Információk az új honapról (beszélgetés)
Akkor jeleket is lehet majd gyakrabban küldeni?
Nekem időnként fontos lenne pl. a szülinapoknál, mert akkor kezdek 1 tortával, majd ajándék, virág, csoki és a végén koktél, de sokszor a 2 órás korlátozás miatt nem bírom kivárni, hogy elküldjem az összes jelet, főleg, ha meló nap van...
Szuper :)
Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok.
Nem tudom hol írtad, már nem találom meg, hogy lehet tiltani tagokat, ne tudjanak privát üzenetet írni.
Erről ők értesítést kapnak? Vagy náluk elküldöttnek tűnik majd a levél, amire nyilván nem érkezhet válasz? Miből ismerik fel, hogy letiltásra kerültek?
Kérek mindenkit, akit illet, hogy ne nekem küldjétek el az új email címeket priviben, hanem olvassátok el mit írtam a priviben, kattintsatok a második narancssárga linkre, ami a módosítához visz és rögtön át is tudjátok ti magatok írni az email címet. Utána a kapott emailben kell a visszaigazoló linkre kattintani és kész.
Aki esetleg ezután korlátozott hozzáférést tapasztal, jelezze a moderator(kukac)hoxa.hu címen és a modik segítenek benne.
Időnként piros színű a beérkező levelem.
Az már az új arculat része? :)
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?
- TB: Egy fontos információ, amiről sok ember nem tud