Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Gondolatban szívesen eltöltenék egy napot egy nudista... fórum

Gondolatban szívesen eltöltenék egy napot egy nudista... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. zolo
máj. 5. 12:22
Sokáig én is csak álmodoztam róla milyen lehet nudizni. 40 voltam amikor osszeszedtem a bátorságom. Elmentem Délegyházara nudizni. Nagyon barátságos volt a társaság. Több az idősebb mint a fiatal. Mindenki közvetlen a szabályzatban az is ott van. Lehetőleg mindenki tegezodjon. Büfében kávét kértem es pár apró még hiányzott. Vissza akartam menni érte. Egy idegen mondta ne menjek, oda adta a hianyzot. Az elején van olyan érzés mindenki engem néz. Miért is tennék. Ott mindenki ruha nélkül van. 2 óra múlva már elmúlt ez a érzés. Ott nincs külön férfi és női WC. Miért is lenne. Én jól éreztem magam ott. Szerintem ki kell próbálni. Nincs mit veszteni.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Kéksirály2)
máj. 2. 09:50
Az én barátnőm, olyan bátor mint jómagam , ha elmennénk ketten pirulnánk.
ápr. 30. 10:37

Hasonlóan voltam ezzel én is amíg el nem mentem a barátnőmmel egy nudista strandra. Meglepett, hogy az emberek milyen fesztelenül jártak, keltek. Szabadok voltak, és egy idő után átvettem én is ezt az érzést.

Sokan végigmértek a szemükkel, de rosszalló pillantást nem láttam. A férfiak nem voltak tolakodók, a nők sem lenézők.

Nem bántam meg amiért próbát tettem. Barátnőmnek megköszöntem a bátorítást és utána többször vele tartottam.

12. 55Judit (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 29. 13:39

Azt fogod látni, mindenki természetesen viselkedik. Nem bámulják az emberek egymást. Max. egy pillantást vetnek rád, mint felöltözve az utcán. Ha vágynék meztelenkedni, és simán elmennék egy nudista strandra még ennyi idősen is. Gondolom ha én nem bámulok meg senkit, más se fog engem.

Oda nem a bámészkodás kedvéért mennek az emberek, hanem a szabadságérzés miatt amit át akarnak élni csupaszon.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Kéksirály2)
ápr. 29. 12:49

Köszi, kedves vagy.

Egyszer lehet, hogy a gondolatot valóra váltom, aztán megtudom milyen érzés.

ápr. 29. 12:13
Ne szégyenkezz, nézz azokra akik fesztelen tevékenykednek ott és nincsenek zavarban, pedig az ő testük viseltebb lehet mint a tiéd.
9. protonka97 (válaszként erre: 8. - Protonka97)
ápr. 28. 21:29
Bár nudista strandon gondolom nem mosolyogják meg egymást az emberek...
8. protonka97 (válaszként erre: 7. - Titkos üzenet)
ápr. 28. 19:36
Az én méreteimmel pl. nem szívesen tenném közszemlére magam :D
ápr. 28. 19:32
Pedig képzeld el hogy mindenkinek van seggluka⚫, és fütyije🥕🍆/nunija🍑... jobb esetben...!
ápr. 28. 16:49
Én is inkább csak gondolatban :)
5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 14:36

Én is így érzek, de ha az eszemmel gondolkodom, nyilván nem én vagyok a világ közepe :)

Ugyanez a helyzet nőgyógyásznál. Húsz percenként lát egyet, rohadtul nem újdonság neki.

ápr. 28. 13:36
Igazatok lehet
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 12:12
Mindenki máshogy néz ki, és nem fog bámulni senki. Nem kell szégyenkezned. Meglehet, sokan sokkal rosszabb testi adottságokkal rendelkeznek mint te, és tök természetesen jönnek-mennek a többi ember között.
ápr. 28. 11:32
Tegyél egy próbát, és utána dönts a folytaástól vagy a viszakozásról a tapasztalatod alapján.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook