Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyés habos keksztorta recept

Gesztenyés habos keksztorta recept


A Gesztenyés habos keksztorta hozzávalói:
Alap:
35 dkg kekszmorzsa
5 dkg olvasztott vaj
250g kiengedett gesztenyemassza
kb 1 dl meleg tej
30ml rumaroma

Réteg :
9 dl tej
9 ek cukor
3 cs tejszínes pudingpor
30 dkg vaj

Hab:
2dl tej
1habpor
Közben kB 10 db babapiskóta

Dísz: tortadara


Gesztenyés habos keksztorta

A Gesztenyés habos keksztorta elkészítési módja:
Az alap hozzávalóit összekeverem, kapcsos tortaforma aljába nyomkodom. A pudingot megfőzöm, ha kihült a felhabosított vajat belekeverem. A puding felét a gesztenyés masszára kanalazom, egy réteg babapiskóta, majd a maradék puding. Egy éjszakát pihen a hűtőben. Tetejére habot verek, tortdarával megszórom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyés habos keksztorta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook