Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fülplasztika tapasztalatok fórum

Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

2936. Tomooo (válaszként erre: 2920. - Fernando_)
2010. jún. 16. 21:41
Szia fernando_! Nekem annak idejen azt mondta az orvosom, /nem en talaltam ki/ mutet utan, kb. 4 hetet varjak vele, mert ugye a szex verboseget okoz, ha jol csinaljuk mindenkepp. ;) A gyogyulo fulnek pedig nem tesz jot, ezert sem szabad pl nagyon sportolni sem, mert az is verboseget okoz, ahogy emelkedik a pulzusszam, mint a szexnel is, bar nem mindenkinel, az nyugodtan szexelhet, nem lesz baja. :D
2935. Berillke (válaszként erre: 2933. - Tomooo)
2010. jún. 16. 21:39

Személy szerint sokat kaptam a fórumtól, és próbálok én is segíteni, amit csak tudok.

Mjuk ha valakinek válaszolok tök részletesen és még azt se mja, hogy bakkfitty, akkor onnantól letojom és másnak próbálok segíteni. (Akivel leveleztem priviben, ott pl. minden rendben volt, én itt a fórum hasábjaira gondolok....)

2934. Berillke (válaszként erre: 2926. - Kittybébi)
2010. jún. 16. 21:35

Én simán megkérdeztem ezt a nagyon fontos kérdést is :-)))

Kb. elég hülye ábrázatot vágott, hogy ez egyáltalán miért lenne kérdés, hisz csak a fülemet műtötte, minden más "működőképes" ....

:-)))))

2933. Tomooo (válaszként erre: 2922. - Ear)
2010. jún. 16. 21:32
Szia Ear, eme fules forum Atyja! Akkor en mint fiu valaszolok kerdesedre. Nekem 5 eve mutottek, akkor meg boszen rocker voltam, igy hosszu volt a hajam. Csak mutet utan 1 honappal vagattam le, amikor mar szinte teljesen gyogyult volt latszolag. Mondjuk azert is mutettem meg, mert kilatasban volt a 'kopasztas', bizonyos okok miatt. Mas: ez mindenkinek szol... nem tudom, elgondolkoztatok -e azon, vajon miert is tunek el az 'uj fulesek' egy ido utan a forumrol, mert en igen. Ketto megoldast talaltam. /Elotte meg hozzatennem, ugyan most regeltem, de anyum altal, aki tobb eve jelen van az oldalon, figyelemmel kiserem az elejetol a forumot/ Az egyik: azert jon, hogy mutet elott tanacsokat kerjen, mivel tul van a dolgokon, mar ertelmet veszti ezen oldal szamara, O meg annyira mar nem akar masokkal foglalkozni, orul, hogy vegre tul van rajta es felszivodik. :) A masik: tovabbra is lelkesen probal 'tagja' lenni a forumnak, hogy visszaadja a segitseget, most mar a sajat tapasztalataval, tudasaval kiegeszitve. Egy ideig talan megy is, aztan 'bizonyos felhasznalok', leoltjak, itt, vagy durvabban priviben, mert senki nem lehet olyan okos, mint azok a 'bizonyos felhasznalok'. Szerintetek elkepzelheto, az utobbi variacio is? ;)
2932. Berillke (válaszként erre: 2920. - Fernando_)
2010. jún. 16. 21:31

Hali,

Személy szerint a pántot az Oriflame-től rendeltem, a kozmetikusoknál kapható vastagabb már kényelmetlen ha leteszed a fejed. Minél vékonyabb, de azért masszív anyagot keress, ami állítható.

A szex-el pedig ne várj, nyugodtan lehet, nem lesz belőle semmi baj :-))

2931. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 2930. - Csancsi)
2010. jún. 16. 20:30
ááááááá a szülésnél tuti jobb lesz:))) nem tart hosszú órákig,és itt érzéstelenítő is van:)))
2930. csancsi
2010. jún. 16. 19:53

Már én is számolom vissza a hónapokat,de én még kicsit messze vagyok tőle...de nagyon várom!!Jó titeket olvasni,mert erőt adtok:-)

A fájdalomtól én annyira nem félek,mert mint nő úgy gondolom a szülésnél nem lehet rosszabb.Ha azt kibírtam,ezt is ki fogom.Nem igaz?

2929. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 2928. - Ear)
2010. jún. 16. 16:21

mosolyogj csak....utána 2 hét múlva mi jövünk:))))))

majd a műtő előtt úgysem mosolygunk:))))

2928. ear
2010. jún. 16. 16:18
"Fernando a soros" :-))))) ez jó!:-)))
2010. jún. 16. 16:09
Jövő héten Fernando a soros, gondolom akkor megtudjuk, amennyiben Ő rákérdez a dokitól:)))
2926. Kittybébi (válaszként erre: 2925. - 6e7dcbd3c8)
2010. jún. 16. 16:00

Persze, én is a könnyebb műtétekre gondoltam:) nem egy drasztikus operációra.

Egyébként szerintem meg kell kérdezni a dokit, nem ciki hisz ez az élet része:)

2925. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 2924. - Kittybébi)
2010. jún. 16. 15:30

Attól függ milyen műtét, nekem is volt pár operációm,nyílván az ember hasműtét után nem azzal van elfoglalva.....

Sztem ha nincs elviselhetetlen fájdalom akkor bármit lehet de csak óvatosan....de várni pár napot sem a világ vége:))))

2924. Kittybébi (válaszként erre: 2920. - Fernando_)
2010. jún. 16. 15:18
Nekem a többi műtétemkor az első kontrollig nem szabadott nemi életet élni illetve alkoholt fogyasztani, merthogy mindekttő vérbőséget okoz és nehogy a varratok kiszakadjanak illetve a vérbőség által a sebes terület nehogy deformálódjon... De hogy ez a fülnél hogy van...?
2923. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 2922. - Ear)
2010. jún. 16. 15:16
Véleményem szerint nem érdemes nagyon rövidre nyíratni, hacsak nem zavar majd, a műtét után minden színben pompázó fülecske.De gondolom már ez érdekel a legkevésbé:)))
2922. ear
2010. jún. 16. 15:09

A pántot én a Ross****-ban vettem, ez a neve: kozmetikai pánt.

Nekem az a kérdésem (most nem anyira lányoktól), hogy mennyire érdemes hajat nyíratni műtét előtt?

2921. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 2920. - Fernando_)
2010. jún. 16. 15:05

Az én drága férjemnek is ez volt az első kérdése, mikor mondtam neki, hogy megműttetem a füleimet:))))

Azt úgyis érezni fogod mennyire fáj stb.....nyílván óvatosan mindent lehet:))))

Aztán a részletes beszámolót (persze csak a műtétről) Tőled is várjuk!

Nekem még 3 hetem van, hogy túl legyek rajta!

2920. fernando_
2010. jún. 16. 14:45

Sziasztok!

Két rövid kérdés: Hol vettétek a pántot?

Másik kicsit érdekesebb, de komolyan kérdem: mikor lehet szexuális életet élni műtét után? Azért kérdem, mert ott óhatatlan, hogy az ember előre dőljön meg esetleg hozzá érjen a másik keze, stb.

2919. Kittybébi (válaszként erre: 2918. - Adrienn20)
2010. jún. 16. 14:14

Pici fülbevalót sem rakhatsz bele??

Nekem pl. nagyon hamar, egy hét után beforr a fülem hiába van kilyukasztva gyerekkorom óta, uh akkor nálam ez gáz lesz:(

A színességről azt olvastam, hogy a turbán levétele után kb. 2 héttel már normál színűek...

De persze az illetékesek jobban tudják:)

2918. Adrienn20
2010. jún. 16. 13:53

túl az első éjszakán.

hát ráfeküdni még nem tudtam mert érzékeny a porc és fáj még de mára pl sokkal jobb már.

de jól aludtam.

szerintetek mikor lesz olyan a fülem hogy mutogathassam összefogva mert ugye most még színes :) meg belül a kagylóban olyan nyomi a bőr.

fülbevalót mikor rakhatok bele?

már úgy várom :)

1 hónap múlva megyek hajatfesteni.mondta is jósvay h nyugodtan lehet.

azért biztos vigyázunk majd h ne nagyon menjen rá.

2917. Adrienn20
2010. jún. 15. 21:33

sos.

ti mennyire hoztátok szorosra a pántot éjjelre?

nekem ez a kozmetikai tépőzáras van.

2916. Berillke (válaszként erre: 2914. - Adrienn20)
2010. jún. 15. 19:05

Na ugye, hogy nem kell nappalra?

:-)))

Gratula még egyszer :-)))

(nekem is inkább a v.szedés volt gázabb, a műtétet ki lehet bírni)

2915. Kittybébi (válaszként erre: 2914. - Adrienn20)
2010. jún. 15. 18:42

Gratulálok:))) irigyellek:)))))

Köszi, hogy megosztottad minden tapasztalatodat velünk:)

2914. Adrienn20
2010. jún. 15. 17:41

megjöttem varratszedésről :)

hát esküszöm az egész hercehurcában a varratszedés fájt a legjobban :)

gyönyörűen állnak a kicsikék csak a színük :)

még vöröses kékes, gyűrött és a bőr rajta nem valami szép de ezek természetes dolgok.

nagyon szépen áll.

néhány kérdésre a válasz:megkérdeztem:

pánt éjjelre 6 hét hogy ne törjük meg

nappalra nem kell hagy szellőzzön

1 hónap után lehet hajatfesteni

2 hónap után napoztatni hisz addigrá már heg lesz és abból se friss

hajatmosni nyugodtan zuhany alatt sampon balzsam nem bántja csak tisztítja

:)))))))))))))))))))))

2010. jún. 15. 17:20
tettem fel új képet. tavaly júniusban műtötték a fülem, én éjjelre több mint 12 hétig hordtam a pántot, ha jól emlékszem. nappalra is hordtam többnyire, talán az első hónapban. illetve akkor biztosan, utána már csak időnként. volt, hogy úgy éreztem, jó lenne felvenni, és felvettem csakúgy. mára nagyon jól van a fülem, néha el is felejtem ezt az egészet. nekem is fájt persze műtét után, de nem kibírhatatlanul, ha megint döntenem kéne, újra így döntenék. igaz, egy év után nekem is valóban egy kicsit előrébb jöttek a füleim, de nem vészesen, bár néha mániákusan nézegetem őket a tükörben. de ha az egy éves a végleges forma, akkor már aggódnivalóm nincs. nekem sem javasolta az orvos, hogy ilyen nagyon sokáig hordjam a pántot, lehet hogy anélkül is jó lett volna, de én óvatos ember vagyok, nem kockáztattam. aki műttetni szeretné, mindenkinek hajrá, mert nagyon jó utána:) már rengeteg fülbevalóm van:))
2912. Tomooo (válaszként erre: 2911. - Tomooo)
2010. jún. 15. 17:03
'kulonbseg', mielott belekotne valaki, bocsi elutottem!
2911. Tomooo
2010. jún. 15. 16:54
Sziasztok! Regen olvasom mar ezen oldalt, de most pont azert regisztraltam, mert kicsit felb...ta az agyam nehany okostojas beirasa, akik lehulyeznek, kinevetnek embereket, amiert esetleg igazuk van. 5 eve egy nagyon jo magyar p. sebesz operalt, egesz Europaban elismert, aki orvosi tanacskent kb 6 het pantozast kert, /napi 8-10 orara/ mert addig gyogyul helyes formara a porc es meg majd 1 ev mire teljesen 'ep'. Alvasra vettem fel, ne gyurjem a fulem, de mivel akkoriban, nem sok idom volt alvasra, munka, tanulas, egyeb okok, kb. 2-3 orat volt rajtam naponta, mert nehogy utcara ferfikent viseljem, meg hosszu hajam volt rockerkent, igy csak a kozeliek tudtak a mutetet. Kb. 3 hetig 'hordtam', tokeletesen szepen alltak a fulek. 3 honap utan elorebb jott, majd felev utan megint eszrevehetoen, de meg turheto volt, mire kb. 1 eves volt a fulem, meg elorebb jott, /nem olyan lett mint eredetileg, mert ugye kivagtak porcot, kozepen tok jo volt, de a teteje csunyan elore hajlott, hajam is rovid volt mar ekkor/ korrigalni kellett, most szep, de be is tartottam a szabalyokat. A lenyeg TOBB orvossal is beszeltem, azt gondoltam az enyem cseszte el, be akartam perelni, mert nem akarta gratisz javitani, de kiderult en vagyok a hunyo, a porc 1 evig regeneralodik, van puhabb, vekonyabb es kemenyebb, vastagabb porcu ful, amelyiknek igen is szukseges a 6het pant, mint pl nekem, hogy jol bealljon a porc, hiaba van odavarrva, attol meg elmozdulhat gyogyulas kozben, aztan lehet reklamalni. Meg 2 dolog: van baratom akit Dr Josvay Janos operalt 1,5 eve, o is tudja ezt az informaciot, milyen erdekes, annyi a kulombseg, hogy estere ajanlja, ne legyen nyug nappal, hisz egy atlag ember alt. 8 orat alszik es mar meg is van a napi 8-10 ora. Azt meg vegkepp nem ertem miert remiszgetik egyesek, mint itt alabb azzal a mutetre varokat, hogy iszonyatosan fog fajni. Irja le, hogy neki fajt, de attol meg masnak nem biztos, hogy olyan a fajdalomkuszobe, lehet meg sem erzi, vannak akik csak hisztiznek. Fajdalmam nekem nem volt es 2 het alatt gyogyult volt a sebem, ezert is batorkodtam hanyagolni a pantot, nagylegeny voltam. Most lehet engem is lehulyezni!!!!!! Aloha
2910. Redfawn
2010. jún. 15. 09:36
Annyira, nem írtam hülyeséget, "de a pánt nem CSAK azért szükséges nappalra", a "csak" kimaradt, de gondoltam érthető anélkül is a mondandóm, ugyan is nem én találtam ki, hanem az orvosom mondta, (amúgy én is doki vagyok, ez attól még nem jelent semmit) de lehet nevetni, engem nem zavar, az a jó ha az ember tud nevetni... :D És tudom, hogy a sérülésektől is véd, nyilván, én is abban aludtam, ne gyűrjem meg, de nem CSAK annyi a funkciója... Ezzel lezártam a mondanivalóm, további sok sikert minden leendő, új és régi füles számára!
2909. no81 (válaszként erre: 2907. - Redfawn)
2010. jún. 15. 07:59
Most egy kicsit hülyeséget írtál!A pánt funkciója,hogy védje a fület a külső sérülésektől.Éjszakára azért kell,hogy igenis ne törjön el a fül,ha esetleg ráfeküdnél.Nappalra akkor ajánlott,ha fennáll a sérülés veszélye.Én nappalra egyáltalán nem hordtam,vigyáztam rá.Éjszakára azt tudom tanácsolni mindenkinek,hogy addig hordja amíg nem tud ráfeküdni.Ha már úgy tudtok aludni rajta,hogy nem fáj annyira,akkor már a pánt felesleges,én 2 hétig pántoztam éjjel.Én mióta nem pántozom sokkal szebben alakul,már nem olyan hátranyalt,hanem kezd természetes formát ölteni.
2908. Berillke (válaszként erre: 2907. - Redfawn)
2010. jún. 14. 19:44

Azért ezen jót röhögne Jósvay pl.

Mutatod neki a jó irányt?

Már régen rossz lenne, ha a pánttól függne, hogy úgy maradna-e a fülünk....

Egyértelműen megmondta, hogy éjjelre szükséges, és akkor is azért, nehogy álmodban meggyűrd.

Nappalra egyáltalán nem szükséges. A műtött fül már nem alakítható és befolyásolható merre "álljon".

Ha ő azt megcsinálta, az úgy fog állni és kész.

Ezt nekem és másoknak is megmondta, tök felesleges nappalra, csak plusz nyűg.

De ha vkinek kényelmes, akkor hordja ebben a melegben...

2907. Redfawn (válaszként erre: 2833. - Berillke)
2010. jún. 14. 13:54
Szia! Bocsi, de a pánt nem azért szükséges nappalra, mert megtörik a fül esetleg, hanem a porcnak kell egy idő mire beáll a helyére és a pánttal csak mutatod a "jó irányt"... Persze, úgy tűnik műtét után, hogy már tökéletesen tart, de van olyan, hogy gyógyulás alatt a porc, kirúgja magát, (valamennyire mindenképp, de az normális) ha nincs rendesen viselve a pánt. Ez nem mindenkinél van így, természetesen porc függő, de előfordul és ezért ajánlatos a napi 12 órán át, pánt viselése, azt el lehet dönteni, este vagy nappal, de ez az optimális min. 6 héten keresztül... :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook