Főoldal » Receptek » Savanyúságok receptjei » Gomba hagymásan eltéve recept

Gomba hagymásan eltéve recept

Zsírszegény Zsírszegény

A Gomba hagymásan eltéve hozzávalói:
Gomba, tetszés szerinti mennyiségben
só,
ecet,
víz,
savanyúság-tartósító (ami az uborkához is jó)
hagyma


A Gomba hagymásan eltéve elkészítési módja:
A megpucolt, feldarabolt gombát félig megfőzöm. Hagymát felszeletelem. A sót, vizet, ecetet és a savanyúság-tartósitós fűszerkeveréket felfőzöm, ráöntöm a gombára és hagymára. Üvegekbe töltöm (ne legyen sok benne a víz). Száraz dunsztba teszem 1 éjjelre.

Ha valakinek jó a gyomra és szereti ropogósan, akkor nem kell a gombát megfőzni sem.


Kategória: Savanyúságok receptjei


A gomba hagymásan eltéve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook