Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Francia hagymaleves, ahogy én szoktam recept

Francia hagymaleves, ahogy én szoktam recept

Elkészítési idő 30 perc

A Francia hagymaleves, ahogy én szoktam hozzávalói:
-kb 3-4 fej közepes vöröshagyma
-1 evőkanál vaj vagy margarin
-2 db húsleves kocka vagy 1-1,2l alaplé(csontból és a kutyusnak is jut valami)
-só, vegeta, bors, szerecsendió(jó az őrölt is)
-1dl tejszín
-reszelt sajt (aki amennyivel szereti)
-pirítós


A Francia hagymaleves, ahogy én szoktam elkészítési módja:
A hagymákat fel kell karikázni és a vajjal vagy margarinnal megpárolni(puha legyen). Ezután az alaplével vagy (gyorsabban a már forró vízben feloldott) húsleveskockákkal fel kell önteni. Só, vegeta, bors, szerecsendió hozzáadása után ha puha a hagyma, akkor a tűzről levéve belecsorgatjuk folyamatos kevergetés melett a tajszínt és kész. Reszelt sajttal és pirítóssal lehet tálalni. Jó étvágyat!

Gyorsan, egyszerűen elkészíthető és kiadós.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A francia hagymaleves, ahogy én szoktam elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook