Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fülplasztika tapasztalatok fórum

Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

2876. Adrienn20
2010. jún. 8. 16:18

sziasztok.

nah túl vagyok rajta és ISTENI volt :D

kezdem az elejéről:

reggel fél8ra mentem étlen szomjan, aztán leadtam a papírokat és mondták h ihatok.

Kb 1 óra várakozás után lekisértek az ambuláns váróba a többiekkel, ahol kaptam egyszerhaszn papírruhát papucsot és az asszisztens nő csinált egy turbánt ami arra szolgált h a hajamat lefedje(ezt műtét után leveszik)

Aztán megint várás mert sorrend volt, előttem volt 2 anyajegyeltávolítás.

Egyik 10 perc volt másik jó fél óra.

10kor szólítottak.

nagyon izgultam.

mondták látják is ne izguljak.

lefeküdtem a műtőbe,szem becsuk onnantól kezdve nem nyitottam ki.

betakarás és fejbeigazítás.

alapos fertőtlenítés(v 6szor törölték át a fejem és a fülem)ez picit csípte a bőröm.

aztán odajöttek, jósvay aki egy cuki,az asszisztens nő,meg volt egy tanuló féle aki csak nézett meg jegyzetelt illetve varrásnál segítkezett meg ha valamit le kellett nyomni.

fejemet kifordítottam oldalra, elkezdte az injekciózást.

nah most ez lószart se fájt a fogorvosi injekcióhoz képest.komolyan.egy két szúrás és utána a többi szúrást nem is éreztem csak néhol tompán mivel már hatott is.

így kb az érzéstelenítésis csak az elején gáz.

nah ez elég hosszú folyamat, sokáig tartott v 10 percig sok kis injekciót kaptam a fülibe elöl hátul.

Aztán tényleg semmi.

elkezdte ott még hang se mert bedugják a füledet vattával h ne follyon bele a vér stb.

a porckészítés(ami nekem elég sok volt illetve főleg a bal oldalon volt több munka vele9abszolút nem fáj semmit nem érzel nem kellemetlen csak olyan hangja van mintha ceruzát faragnál.de nem élesen nem hangosan.a végefelé az igazítás kicsit kellemetlen mert nyomják a fejedhez izomból de nem fáj csak olyan mintha a fejedre tenyerelne egy 100kgos ember izomból viszont mégse fáj.

komolyan mondom ha nem lett volna ceruzahegyezés még be is aludtam volna.

egy volt picit fájdalmas, amikor az elgémberedett nyakam átfordították gyorsan a kész fül oldalára hogy jöjjön a másik :Dez fájt a legjobban a nyakamnak.

aztán másik is ment mint a karikacsapás.

aztán bekötözték felültettek befejeztek a közözést és KÉSZ.

néhány kérdésemre válaszolt:6hétig kell éjjelre pántot hordani nappalra nem szükséges.

aug 21én nyugodtan mehetek akár az egyenlítőre is nyaralni hiszen addigra már begyógyul nem lesz csak halovány hegecske a fül mögött(persze fényvéfőt azért ajánlott)

algo cataflam ezt szedjem.

egy hét múlva kedden 3kor varratszedés.utána ha hazaértem mossam meg mert a tiszta víz csak lemossa a koszt jót tesz neki.

kinyitottam a szemem,ránéztem a többiekre mondtam h nagyon köszönöm mindenkinek,kikisértek anyuhoz és megláttam anyukám és elkezdtem zokogni.

szívból.

örömkönnyek.

annyira örültem és egyben el se hittem hogy megcsináltattam, abszolút nem fájt nem éreztem semmit, nem voltam rosszu az injekciótól(amitól régebben az anyajegyeltávolításnál hányingerem volt)

2875. ear
2010. jún. 8. 14:57
Adrienn20 már biztosan túl van rajta, jó neki! Már csak én görcsölök egy hónapig...
2874. Fane
2010. jún. 8. 08:04
sok sikert Adri!
2873. Adrienn20
2010. jún. 7. 18:54
köszönöm, olyan kedvesek vagytok :)
2872. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 2869. - Adrienn20)
2010. jún. 7. 17:41
Gondolunk Rád:)
2871. Kittybébi (válaszként erre: 2869. - Adrienn20)
2010. jún. 7. 16:42

Drukkolunk:)

Aztán várjuk a beszámolót:)

2870. Dé79 (válaszként erre: 2869. - Adrienn20)
2010. jún. 7. 16:42
sok sikert! nem fog fájni...egy ideig. de ne aggódj, jóleső fájdalom lesz, ha lehet ilyet mondani. :)
2869. Adrienn20
2010. jún. 7. 16:40

Holnap...a nagy nap.

Gondoljatok rám a délelőtt folyamán.

Remélem nem fog fájni.

2868. Kittybébi (válaszként erre: 2867. - Adrienn20)
2010. jún. 6. 16:02

Egyen jár az agyunk, már én is nagyon várom, hogy szép fülbevalókat, jobbnál jobb frizurákat hordjak:))) és ne legyen komplexuson az idétlen fülek miatt.

Nekem még a másik ok, hogy őszre halasztom, hogy motorozom és ugye műtét után kb. 3 hónap mire újra bukósisakot húzhatok. Télen meg úgysem motorozom:)

De Te már nyáron laposülű leszel:)) irigyellek:)) és várom/juk a beszámolót:)

2867. Adrienn20 (válaszként erre: 2866. - Kittybébi)
2010. jún. 6. 13:37

:)

én meg pont azért kértem nyár elejére hogy a nyaraláson már csini füleim legyenek vizes hajjal is :)

jaj de várom már.

szép fülbevalók, ékességei lesztek szép új fülemnek :D

de azért remélem nem fog fájni a műtétkor, utána nem érdekel.

2866. Kittybébi (válaszként erre: 2865. - Adrienn20)
2010. jún. 6. 12:18

Ne félj!!! hisz a legnagyobb álmod megvalósítása elött állsz!!! új életed lesz:))

Egyébként én is a lent említett dolgok miatt fogok ősz végére időpontot kérni...

2865. Adrienn20
2010. jún. 6. 10:45

hát én egészségügyisként nem hiszem h baj lenne egy 8 mm es sebnek ami addigra csak heg lesz nem seb, persze fényvédőzöm majd egész nyáron, a műtét meg kedden lesz, a zsé meg be van fizetve.

De azért megkérdezem majd! és írok hogy milyen volt mit mondott mennyire fájt :)

nagyon félek a műtétől.

2864. Berillke (válaszként erre: 2861. - Adrienn20)
2010. jún. 5. 22:44
Sztem nem éri meg, hogy ezzel elcsezd, ha a doki is ezt fogja mondani. Nem tesz jót a sebnek, ezért kerülni kell.
2863. Berillke (válaszként erre: 2862. - Fernando_)
2010. jún. 5. 22:43

Főleg, hogy ugye Törökországban nem északi napsugárzás van, ami eleve durvább is.

Ezt többeknek javasolta a doki, hogy ha lehet, akkor nyaraljanak, strandoljanak és ősszel legyen a műtét.

További érdekesség, amire felhívta a figyelmemet, hogy pl. a strandon szinte elkerülhetetlen, hogy labda vagy egyéb tárgyak "találják" meg a füledet, már csak ezért sem javasolt!!!

2862. fernando_
2010. jún. 5. 22:25
Nekem is azt mondta az orvos, hogy ő nem javasolja ezt a nyári időpontot (jún. 23.) az erős napsugárzás miatt. Szóval egy nyaralás nagyon betehet neki. Kérdezd meg az orvosodtól.
2861. Adrienn20
2010. jún. 5. 21:53
na jó csak mivel egy 8mm es sebbről beszélünk a fülem mögött nem tudom h egyáltalán számít e,ezért kérdeztem :)
2860. Berillke (válaszként erre: 2856. - Adrienn20)
2010. jún. 5. 20:54
ahogy előtte :-))
2859. Berillke (válaszként erre: 2858. - Adrienn20)
2010. jún. 5. 20:54

hááááát, az erős nap eleve nem javasolt műtét után, pláne nem ennyi idő után.

sokan eleve ezért döntenek az őszi, kora tavaszi műtét mellett.

szerintem beszélj a dokiddal, hogy ő mit javasol, de uakkor sztem hülyeség a szobában ülni, ha egyszer már nyaraláson vagy.

nehéz ügy...

2858. Adrienn20
2010. jún. 5. 14:52

jah és a legfontosabbat kihagytam: aug 21én megyek az álomnyaralásomra törökbe egy hétre.

az a műtét után 2 és fél hónapra lesz.

szerintetek gondot okoz majd?mire kell vigyáznom?

2857. ear (válaszként erre: 2856. - Adrienn20)
2010. jún. 5. 14:12
Szerintem ne is mondd el senkinek, nem tartozik rájuk. Amúgy nyugodtan menjél dolgozni pánttal, ha ez nem jelent gondot.
2856. Adrienn20 (válaszként erre: 2845. - Berillke)
2010. jún. 5. 14:09

és amúgy műtét után hogy mostatok hajat?

hogyan mostátok ki a sampont balzsamot a fületek mögül?

A másik, nekem egy hétre rá a műtétre lesz a varratszedésem, másnap szerdán már mennem kell dolgozni.

gyógyszertárban dolgozom.

szerintetek gáz lesz?

rakjak fel pántot dolgozni?

nem mondtam el h fülplasztikám lesz.

2855. ear
2010. jún. 5. 11:48
Fernando_, te is tehetnél fel pár képet...
2854. ear (válaszként erre: 2851. - Fernando_)
2010. jún. 5. 11:46

Igazad van, fernando_, ami a természetellenes állást illeti: mondtam, h ragasztva van. Így persze, h természetellenes :-)))) Nem, még nem vagyok túl a műtéten, júl. 9-én lesz. Természetesen akarok majd egy olyan képet is feltenni, amin nem leragasztva vannak a füleim - júl. 9. után!:-))

Ja, és mi az, hogy itt KUPORGOM a fórumon? Én INDÍTOTTAM a fórumot, bocsesz :D

2853. Berillke (válaszként erre: 2846. - Fernando_)
2010. jún. 4. 22:41

Szia!

Szerintem nem fontos, mert alapból mindenkinek a lehető legjobban "lapítja". A seb abszolút kicsi, halvány rózsaszínes lesz a végén(tegnapelőtti friss infó) és 8 hónapja volt a műtétem.

A regenerálódás gyakorlatilag a seb esetében szinte minimális, olyan mintha megkarcolták volna, egyáltalán ne nagy, mély, csúnya sebre gondolj.

Azonnal érheti víz és nem is csúnya, szóval egyáltalán nem gáz, most pedig már szó szerint nagyítóval kell a fülem mögé benézni, ha tényleg látni akarja vki. Egyrészt azért, mert már ugye nem lehet olyan egykönnyen mögélátni, másrészt a seb is szinte észrevehetetlen.

2852. Fane
2010. jún. 4. 22:40
sziasztok én 1 éve akartam megműttetni, tb-re megcsinalja a madarászban angyalföldön egy doki, nemtudom a nevét. De amugy ő beszélt le róla! Anyu uncsitesojának ő csinálta, gyönyörű lett:-). Viszont annak ellenére, hogy ő akkor sem csinalja nekem meg ha milliókat leteszek elé..Keresek márt! Mivel azóta nagykorú vagyok és senki sem tudja, mit élünk át..Összegyűjtöm rá a pénzt és túl szeretnék rajta lenni, szeretném hogy amikor fuj a szél nekelljen állandoan fogni a hajamat h ne latszodjon.. hogy összetudjam fogni a hajamat 40 fokban, ne csak hajpánttal:-) És h ne kelljen szégyenkezek amikor valaki beletúr a hajamba! Eddig legyen az barátnő vagy pár.. midenki lebeszélt róla, de most legalabb (TI) megértitek, hogy mit élek át és miről beszélek.:-)
2851. fernando_
2010. jún. 4. 16:57
Vagy már túl is vagy a műtéten? Most vettem észre, hogy múlt időben írtál. Akkor meg tarthatsz egy kis beszámolót. :) Pont te akarod elspórolni, aki évek óta itt kuporog a fórumon? :D
2850. fernando_
2010. jún. 4. 16:56
Mondjuk, Ear füle ott természetellenes, mert a közepe feltűnen a fejhez simul, de tényleg jobbnak tűnik. Nem akarsz egy ugyanilyen képet feltenni leragasztott fülek nélkül?
2849. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 2848. - Ear)
2010. jún. 4. 15:41

Sziasztok!

Ne aggódj Ear nemsoká ilyen szép természetes lesz a füled:)))

Még 1 hónap és én is túl leszek rajta!

2848. ear
2010. jún. 4. 13:56
Feltettem a képet.
2847. ear
2010. jún. 4. 13:46
Én azért műttetem meg, mert állandóan csúfoltak és manapság is kinevetnek. Én is leragasztottam egyszer, hogy lássam, milyen lesz. Mondhatom, sokkal de sokkal jobban néz ki úgy az ember. Van is egy képem róla, ha megtalálom, felteszem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook