáj a fejem!
Én úgy szoktam, hogy a rudi belsejét megeszem fehérjén délután, a csoki a gyerekeké róla.:-)) CH-n meg fordítva.:-)
de csak a csoki miatt. De van aki fehérje napon eszi már hallottam.
Valaki írta tegnap a hajdinát, az én tudomásom szerint keményítő napon lehet enni.
az enyém meg engem fog lecserélni, de csak a szája jár :-((
Szia és sok sikert.
A gomba az semleges és lehet enni bármelyik napon bármikor. Szénhidrát napon is teheted pizzára. Keményítő napon ehetsz gombás rizst és fehérje napon is eheted.
turórudi fehérje vagy ch?:)
Szóval akkor mindkét nap ehetem a gombát, bár azt hallottam az inkább fehérje
Szia semmi extra.
Reggeli 2 banán, mert valaki rám ragasztotta a hányás hasmenést.
Ebéd székelykáposzta.
Eddig jól bírom, neked milyen a napod?
Köszi várom, én az ország közepén lakom. Jöhet mind.
Finom volt köszi, csak az a baj, hogy beteg vagyok valaki rám ragasztotta a hányás hasmenést és nem vagyok túl jól. Ma valahogy jobban örülnék ha gyümi nap lenne,mert most inkább azokat kívánnám.
Szioka!Én is ma kezdtem!De ugy tudom,hogy mind két napon lehet enni gombát!
Sziasztok! Én ma kezdtem a 90 napos diétát.Kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy a gombát fehérje napra is írja a könyv és keményítő napra is? Most akkor melyik nap egyem? Ez abban a nagy recept könyvben van, ami gondolom nektek is megvan! Köszi a választ előre is:-)
Szerintetek napi 40perc aerobik és 30perc lépcsözéstől jobban olvad majd a zsír+90napos diéta?Nyárra szeretnék megszabadulni 15 kg-tol!
Üdv közöttünk!
Sokáig fogod birni, nagy a csapat támogatása!
Nézdd csak meg, hogy engem mennyien biztatnak, letolnak, ha kell (gyorsan ittam is megint), s mindent megbeszélünk!!! Mi már mondjuk nov.eleje óta együtt vagyunk!
Sőt Hotyka azóta is velünk van, pedig Ő már befejezte!
SZUPER KIS CSAPAT, igaz néha néha eltünnek :-))))!
Jajaja!!!hihihi Apa fáradt volt de ha igy folytatja lecserélem!Tudod őreg már hozzám!!!:-)
persze, hogy kibirod. én is rengetegszer fogyóztam de mindig feladtam. De mostmár lassan vége a 9o napnak és nem adtam fel. Továbbra is fogom csinálni. az én tempómban, de le fogok fogyni. Én nem nagyon vagyok szigoru, reggelire megeszem a zsemlét vagy kenyeret ha kedvem tartja.
azt hiszem, látom már tanulsz Renától. Nemhiába ugráltak ott azok a ......
ne csináljátok, akkor itt meg miért szakad? Nógrád megye
Sziasztok!Remélem úgy lesz ahogy mondtad!Most szeretném végigcsinálni,habár már párszor elkezdtem,de mindig feladtam!
Tényleg na ezt el ba...am!Na mindegy!:-)Na majd ma!!!:-)
Hurrrráááá, KÜLDJED !!!!!
Én nagyon szeretem (Pesten), és a kutyusok is élvezik !!!!!
(Remélem mire hazaérek itt lesz hihihihihi)
Köszi, nyomtatom!
Valamelyik lesz holnap a hamim, már ugy de ugy várom!
:-)))))))
Dunaújváros mellett verőfényes napsütés nálunk de a városba is.
Sziasztok! persze hogy sokáig fogjátok bírna, nagyszerű a támogatás itt ebben a csapatban :-))
További ajánlott fórumok: