Főzelékreceptek babáknak (beszélgetés)
2008. ápr. 25. 17:49
Riszlisztet otthon is lehet készíteni:kávédarálon megőrölni a válogatott riszt.Pillanatok alatt lehet belőle akár babatejpépet is főzni!Pici vízzel szilárd-sűrűre főzni,tápszerrel,vagy anyatejjel elkeverni míg a kellő állagú lesz,lehet áttört gyümölcsöt tenni bele.Igen költséghatékony!
6. LoLiNa
2007. dec. 9. 05:31
rizsliszt? az milyen?
5. gabi0630
2007. dec. 8. 21:57
Nekem sem, ha vigasztal. Így tanul az ember, ha másoktól hall. Nkeme is úgy mondták!
4. ansza (válaszként erre: 3. - Gabi0630)
2007. dec. 8. 17:25
köszi az ötletet csajok,kicsit pirulok is,ez az ötlet nekem is eszembe juthatott volna...
3. gabi0630
2007. dec. 7. 21:25
Szia!
Először én is krumplival sűrítettem, a gyümölcsökhöz nagyon jó a főtt rizs.
Később én kukoricalisztet használtam, és használok a mai napig is.
2. Ferildi (válaszként erre: 1. - Ansza)
2007. dec. 7. 21:13
Először krumplival,később rizslisztel csináltam.A védőnőd biztos segít.
1. ansza
2007. dec. 7. 20:25
az lenne a kérdésem,hogyha majd elkezdem kislányom hozzátáplálását,anyatej hiányában mivel süritsem a főzeléket?mivel a tejföl ki van zárva,mert 1 éves kor alatt nem javasolják a tejtermékeket.ha valakinek van tapasztalata,és jó ötlete légyszi segitsen!előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Ani58 és Brigibaba receptgyűjteménye babáknak és mamáknak
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Mézet mennyi idős kortól lehet adni a babáknak?
- Hallott már vki róla, hogy a babáknak nem lehet egy éves korukig vágni a hajukat? Mi ebből az igazság?
- Az anyatejes babáknak valóban jobb az immunrendszere és a tápszeres babák betegesebbek?
- Milyen húsmentes feltétet csináljak zöldbab főzelékre?