Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fülplasztika tapasztalatok fórum

Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

2216. 4094b8e380 (válaszként erre: 2215. - SReni24)
2009. jún. 24. 16:29

és pontosan miben nem lett olyan, amilyet szerettél volna? ugyanolyan maradt, vagy egy kicsit beljebb vitte azért, csak nem eléggé?

a második műtétet ugyanúgy ki kellett fizetned?

én holnap hagyhatom el a fejpántot, de már többször álmondtam azt, hogy levettem és a fülem megint kiállt.:/

úgyhogy ettől nagyon félek.

2215. SReni24 (válaszként erre: 2200. - N00n)
2009. jún. 23. 21:45

Ne haragudj hogy kicsit későn reagálok, de le vagyok maradva a fórumot illetően.

Szerintem ha egy kicsit is úgy érzed hogy lehetne jobb is, akkor vágj bele a következőbe. Én az első műtétem után sokáig azzal küszködtem, szóljak-e hogy nem olyan mint amire számítottam. Mindenhol a fülemet néztem, már kezdtem úgy érezni hogy becsavarodok. Aztán a párom mondta ha nem tettszik menjek vissza, mert úgy sem fogok beletörődni. Nem bántam meg, és a második műtét már úgy tűnik sikerült. Még le van kötözve, de azért alá kukucskálok amikor mosom a hajam:-)))

Vasárnap veszi ki a legutolsó nagy varratot, utánna előveszem én is a fülbevalóimat meg az összes hajgumimat:-)))))

2214. SReni24 (válaszként erre: 2200. - N00n)
2009. jún. 23. 21:34
Engem először március 21-én űtött, azután június 11-én.
2213. felleg82 (válaszként erre: 2211. - N00n)
2009. jún. 23. 17:44
Szia! HÁt ismerős a helyzet! Nekem is mindenki ezt mondta.Kivéve az a pár ember aki igazán ismer.Ha az ember megteheti tegye is meg! Műtesse meg!!! Sokkal jobb!!!!!!!:):):)és szebb:)
2009. jún. 23. 17:17
szerintem is. Aki nem él radarokkal a fején az úgysem ért meg minket....
2211. n00n
2009. jún. 23. 17:06
Nekem is mindenki azt mondta, hogy ne műttessem meg, mert jó vagyok így is, meg minek. Szerintem ezt csak az értheti aki átéli/te.
2009. jún. 20. 21:37

szerintem is ez igenis értelmes dolog, hisz mostmár akár kopasz is lehetek (na nem mintha szeretnék) :)

Nekem is azt mondták, hogy felesleges, meg ők nem műttetnék meg....persze utána azt mondták h jé milyen jó így a hajad, jé de szép fülbevalód van...én meg ilyenkor jókat mosolygok, pl mikor az ezer éves fülbevalómat dicsérik ami eddig azért nem látszódott,mert nem engedtem h látszódjon :)

2209. 4094b8e380 (válaszként erre: 2208. - C066a749d7)
2009. jún. 20. 21:34

az eredményt még csak kevesen látták, mert még pántot kell hordanom. többen azt mondták, hogy szerintük felesleges volt, mert van egy nővérem, és neki sokkal jobban eláll a füle, de ő nem akarja megműttetni, szóval hozzá szoktak hasonlítani, és azt mondják az enyém nem olyan rémes. persze, nekik nem rémes, mert nem az ő fejükön van. volt.:D

persze azt azért legtöbben elismerték, hogy ha összefogom a hajam akkor látszott, erre azt mondták ne fogjam össze... nem szeretem ha így korlátozva vagyok, mostantól olyan frizurám lesz, amilyet csak szeretnék:)

csak hát ugye drága volt, mások szerint értelmesebb dologra is el lehetett volna költeni a pénzt, de szerintem ennél jobbra nem is fordíthattam volna:)

neked mit szólt a környezeted hozzá?

2009. jún. 20. 21:00
oké, kíváncsi vagyok már nagyon! Örülök, hogy tetszik az eredmény. Barátok,ismerősök,rokonok mit szóltak ahhoz h meg akartad műttetni, és mit szólnak az eredményhez?
2207. 4094b8e380 (válaszként erre: 2206. - C066a749d7)
2009. jún. 20. 19:52

a volt-lett képek azért macerásak,mert előtte próbáltuk lefotózni, de olyan kicsik a füleim, és valahogy a fejem olyan nem is tudom:D, szóval nem látszott jól sehogyse, talán egy régesrégi papírképen látszik, azt majd megpróbálom beszkennelni, az újról meg, hát még várni akarok egy kicsit a fotókkal, mert nekem mindenhol sebes, és nem egy szép látvány egyelőre:D

talán jövőhéten fogok rá sort keríteni, akkor majd felteszem ide is:)

2009. jún. 20. 19:40

nekem nem volt semmi lyuk a kagylómon, nekem előlről nem is lehetett látni, hogy műtve lett,ott nem volt semmi sebem. Nekem egyébként még most is érzékeny ha sokat fekszek az egyik oldalamon, de nem mindig, van h meg se kottyan :) Én is azóta hordok mindenféle fülbevalókat, régen nem látszodott a kiengedett hajam miatt ugyh nem is érdekelt :) Na meg egy éve veszek egyfolytában hajgumikat! :)

Nem akarsz feltenni volt-lett képeket?

2205. 4094b8e380 (válaszként erre: 2204. - C066a749d7)
2009. jún. 20. 19:36

jaj jó hogy szóltál, mert már hajlamos voltam kicsit erősebben odanyúlni, azt próbálgatom hogy még mindig nem tudok aludni rajta, mert ha ráfekszem nagyon érzékeny, de akkor nem szórakozom vele még. az eredmény nagyon tetszik, azóta ha kicsit valamiért leveszem a pántot, nem bírom nem állandóan a tükörben bámulni:D

egész életemben ilyen fülre vágytam, nagyon jó, már vettem egy csomó fülbevalót,és alig várom hogy hordhassam:D

neked is úgy varrták, hogy átvarrták a fülkagylódat is? nekem varratszedés után egy csomó luk volt rajta, most is sebes még.

2009. jún. 20. 19:31
de lemoshatod, csak ne nyomkodd,mert a porc még eldeformálódhat. De óvatosan moshatod. Nekem kb 1 hónap volt mire teljesen lepotyogott az összes seb. Elégedett vagy az eredménnyel?
2009. jún. 20. 19:19

tegnap, mikor másodszorra is hajat mostam, ahogy levettem a fejpántot, a fülem, ami addig a fejemre volt tapadva, és nem tudtam mögé benyúlni, egyszercsak "elcuppant" a fejemtől:D

és most már mögé lehet nyúlni és érzem hogy van hátulja rendesen, és hogy jól sikerültek a dolgok.

most 17 napja, hogy műtöttek, de még mindig csak gyógyulgat, van ahol még sebes, meg trutyis.

nektek mennyi idő után gyógyult meg rendesen?

ilyenkor még mindig tilos hogy víz érje? (persze ezt hajmosáskor nehéz kikerülni, de konkrétan lemosni még nem lehet ugye?)

2009. jún. 19. 15:55
Én így egy év elteltével is mindenkinek megnézem a füleit.... :) Na és persze a sajátjaimat is lesem ahol csak lehet...szerintem ez vmi műtét során elkapott fertőzés lehet :)
2201. n00n
2009. jún. 19. 10:46
Egyébként észrevettem, hogy a műtét óta minden tükröződő helyen képes vagyok magamat, azaz inkább a füleimet nézni. Plusz minden szembejövő füleit is alaposan felmérem. :D Ez veletek is így van?
2200. n00n
2009. jún. 19. 10:36

Ma megyek kontrollra, kikérem a véleményét. Kíváncsi vagyok, hogy elégedett-e a munkájával. :) Egyébként ma is nézegettem egy kicsit is egyre jobban tetszik, persze lehetne jobb is, de nem tudom, hogy még egy műtétnek neki ugorjak-e. A barátaim szerint ne. Egyébként még mindig dagadt kicsit a fülem, lehet, hogy ez is közrejátszik. :)

Egyébként ha rászánnám magam mennyi idő múlva lehetne? Mert gondolom várni kell valamennyit még a porc begyógyul.

2199. SReni24 (válaszként erre: 2185. - N00n)
2009. jún. 19. 08:38
Nem kell mert ez korrekciós műtétnek számít.Azért ha rászánod magad a másodikra, kérdezz rá. Én is megkérdeztem előtte.
2009. jún. 18. 21:11
Most gondolj bele h néznél ki ha ez rányalódna a fejedre...akkor a másik tűnne úgy, mintha elállna nem? Szerintem tök jó így, ne foglalkozz vele! Jól nézel ki, így ;) Örülök, hogy magadtól is arra jutottál, hogy nem kell még egy műtét.
2197. n00n
2009. jún. 18. 19:20

Köszi a véleményeket! A mai napom azzal telt el, hogy gondolkodtam és igazából arra jutottam, hogy megfelel így. Nincs kedvem még egy műtéthez. Különben is, az egészben az zavart, hogy elállt és ez által nagyon feltűnő volt, így meg akkor feltűnő ha valaki komolyabban megnézi. Barátaimnak is csak akkor tűnt fel mikor 5 centiről kellett vizsgálgatniuk a kérésemre. :)

A képeket leszedem, nem szeretném ha lennének fent a neten. Így is csak azért raktam fel őket, mert kíváncsi voltam a véleményetekre. :)

Nekem is vágtak ki porcot, szerintem ez természetes. Én be tudok nyúlni, de nekem a másik se olyan fejhez lapulós, gondolom azért "csinálták" ezt is kicsit kijjebbre. :)

2009. jún. 18. 18:08

n00n meglestem a képeket, én a helyedben nem is gondolkodnék a második műtéten...senkinek nem egyforma, nekem sem lett teljesen egyforma,de nem is kell szerintem... Egyáltalán nem feltünő, sőt így sokkal természetesebb hatást kelt, mintha teljesen rá lennének lapulva a fejedre. Szerintem felejtsd el a műtétet. Persze a te döntésed, és ha téged zavar akkor műttesd meg, de én nem tenném.

Viki, nekem is vágtak a porcból , szerintem normális doki vág is belőle, mert akkor nincs ami újra visszajöhetne, hisz ha csak bőrt vágna, a bőr mivel nyúlik akkor a porc viszatolná. Szerintem. :D én se nagyon tudtam mögé nyúlni műtét után, aztán picit előrébb jött és már be tudok nyúlni, na nem mintha folyton ott tapiznám magamat :)

2009. jún. 18. 17:38

a másik amit most vettem észre. nagyon viszketett a fülcimpámnál, ezért fogtam egy vattás fültisztítót és óvatosan megpiszkáltam (már több mint két hete műtötték és már nem fáj, de még fejpánt van). szóval, gondoltam "megnézem" milyen lett mögötte, és legnagyobb meglepetésemre, nem létezik olyan hely, hogy mögötte.van egy kis félcentis pereme a fülemnek, az is nagyon odalapulva hogy még a pálcikával se igazán férek mögé, a többi meg gyakorlatilag oda van varrva.

porcból is vágtak ha jól tudom.

ez nektek is így van?

2194. 4094b8e380 (válaszként erre: 2193. - N00n)
2009. jún. 18. 17:33
valóban más, de ha nem hívod fel rá a figyelmem, lehet hogy csak hosszas nézegetés után tűnt volna fel. az emberek többsége nem szimmetrikus, nekem is, most hogy le tudtam kicsit venni a fejpántot, feltűnt, hogy a bal fülem mintha jobban kiállna mint a jobb (mindkettőt műtötték), de még azon a tartományon belül van ahol nem elálló, és csak ezért nem műttetném meg újra. nem egyforma, hát nem egyforma, aki annyira megnéz hogy észrevegye, az megérdelmi:D
2193. n00n (válaszként erre: 2192. - C066a749d7)
2009. jún. 18. 16:42
Fent vannak! Jöhetnek a vélemények! :)
2009. jún. 18. 15:13
várom a képeket! :)
2191. n00n
2009. jún. 18. 15:05
Ma rakok fel képeket és kérnék pár véleményt. Valahogy jobban adok azok szavára akik hasonló cipőben járnak/jártak. :)
2009. jún. 17. 11:08
jah mert h neked csak egyet műtöttek....ezt elfelejtettem....
2189. n00n
2009. jún. 16. 21:48
Épp ez az, hogy elég szembetűnő. Valószínűleg könnyebb lett volna ha mindkét fülem eláll, mert gondolom a nulláról kettőt könnyebb belőni, mint egyet a másikra hajazva.
2009. jún. 16. 21:29
szerintem ha nem olyan szembe tűnő ne foglalkozz vele, másnak akinek "eredeti" füle van,annak se mindenkinek egyforma,mégsem műttetik. Nekem se tökéletes, de ezerszer jobb mint volt, mert nem áll el ;)
2187. n00n
2009. jún. 16. 21:07
A jobb (műtött) fülem egy kicsit kisebb, de ezzel nem is lenne probléma, mert ha szemből, tök egyenesen nézik csak akkor tűnik fel, nem is zavar. Ami viszont nem tetszik, hogy a porc nem alkot olyan szép ívet, mint például a bal fülemben. Szóval nem egyezik a bal fülem belseje a jobbéval, az alakja stimmel 95%-ban, csak a porc nem. Csütörtökön megyek kontrollra, majd elválik mit szól hozzá az orvos. Nem szívesen vágnék bele egy újabb műtétbe, főleg ha még fizetnem is kellene érte.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook