Információk az új honapról (beszélgetés)
Igen, ez így jó, ez így nekem is tetszik! Már vissza is húztam a körmeimet! :))
Talán egy új fórum: "Ötletzsák jövőbeni tervekhez" címmel, és oda ömleszteni. Ez a fórum pedig maradjon ennek az átállásnak a további hírei-jelzései oda-vissza megbeszéléséhez.
Kedves Uhu53! Kisebb kluboknál megoldást jelenthet, hogy a taglistán átfutod az adatlapokat és megnézed, mikor voltak itt. Sajnos folyamatos monitorozást nem tudunk megvalósítani, mert nagyon lassítaná az oldal működését, nekünk pedig fő szempontunk, hogy gyors legyen a portál.
Smileykat most már lehet beszúrni külső forrásból (pl mobilon elég egyszerűen) és meg is jelennek a tartalomban. Plusz a mi emojijainkat jelként lehet küldeni a címzett adatlapjáról (az új felületen kicsit több lesz belőlük).
Jöhetnek ötletek, de csak jövőbeli tervekhez, az átállásig már új dolgokat nem nagyon tudunk megcsinálni.
Sok mindent ti javasoltatok, amiket most újítunk, nagyon hasznos dolgok ezek az észrevételek.
Nem vagyok én borzas, de azért már kezd az egész olyan kívánság-listává alakulni és alkudozunk, hogy még ezt, még azt, lassan már a toronyóra láncostól is kevés lesz. :))
Engem nem zavar, de lássuk be, ők is emberek!
Nézem, olvasom, hogy mi mindenre kell odafigyelni egy-egy ilyen átállásnál ahhoz, hogy majd az új verziónál is minden ugyanolyan flottul menjen, mint most. Ha belegondolok (de inkább nem!!) a hajam is égnek áll tőle!
És nézem, olvasom, hogy mi minden külön kívánságok merülnek még fel mellette részünkről, felhasználók felől. És ha belegondolok (de inkább nem!!) hogy mindazok teljesítése mennyi melóval jár(na!), a hajam is égnek áll tőle!
Én azt mondom, örüljünk, hogy van a hoxa nekünk, örüljünk, hogy ilyen jól működik, és most egyelőre elégedjünk meg azzal, ami van, amit kapunk.
Majd a toronyórát láncostól akkor kérjük, ha az új használata során kiderül, hogy esetleg hol, mit kell még változtatni rajta. :))
Kedves Hoxa!
Ha már volt erről szó, akkor elnézést kérek az ismétlésért. A klub funkciót baráti beszélgetésre használom, de sajnos nem látni ki mikor van jelen, annyira jó lenne ha ezt megoldanák, és azt is, hogy jeleznék a válaszokat. Szívesen használnánk smile-kat is, de ez a funkció sincs.
Nem is kell. Ez a narancs teljesen jó, más színben kicsit idegen lenne a Hoxa.
Mindazonáltal az ember azt is megszokná, mindenhez hozzá lehet szokni.
Elvileg őt sem.
Igen, lépjünk túl rajta, bár szerintem te még mindig ezen pörögsz...
Akkor a férjemet sem kérhetem meg, hogy felvegye a dominómat helyettem? Nemár!
Amúgy ezen a témán már rég túl vagyok. Más volt a legutolsó kérdésem. De már az sem érdekel.
Szerintem hagyjuk!
Az elejéről olvastam és tudom, hogy meghatalmazott a dominó felvételére...
Ilyet sem lehet csinálni...
Egyetértek. De nem azért mert unom, hanem azért, mert számomra ez a szín rikító. (Valószínűleg a rossz szememmel lehet a baj.) Mernék fogadni, hogy marad a mostani szín. :)
Viszont sokkal olvashatóbb lenne a <font color=#000000> színű betű, mint a mostani color=#808080>. Szerintem vagyunk itt páran, akinek probléma van a látásával. Tudom, nem lehet mindenki kedvére tenni...
Na jó, azok egy kicsit narancsosak:D
Én is színtévesztő vagyok, de eddig csak a kék és zöld bizonyos árnyalatait nem ismertem fel:DDD
hát nem i tudom.
A vastagvonal az tényleg piros de a betűk narancssárgák. - szerintem, de szemorvosi vélemény szerint is szintévesztő vagyok
A nevénél bejelölöd kedvencnek, és így láthatod az elhunytat is...már a nevét, nem pedig az "ellenőrt" faggatod.
Ha mán' a kreatívságnál tartunk.
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?
- TB: Egy fontos információ, amiről sok ember nem tud