Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Jövő szerdán műtenek (Sáfrány dr. Mátyásföldi Klinika). Már nagyon izgulok. :) Félek, hogy nem olyan lesz az eredmény, mint ahogyan azt én elképzelem.
Szia!
Ha vissza olvasgatsz akkor többnyire azt írták, hogy éjszakára 6 hétig kell a pánt, nappalra nem szükséges. Szerintem a keddi varratszedésnél kérdezz rá mégegyszer! Azt gondolom ez a 6 hét is túl van kalkulálva, hogy biztos ami biztos ne törjön meg véletlenül sem a fül. (amikor szemműtétem volt akkor védőszemüvegben kellett aludni, hogy ne nyomjam meg a szemem és utólag megmondták, hogy annak is túl volt kalkulálva az időtartama) Én akkor is tovább hordtam, mert bennem volt a para, nehogy megnyomjam a szemem...:)
Tényleg pár kérdés.
műtét után meddig pántoztatok?éjjelre és nappalra is?
mikor mostatok hajat?
mikor festettetek hajat?
fúúú ma már viszket is :)
édes kényelmetlenség.
alig várom a keddet. :)
Szupper, hogy ilyen jól telnek az új füles napjaid:) Kitartás ebben a melegben!
Remélem, mindannyiunknak hasonló lesz:)
Nagyon örülök, hogy ilyen jól viseled, nemsoká leveszik a kötést és végre gyönyörködhetsz bennük :D
Jobbulást kívánok, gyógyulj meg hamar!!!
Kedves No81!
Köszönjök, hogy megosztottad a tapasztalatodat velünk, és sajnálom, hogy Neked igy alakult.
Az, hogy ki meddig vár egyénfüggő vannak egyéb dolgok is ami miatt az ember nem tudja rögtön megcsináltatni...de ha lejjebb olvasol mindenki leírta miért vár....
sziasztok.
nincs semmi baj a fülemmel.
első este kicsit fájt miután kiment belőle az érzéstelenítő, bekaptam kis fájdalomcsillapítót és kész.
éjjel nem sokat aludtam mert nem találtam a helyem meg mert leirom miért nem jelentkeztem de nem füli miatt.
tök jól van, kicsit meleg a kötés kánikulában meg nyom mintha uszósapi lenne rajtam.de ennyi.semmi fájdalom inkább kényelmetlen picit.
amiért nem jelentkeztemm elkaptam a vírust hányás hasmenés.
nem jókor jött de már tul vagyok rajta.remélem.
ma már jobb.
szóval ezért nem írtam és nem jelentkeztem.
nem a fülike miatt.
Emlékeztem vmire, de lusta voltam vissza keresni:)))
Jósvay-t nem engedjük kiesni a gyakorlatból:)))
Ahogy írtam vhol lejjebb, július 5én:))))
Előre lefoglalom a november 9-i napot:)))
Szia!
Csak kedden :)
Adrienn milyenek az éjszakáid?Hogy vagy?
Azt tudja valaki, hogy Jósvay dr. mely napokon műt??
Köszi
Szia!
Ne félj, hisz azért teszed, hogy jobban érezd magad a börödben:)
Mondjuk én lehet könnyen beszélek, mert nekem felnőttként 1 éven belül volt: mandulaműtétem, arcüregműtétem és szemműtétem. A mandulát kivéve, mindegyiknél ébren voltam...! uh Adrienn írása után, higgyétek el ez nem olyan vészes, mint gondoljátok/gondoljuk:)))))) !!!
Szia/sztok!
Mi egy cipőben járunk,én is novemberre tervezem,bár nem ott ahol ti.
Én is nagyon-nagyon félek(sztem nálam jobban senki se nem:-))
GRATULÁLOK ÉN IS ADRINAK,jó volt olvasni a sorait!
Gratulálok Adrienn:)))
Szerintem ezek után senki sem fog félni:)))
Én július 5-én megyek Jósvay dr.-hoz kunzultációra:))) Igaz, hogy csak november első hetében szeretném a műtétet, de szeretném már lefoglalni az időpontot, és széámolni visszafele a napokat:)
Üdvözlet az új fülesek körében!
Ugye milyen jó ez a tudat, hogy megcsináltad és egy egész életre?
:-)))
Gratula, ügyes voltál!
Nem csak Te görcsölsz:)))
Nekem 3 nappal előbb lesz mint Neked:)
számolhatunk vissza!!!
Adrienn20...Neked meg gratulálunk, nagyon ügyes voltál, és jó, hogy túl vagy rajta.Eddig sem féltem, de amiket írtál, ezek után cseppet sem félek, hisz alig 1 hónap múlva én ugyanazokban a kezekben leszek mint Te:))jujjjjjjjjjjj de várom!!!
annyi még h nekem ugye jóval kevsebb tonogént raktak az érzéstelenítőbe(ezt azért is rakják bele hogy ne vérezzen annyira)mivel érzékeny vagyok rá ezért viszont jobban vérzett.
hál istennek nem láttam csak éreztem h többet törlik meg egy szer véletlenül a nyakamra fojt de rögtön törölték.
sztem ha valaki nem bír ilyeneket ne nyissa ki a szemét végig.
én se nyitottam ki és simán ment minden, az érzéstelenítő után megnyugodtan szinte elaludtam.
és csak sírtam h megcsináltam túl vagyok rajta szép fülem lesz be mertem vállalni és még most se hiszem el.
annyira jól voltam utána mert ugye még hatott legalább 2 óráig az érzéstelenítés h turbánnal pózoltam a korház előtt egy kép erejéig.
aztán megérkezett apum hazavitt minket és itthon is jó minden.
kicsit lefeküdtem aludni egy órára mire fölkeltem már fáj mind2 de furcsa fájdalom:tompa nem szúró és inkább arra hasonlít mint amikor a szoros úszósapi sokáig volt a fejemen és nyomta a fülemben a porcot.
bedobtam egy catát most jobb de nem múlt el.
simán elviselhető egy fejfájás rosszabb.
szóval tuti volt a műtét és utána is bármikor újra bevállalnám akár holnap is.tényleg nem fáj.csak egy kicsit utána.
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.