Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fontos kérdés fórum

Fontos kérdés (beszélgetés)

2011. ápr. 23. 13:35
Gondoltam elég hiteles Jászalsószentgyörgy honlapja...Sajnálom.Semmi közöm a kislányhoz,nem is ismerem,csak egyszerűen közeli település és nekem is van 3 gyerekem.Kirázott a hideg,mikor a Faluházon megláttam abban a községben a felhívást.Nekem is van 3 gyerek,talán azért.
2011. ápr. 23. 11:55
Ez max.alapítványon keresztül lehetne hiteles a leginkább...:(
2011. ápr. 22. 18:22
Megvan a megoldás:A jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu-n el lehet olvasni a felhívást,aki segíteni szeretne.Címe:"Egy beteg kislány kéri segítségünket".SZóval NEM SZÉLHÁMOSSÁG!TÉNYLEG BAJBAN VANNAK!Kösz,hogy elolvastátok !!!
2011. ápr. 22. 16:09
Mondjuk nem bemondásra gondoltam,hanem nem tudjuk azt kitalálni,a szülők hogyan igazolhatnák,tényleg ennyire súlyos beteg a gyerekük.Bár van,akinek semmi sem szent és kitalálna ilyet?Ki tudja?Hogy lehetne ezt igazolni?Már a számlaszámnak a nevében is benne van,kinek a megsegítésére.a településükön ki van tapétázva minden a felhívásukkal,szóval akik ismerik,tudják nem kamu.De nem tudom,hogy szokott ez menni,azért kérdeztem.Gondoltam,ha TV-ben közzé lehet ilyet tenni,akkor csak megoldható a segítség ilyen fórumon keresztül is valahogy.
2. 53dfddad18 (válaszként erre: 1. - E417245f24)
2011. ápr. 22. 15:52
Lehet, csak nem valószínű hogy sokan elhiszik bemondásra...sok a szélhámosság.
2011. ápr. 22. 15:49
Sziasztok!Nemrég tudtam meg,hogy egy óvodás kislány leukémiás lett.Még most következik a kemoterápia,meg ki kellene neki otthonra alakítani egy steril szobát.Már lett szervezve neki jótékonysági bál,lett nyitva egy számlaszám.Szerintetek a Hoxán keresztül lehet segítséget kérni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook