Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Gombaszósz recept

Gombaszósz recept

Elkészítési idő 5 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Gombaszósz hozzávalói:
1 fej vöröshagyma
szójaszósz
csiperkegomba (frissen elkészítve a legjobb, így mindig annyit készíts, amennyit megeszel)
olaj
főzőtejszin


A Gombaszósz elkészítési módja:
Serpenyőben, 1 evőkanálnyi olajat felhevítűnk Beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát Üvegesre pároljuk Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát Megpároljuk, majd 2 evőkanál szójaszószt öntünk bele, összeforgatjuk, ezután 1 dl főzőtejszínt öntünk hozzá, ezzel is összepároljuk, a végén pedig ízlés szerint sózzuk.

aki szereti, tehet bele chilliport, is
frissen elkészítve a legjobb
a gomba leve, a szóójaszósz, és a tejszín remekül harmonizál egymással.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A gombaszósz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook