Görögország - bébiétel (beszélgetés)
Szia.
Persze, szívesen megosztom majd veled a dolgokat, tapasztalatokat!
Üdv
Ha hazaértetek zavarhatlak majd kicsit? Mesélhetnél majd az utazásról, illetve hogy mit hogyan oldottatok meg!:DDD
Jó utat és jó pihenést!Szia
Koszi! :-)
remelem jol fog sikerulni!
Nektek is jo utat kesobbre!!!
jó reggelt!
Teljesen igazuk van az előttem szólóknak. A szálláson informálódtok majd arról, hol van olyan üzlet, ahol bébidolgokat lehet kapni és akkor el tudtok menni bevásárolni. Valamit a görög babáknak is enniük kell! :D Ráadásul tuti figyelnek ilyenre is a turistahelyeken.
csapvizet alapvetően azért nem ajánlott inni más országban, mert az eltérő baktériumok vagy vízösszetétel miatt esetleg hasmenést okozhat.
más baja nem lesz tőle az embernek, de azért a nyaralás alatt egy hasmenés is elég nagy bosszúság tud lenni.
szerintem ha valami nagyobb áruházba mentek, ott egészen biztosan lesznek ugyanazon nagy multi gyárak bébiételei, mint itthon is.
gyanítom még a csomagolás is ugyanaz, max tényleg a címkén a fő felirat lesz "furcsa" betűkkel, de egyébként a címkén még mindig rá szokott lenni írva az összetétel és még pár fontos infó több nyelven. (ha itthon is megnézel bármilyen élelmiszert, legalább 4-5 nyelven rajta vannak az alapvető infók)
Azért szerintem ott is függ attól, hogy honnan nyerik a vizet. Pesten nálunk is itták a babák a forralt csapvizet, itt Fóton még forralva sem ihatják...
Úgyhogy én a tutira mennék Cooltim, á
palackos víz, azon rajta van legalább hogy mi van benne...
Oké, köszi!
Jó éjt!
Na, ebből a 3ból majd csak megértenek valamit! Mi azt szoktuk anyuméknak csinálni, hogy x dolgot összeírunk nekik angolul, ha bármi van, el tudják magyarázni. Esetleg te is valakivel írass össze egy-két babadolgot angolul.
Na lépek tényleg.
Vicces, mert franciául és olaszul beszélek. :-)
A férjem pedig németül. :-))))
Szia. Köszi!
Persze, lehet fogyasztani mindenképpen. Csak mi bárhova megyünk - külföld- , nem iszunk csapvizet, mert teljesen más lehet esetleg, mint itthon és ez esetleg bánthatja a gyomrot. Nem azért, mert rossz a víz.
Sziasztok!
A hír nem igaz, lehet csapvizet fogyasztani, ott él egy rokonom, a kisgyerekének már 4 hónapos korától csapvizet ad és semmi baja.
Mi Kos szigetére.
Az én fiam addigra lesz 1 éves.
Nem eszik még darabosat a lányod? Gyümit Görögországban nagyon sok helyen tudsz majd venni, ha szállodában szálltok meg és olyan az ellátás akkor meg lesz bőségesen. Így a gyümis evést meg tudod oldani. Pár napra való bébiételt szerintem is mindenképpen vigyél,hátha nem találtok egyből olyan boltot, ahol tudsz venni.
Mármint, hogy engem is érdekel! (Nem a hülye kérdésre helyeselek, mert nem az)
Egyébként biztos vannak bébiételek, max lővésünk nem lesz, mi van az üvegben (max a kép alapján), ha mákunk van, angolul is rajta van.
Hova utaztok,ha szabad kérdezni?
Igen,hülye kérdést tettem fel, mert a vizet már kitaláltam, hogy mentest fogok felforralni.
No,akkor tényleg téged is érdekelhet a téma.
Jővő héten utazunk Görögországba a 11 hónapos kislányommal. Szeretnék érdeklődni, hogy milyen bébiételek vannak a görögöknél, ill. a víz fogyasztható- e stb. Voltunkmárgörög szigeteken,de babával még sosem.
Hátha van valaki itt,aki babával már utazott ideés van tapasztalata.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Hova mennél szívesebben nyaralni, Görögországba vagy Olaszországba?
- Nyaralt valaki a görögországi Nei Poriban?
- Kell útlevél Görögországba?
- Idén nyáron bevállalnátok egy Görögországi nyaralást?
- Ki járt már Görögországban, azon belül Paralián és milyen élményei voltak
- Elengedjem a fiamat Görögországba, vagy ne?