Gólyahess szolgálat!- Nálunk tényleg a gólya (is) hozza!!!! (beszélgetés)
Drukkolok neked,hogy minden rendben legyen!
Sok-sok puszi addig is!
Minden oké!
Kaptam beutalót a vércsoport meghatározásra és egy másikat az afp,hepatitis,stb-re.
Jól érzem magam,nem híztam semmit csak átalakultam.:)
Pontosan hanyadikán mész a dokihoz?
Sziasztok Csajok!
Remélem mindenki jól van és a gólya elszállásolásával van elfoglalva,azért nincs itt tolongás!!!!!
csak kettőt.
két csík=2 gyerek???????:D:D
Ne izgulj megvárom amíg beindul az élet:))!
Képzeld el a darányi gólyáknál megvan az első tojás...ezek nem lacafacáznak!
Szia Babus!
Nálam minden okés vasárnaptól megszünik a reszketés,mert betöltöm a 12.hetet.Örömöm határtalan,tudom,hogy minden rendben van!
Nagyon klassz a naplód felvettelek kedvencnek,nagyon tetszenek a képeid.:)Puszi!
Neked is nem sokára olyan hányingered lesz,...és majd mi is fogunk nyugtatni!
Na megyek sétálni és küldök arra pár gólyát:)!Nagyon szép idő van nálunk,lehet,hogy többel is találkozom,de gondolom nem lenne baj,ha többen tévednének arra;)
Jól vagyunk,köszönjük,lassan hozzászokom a többesszámhoz:).Lassan a hányinger is elmarad állítólag:),de ezt még nem tapasztalom csak a marha nagy fejfájásokat.Innen legalább tudom,hogy minden okés odabent.
Már nagyon várom a jövő hetet,akkor lesz még egy harcom az aszisztensel(amiért még mindig nem lesz kiskönyvem),aztán megyek belgyógyra,laborba,ezeket megcsinálom csütörtökig.Csüt. délután megyek kiskönyvet csináltatni és aztán a drága dokimhoz,aki megmutatja végre Angyalkát!
További ajánlott fórumok:
- "Apró" hazugságok a nevelés szolgálatában?
- A védőnői szolgálat lemondása - ott, ahol ez nem szokás
- Ismeri valaki a Bonprix csomagküldő szolgálatot?
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- A szolgálatiidőbe eddig is beszámították a Gyes-en töltött időt, járulékot is vontak belőle. Most a 40 év szolgálatiidőbe is beleszámít?
- Mennyi nyugdíjat kaptok? Mennyi szolgálati idő után?