Frappáns cicanevek (beszélgetés)
Én egyébként minden állatnak úgy adok nevet, hogy figyelem a tulajdonságát, a mozgását, a pofiját.
Volt már cicánk Lisztes, mert meghempergőzött az asztalon hagyott lisztes tálban.
Jelenlegi cica, Nyafi, mert tényleg nyafog. A profilomnál szereplő cica Symba volt, mert úgy közlekedett és viselkedett, mint egy oroszlán.
Lehet egy macska, akár Gizda, vagy Gyúrós is.
Gyuri :D
Most, hogy már kezd hízni, Hurka-gyurkának hívom :D
Frappáncica. :D
Azt tudod, hogy a macskának mindig két neve van?
A "Macskák" musical alapja egy verseskönyv, ami macskákról szól. Nekem megvolt, de sajnos elveszett, kiadták magyarul és Szántó Piroska illusztrálta.
Abban van, hogy a macskának három neve van! Az első neve, amin bárki szólítja. A második neve, ami jobban jellemzi őt, és csak a szorosabb családtagok ismerik.
A harmadik neve az, amelyiken ő maga gondolkodik olyankor, amikor azt látod. hogy ül és csak néz maga elé. :D
Lehetne akár Klaviatúra Frappánci a cicád neve.
Az eddigi legzseniálisabb név, amit hallottam, a Szuzuki Dö Maripen volt. :D
(A fiatalabbak esetleg nem tudják, a Maripen a 70-es évek leggyakrabban felírt antibiotikuma volt talán Magyarországon.)
Nekem is ez volt az első gondolatom, mikor olvastam a témát! :)))
Vagy Frappé
Borisz
Mint Boris Becker
vörösnek elég vörös, nem? :)
nálunk Norbi volt a kis vörös félperzsa neve, s rózsaszín nyakörvet kapott :)))
Imádtam :)
További ajánlott fórumok:
- Nyitok egy gyorsbüfét, mi legyen a neve? nem jut eszembe semmi frappáns, pedig már dönteni kell lassan!
- Milyen frappáns választ lehet adni erre a kijelentésre? Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.
- Szerintetek mi lenne az, ami jó és frappáns nászajándék?
- Hogyan lehetne frappánsan kivitelezni, hogy én vagyok az ajándéka?
- Hogy válaszolsz frappánsan a "Hogy vagy? Mi van veled?" kérdésre, ha nincs mondanivalód?
- Szopi, hordozás, fejlődés, beszólások, frappáns válaszok:-)