Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Galyasági finom falatok recept

Galyasági finom falatok recept

A Galyasági finom falatok hozzávalói:
40 dkg erdei gomba
30 dkg marhanyelv
60 dkg szűzpecsenye
15 dkg
füstölt szalonna

őrölt bors
8 db
közepes burgonya tisztítva
kettévágva
pirospaprika
petrezselyemzöld
paprikakrém
8 db vékony szelet füstölt
húsos szalonna
30 dkg zöldborsó.


A Galyasági finom falatok elkészítési módja:
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd ebben megpároljuk a szűzpecsenyét ésa felszeletelt marhanyelvet. Enyhén sózzuk, borsozzuk zöldpetrezselyemmel megszórjuk, majd ha megpuhult a hús hozzáadjuk a feldarabolt gombát és a zöldborsót is és együtt pároljuk Után ízesítjük paprikakrémmel és készre főzzük. Körettnek parázson sült burgonyát kínálunk. A burgonyát kettévágjuk, belsejét kivájjuk és kevés tölteléket is rárakva szalonna szeletekkel beburkoljuk, alufóliában parázson megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A galyasági finom falatok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook