Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Felhívom és kiderül, remélem még beleférek. Ha nem várok, és akkor augusztus elején megcsinálják. Csak jó legyen az a lényeg! :)
Mondanátok más jó orvosokat is akik hasonlóan jó Jósvay-hoz? rengeteget kiad a google, de nem ismerek egyet sem sajnos.
Hát nem sietted el a dolgot ha nyáron akarod műtétet....Nemcsak Jósvaynál necces szerintem a műtét, hanem bárki másnál is, mert godnolom ők is szabiznak elég rendesen nyáron.
Érdemes felhívni több dokit is, bár én inkább várnék akár 1-2 hónapot de akkor tuti jó legyen a fülem, minthogy már jövő héten megműtsenek, aztán fél év múlva műttethetem újból.
Amugy ha mondjuk augusztusban (első felében pláne) műtteted akkor szeptemberben mehetsz suliba rendesen, nem lesz már gond. :D
Más orvost tudnátok javasolni? Vagy várjam meg Jósvay-t mert szerintem nem lesz időpont már csak szeptemberben.:(
Nyáron szeretném megcsinálni, mert végzős leszek és nem akarok hiányozni emiatt.
Sziasztok!
Hasonló fülem van nekem is mint volt DaNaD-nak!
Vége a sulinak és most én is meg szeretném műtetni.
Sokan javasolják Dr. Jósvay János itt a forumon és ha jól olvastam csak 130 ezer forint lenne.
Védiki vagyok Kecskemét, Baja a legközelebbi nagyobb városok, Pest 110 km, hívjam fel Jósvay-t és egyeztessek vele? Jó lenne még szemptember előtt megcsinálni a füleimet, és a nyárból még maradna másfél hónapom kb, ha meg csinálnák még júniusban a műtétet.
DaNaD ha meg csinálom én is, remélem enyém is hasonló lesz a tiédhez, mert nekem az már tökéletes lenne! :) Gratulálok egyébként!
Nem vagyok jártas az ilyen dolgokban, ezért írtam ide.
Ha csak bőrt vesznek ki, akkor semmit nem ér az egész. Tudom, mert az első műtétemnél így történt.
A másodiknál már vettek ki porcot is. A képeimnél látod az eredményt.
Szia!
Nekem!
A fülplasztika akkor eredményes, ha NEM CSAK bőrt vesznek ki, hanem porcot is. Ezt el is mondja általában minden plasztikai sebész.
Szorítunk Viko :) Észre se veszed és már otthon is vagy! :)
Éss Boldog Fülinapot Kumbinak!! :) és Boldog Fülinapotmínuszegyhónapot ear-nek!!! :)
Ma van a fülinapom, remek a hangulatom :)))))
Ma 3 évesek a füleim! :D
Szia,
Depetra és Ancsurii mellett nekem is PZ műtötte és jók a tapasztalataim/-ink. Bátran menj hozzá.
Ha segíthetek még, szólj nyugodtan!
Üdv, f
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.