Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Gombapuffancs recept

Gombapuffancs recept

A Gombapuffancs hozzávalói:
40 dkg gomba
2 tojás
1 zsemle
1 kisebb fej vöröshagyma

petrezselyemzöld
liszt
zsemlemorzsa
olaj
bors
majoránna


A Gombapuffancs elkészítési módja:
A gombát apróra vágjuk, a zsemlét beáztatjuk, majd jól kifacsarjuk. Olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és kevés petrezselyemzöldet. A gombához adjuk a zsemlét, a pirított hagymát, a tojások sárgáját, 2-2 kávéskanál zsemlemorzsát és lisztet. Fűszerezzük, majd belekeverjük a felvert tojásfehérjét. Bő, forró olajba szaggatva piros, ropogós puffancsokat sütünk.

Salátához tálaljuk.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A gombapuffancs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook