Generalizált szorongás (beszélgetés)
Miért haragudnék?Mindenki azt gondol amit csak akar.Én soha senkit nem szeretnék semmiről meggyőzni,elfogadom bárkinek bármi a véleménye.
Már meg ne haragudj,de szerintem ez a módszer egy nagy humánum,és egy lehúzás -:(( Igen is,a pánikbetegségnél a szerotonin visszavétele gátlás akadozik. Erre rendelik az Anti depresszáns gyógyszert..
Ok.. Én anno Zoloft 50mg szedtem naponta 2x. Mellé eleinte Frontint,majd később Rivotril 2mg .. Persze béta blokkoló gyógyszert a heves szivdobogásra. A Zoloft hatóanyaga a szertralin,ami nem azonnal de megszünteti a fizikai tüneteidet ..
Lentebb már leirtam a gyogyszereket.
Milyen gyógyszereket szedsz ?
Konzulens.
"A munkához a kliens beleegyezése szükséges.Bárki részt vehet konzultáción, aki úgy érzi, hogy valamilyen problémát megoldana az életében, vagy valamin szívesen és azonnal változtatna. A konzultáció beszélgetés formájában zajlik, a kliens végig éber marad. A munkához a személyes jelenlét lehetséges, de nem feltétel.
A kliens általában a konzultáció végén megkönnyebbülést, felfrissülést tapasztal, energikusabbá válik. Néhány nap alatt a változás általában kézzelfogható. A konzulens a klienst a legjobb tudása szerint célirányosan támogatja."
Van egy konzulens és egy kliens.
Miért, azt párban kell csinálni?
Olvass utána,igen,én is csinálom,de aki a közeledben van olyat keress!
Menj el egy theta healing konzultációra,lehet már egy alkalom után jelentős javulást tapasztalsz.
Pánikbetegsègem van de akkor sokkal jobban voltam.jàrtam szpihologushoz
3 hónapja tart? Akkor annakelőtte nem volt. Talán a kiváltó okot kellene megvizsgálni, megbombázni valami feloldó gyakorlatokkal.
Ezek szerint fölöslegesen terheled velük a szervezetedet. Jársz pszichológushoz?
Ha azt hiszed,hogy a gygyogyszerek használnak akkor nagyon tèvedsz.egèsz nap rosszul èrzem magam fizikailag.bár egyet sem kène szednem.5 órát alszok ès remeg már a kezem lábam ahogy felkelek.2 hónapot voltam kórházba ott lemondtak rólam.nem tudom mit tehetnèk mert ez igy rettenettes amúgy 3 hónapja tart ès egyre rosszabb,de nem adom fel.
Remélem, hogy a temérdek gyógyszer mellett mást is teszel érte, hogy meggyógyulj, mivel ezek csak a tüneteket enyhítik, de megoldást nem jelentenek, viszont hosszútávon igen károsak.
Köszi, mondjuk letolás nélkül jobban esett volna. Igenis genetikus dolog, a felmenőktől öröklődik, nagyonis köze van hozzá a generációkhoz. Bár ez csak az alapja.
Hülye egy dolog lehet nem csak egyvalamitől félni, hanem mindig mindentől.
Ès van aki heves szivdobogással èbred mindig? FMeg magasra felmegy a vèrnyomása?
Arisppa,frontin,mirtazen plusz concort ami pulzus csökkentő.
Már meg ne haragudj, de ez elég naiv felvetés. Itt olvashatsz róla:
[link]
Milyen gyógyszereket szedsz rá?
Nem csak nekem van senkinek nincs a cssládban.
Nade mi az hogy generalizált szorongás? Generációnként ismétlődik? Generációkra öröklődik?
Sziasztok!Van aki szenved ebben a betegsègben valaki? Èn hónapok óta igy èlek egyre rosszabb.Egèsz nap rosszul vagyok hiáva szedem a gyogyszereket.Van ebből kiút?
További ajánlott fórumok: