Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fülplasztika tapasztalatok fórum

Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

2336. Heilig
2009. szept. 3. 13:56
sziaaaa:) na valakinek valami tanács? vagy fogjam a drótkefét azt sikálhatom!:D
2009. szept. 3. 09:18
Hehe tényleg....szia Ádyyyyyy :)
2334. Heilig
2009. szept. 3. 08:26

Heló!

honnan is?:D

2333. ear
2009. szept. 2. 21:37

Szia, Heilig!

Megismertelek!:-))

2009. szept. 2. 15:40
lzoli okosabb lettél? :)
2331. lzoli74 (válaszként erre: 2318. - C066a749d7)
2009. szept. 2. 13:33
Szia! Köszönöm, elolvasom.
2330. lzoli74 (válaszként erre: 2319. - 4094b8e380)
2009. szept. 2. 13:31
Szia Viki! Köszönöm a tanácsodat. Ma vagyok hivatalos egy konzultációra a Szent István kórházba. Dr. Falus György vár, nem tudom mond-e ez a név valakinek. Kíváncsi leszek, mit ajánl. Te melyik klinikán végeztetted el a műtétet. Válaszodat előre is köszönöm!
2009. szept. 1. 09:33
szerintem nyugodtan vakargasd :) én is vakargatom,mivel jobb ötletem nincs... :S
2328. Heilig
2009. aug. 31. 23:11
de biztos van egy fajta a módszer amivel meglehet tisztítani! én pl vakargatni nemmerném valahogy félek tőle szal a kézzel vakó megtisztítás kihuzva gondoltam valami sprayre hogy befújod és magától szépen lefolyik mert hallottam hogy van egy ilyen csak ez fülzsírra de végülis sztem erre is jó vagy nemtudom bárkinek van valami tanácsa vagy aki már megoldotta ezt a gondot az pls irja le hogyan nagyon fontos lenne...
2009. aug. 31. 19:17
de mindig össze van fogva a hajam...szóval ugyanúgy látszik...
2326. Heilig
2009. aug. 31. 19:09
jó lánynak könnyű mert hosszú haj viszont nekem ez kb ugyanolyan ciki mint az elálló fül:S buszmegbe állsz pl mögötted 20 ember hátulról bámulja a füled gondolj bele mit gondol ezse fürdik... érted:)?
2009. aug. 31. 16:47
ismerős....ciki,mert olyan mintha tiszta retek lenne...de ez van...ezt annyira nem látni mintha nagy füleink lennének :)
2324. Heilig
2009. aug. 31. 16:24
igen nekem is csak ez az egy lehetőség van és az ember semmit nem ér el vele úgy igazán nem is nagyon merek hozzányulkálni pedig nem ma műtötték igen hámlik nemtudom miért nekem is:S szal nagyon rossz érzés hogy elől jó léátni de a buszra nem mernék rövid hajjal felülni mert megbámulnák elég rendesen anniyra rávan rakódva a cucc!
2009. aug. 31. 15:39
na ez jó kérdés...nekem is több mint 1 éve volt a műtét és még most is sokszor hámlik vagy koszos vagy nem tudom...de pedig mosom....szóval körmömmel szoktam kapirgálni....tudom marha guszta....:) De nem tudok jobbat :(
2322. Heilig
2009. aug. 31. 15:33

heló all!:)

nekem már régebben megműtötték a fülem egész jó is lett mind1... azt szeretném kérdezni azoktól akiknek már meglett műtve hogy hogyan lehet megtisztítani hátul a porcnál? mert én próbáltam mindennel de semmivel nemjönnek le azok a pörkök vagy mik szóval vannak rajta ilyen darabkák meg piszkos vagy nemtommi és nem nagyon merem kézzel leszedegetni mit tanácsoltok van e valami spray amivel befujom és lefolynak simán mert az lenne a legjobb vagy bármi jó lenne mert ez miatt nem merem rövidre vágatni a hajam am 17 éves fiú vagyok! thx előre is

2009. aug. 27. 10:04
Az h a botox nem sikerült,attól lehet h plasztikában még nagyon ügyes a pasi. Rossz tapasztalat mindenkiről lehet....mindenki hibázhat...oké,hogy ebben a szakmában nem szabadna...de sajnos ők is csak emberek...
2320. 4094b8e380 (válaszként erre: 2317. - Lzoli74)
2009. aug. 27. 09:49

szia!

nekem is azt mondta mindenki, hogy nem is áll el annyira, és ne törődjek vele, de megcsináltattam, és nagyon örülök neki.

a műtét nem 15 perc, nekem pl másfél órás volt. és kicsit kitérve arra, hogy mennyibe kerül: nem feltétlenül a legolcsóbbat ajánlom, lehet, hogy a drágábbhoz egy kicsit többet kell gyűjteni, de ha már egyszer megcsinálják, csinálják meg jól, mégiscsak az ember fején van ez és azért műtteti, hogy szebb legyen.

mostanában valahogy nagyon sok plasztikai sebészeti magánklinika van, a helyedben én az árak helyett inkább az orvosokkal foglalkoznék, hogy melyikről mit hallottam, ki a jó orvos.

és nem azért mondom ezt, mert nekem nem számít pár százezer ide vagy oda, én is sokáig gyűjtöttem rá, hanem azért, mert láttam fotókat elrontott plasztikai műtétekről, amit olcsónak kikiáltott helyeken csináltak, ahol több pénz és fájdalom volt az elrontott műtét kijavítása, ha egyáltalán sikerült, mintha az ember egy drágább, de jobb helyre ment volna...

2009. aug. 27. 09:44

szia

nekem is mondta, hogy menjek vissza ellenőrzésre, de csak azért, mert egy kis sebecske maradt az egyik fülemen. ezért az ellenőrzésért nem kért pénzt, és amikor kérdeztem mivel tartozom, azt mondta, ez benne volt az árban.

az én fülműtétem, a két fül, másfél óra volt, és nagyon szép munkát végzett. mivel sajnos én nem kaphatok nyugtatót, ezért teljesen ébren voltam végig, csak a lidokain érzéstelenített. a doktor úr egész idő alatt beszélgetett velem (pedig ez nem volt kötelessége!), és nagyon odafigyelt, hogy ne idegeskedjek, jól érezzem magam.

abszolút jó a véleményem róla és a klinikáról is, ha bármi mást meg szeretnék csináltatni még, én biztos hogy oda fogok menni legközelebb is.

2009. aug. 23. 17:23

Szia! Engem dr Jósvay János műtött a Szent Imre kórházban 130 ezerért! 45-50erc volt a 2 fülem.

Szerintem szépek lettek. Írtam róla egy cikket itt a hoxán ha érdekel "Az én fülplasztikám" a címe!

Ha bármi kérdésed van,szívesen válaszolok ;)

2317. lzoli74
2009. aug. 23. 17:17

Üdvözlet minden kedves fórumozónak! Még új vagyok itt, gondoltam egyet és tanácsot kérek hátha tud valaki egy jó ötlettel szolgálni számomra. Én is úgy döntöttem egy ki optikai tuning nem ártana, egy fülplasztikai kezelést bevállalok. Bár sokaktól hallottam, hogy semmi szükségem rá, de engem sajnos zavar füleim mérete.

Nem is a mérete inkább, hogy egy kicsit eláll. Sajnos nagyapai örökség. Sok gúnyolódásnak volt tárgya, gyerekfejjel nem keveset szégyelltem magamat emiatt. Így felnőtt fejjel már egy kicsit másképp látva a világot már nem különösebben reagálok az ilyen megjegyzésekre (ritkán és szerencsére csak viccelődni szoktak vele), de azért "belül" továbbra is zavar.

Körbenézve a plasztikai sebészetek ajánlatait, kicsit meglepett a doktor urak kissé vastagon fogó ceruzája, tekintettel a talán 15 perces műtéti időre kivetítve nem rossz árfolyam - nekik.

Szeretném megkérdezni, hogy ilyen beavatkozásokat csak ilyen puccos magánluxus klinikákon végeznek vagy létezik egyéb kevésbé zsebbenyúló alternatíva is? Esetleg van olyan orvos akiket tudnátok ajánlani, jó tapasztalatok alapján.

Válaszokat előre is köszönöm és további szép hétvégét kívánok.

2316. 4094b8e380 (válaszként erre: 2315. - C066a749d7)
2009. aug. 23. 11:40

és most megvolt a második éjszaka is. menni fog ez:)

én is nagyon örülök, köszi. volt időszak, hogy el voltam keseredve, hogy ez már mindig így fog fájni. mármint ahogy akkor fájt. de elmúlik egy idő után, bár érzékeny marad, az tény.

2009. aug. 23. 11:16
Viki örülök,hogy minden oké ;)
2009. aug. 23. 03:23

sziasztok

örömmel jelentem, hogy megvolt az első éjszakám fejpánt nélkül:)

tökéletesen jól aludtam, nem volt gond sem a forgolódással, sem az oldalt fekvéssel, nem törtem meg, nem aludtam el, nem fájt:)

június 3-án műtötték, kb 11 hete, ha jól számolom.

elvileg már hamarabb is aludhattam volna pánt nélkül, csak nagyon féltettem, meg eléggé érzékeny is volt sokáig. kicsit még most is érzékeny, de úgy gondolom, hogy ha mindig csak óvnám, akkor érzékeny is maradna, edződjön egy kicsit hozzá a hétköznapokhoz:)

mindenkinek kitartást és gyógyulást, akinek kell:)

megéri;)

2009. aug. 19. 13:55
altatták a műtéthez? hogyhogy? Örülök, hogy jól sikerült és szép lett
2009. aug. 19. 13:03
Esztergomban műtötték. 16 éves. 9 éves volt, amikor először voltunk orvosnál. Akkor azt mondták nem csinálják altatásban, úgyhogy akkor nem akarta a műtétet. Nyár elején bejelentette, hogy most rászánta magát. Túl vagyunk a varratszedésen is. Szép lett neki.
2009. aug. 17. 20:55
és h viselte?
2310. SReni (válaszként erre: 2305. - GyöngySzem70)
2009. aug. 17. 20:03
Mekkora a fiad? Az enyémet 5,5 évesen műtötték.
2009. aug. 17. 19:56
miért? bánod is hogy megműttetted?
2009. aug. 17. 19:42

Szia Zita!:)

Még egyszer nem vágatnék bele:):)

2009. aug. 17. 19:10
na mi újság? Már mindenkinek szép a füle senki nem vár plasztikára? :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook