Információk az új honapról (beszélgetés)
Ügyesek vagytok, én mondom!:)))
Gyerek/ek van/nak?
Hány évesek vagytok..csak kb?
Ó, látod, ha előbb szólsz...;)
Sajnos így most lemaradt. De lesz pár "pasis" jel.
A HOXA-t tényleg 2 ember "csinálja" ?
Férfi, vagy nő?
És, hogy találtátok ki?
Ez valahogy úgy jött, mint a SZIGET?
Hallottam már v. Nők Lapja Caféról, de az mintha nem élne már.
Ez ragyogó, klassz oldal.
Pontosan,
Arculat váltás is lesz?
Lényegtelen, ki mennyire ért a számítógépekhez. Most nem ez a téma. Egyébként meg senki sem ért mindenhez.
A vitánál most fontosabb, hogy azok is felkészüljenek a váltásra, akik már nem tudják a jelszavukat és az email címük sem aktuális.
53 vagyok és nő. Az alapokkal tisztában vagyok itt a hoxán, meg szerintem egyébként is. De ha nem és valamit nem tudok, megkérdezem.
Senki nem számítógéppel a kezében született és egyikünk posssijára sem volt ráírva, hogy informatikus vagy számítógép guru.
Szerintem amit akarok megtudom nézni, keresni, kitölteni, ügyet intézni, stb. Tehát élvezem a net és az ezzel kapcsolatos járulékos elemek adta örömöket, előnyöket.
Vagyunk így egy páran ezzel és élek a gyanúperrel, hogy evégett is nyugodtan alszunk.
Azért azt megjegyezni kívánom, hogy ugye tudod, mi is tudnánk neked - munkánk, foglalkozásunk, végzettségünk, képzettségünk, tapasztalataink, tudásunk stb - során olyanokat mondani amihez halványlilasegédfogalmad nincs:)
Én is kiakadtam Captaim Tomi 61-es hsz-án. Sértő ( és nem tulsó sorban törvénysértő ) és egyáltlaán nem lehet nem vagy kor szerint általámnositani a szgép hasznjálatot illetőóen sem, mint ahogy sehol másutt.
Munkámból adódóan sok ember képességeit szokását ismerem, és egyáltlaán nem jellemző hogy az idősebb nők bénábban lennének ffi- vagy fiatalabb társaiknál. Sőt, ők azok az irdai dolgozók, akik tetszik - nem teszik, de munkájuk során de rá lettek kéynszeritve a szgép használatára
Tiszta szivemből kivánomn C Tominak, hogy kerüljön kapcsolatba minél több szgép analfabéta értetlen fiatal nővel,
Mit számít a kor a számítógép használatánál? Van, akit alatt 40 alatt sem érdekel, van, aki 60-70 fölött is keni-vágja, pedig nem született bele, őket csodálat illeti.
Nézőpont kérdése, mit nevezel alapnak.
Egy felhasználói szintű számítógép-használó a részletek ismerete nélkül is kiválóan meg tudja oldani, amire szüksége van. Legfeljebb néha kényelmetlensége adódik, de az ő döntése, hogy mit tanul meg és mit nem.
Aki autót vezet, legyen tisztában a működésével? Pl. évtizedek alatt volt pár defektem, de a kerékcseréhez hozzá se fogtam, pedig az igazán alap. S még egyszer se maradtam 30 percnél tovább az út szélén. :)
Tizenakárhány évig voltam HelpDesk-es (magyarul: felhasználó támogató), a legkülönfélébb alkalmazásokhoz nyújtottam segítséget országos szinten. Valóban gyakori hiba volt a belépési adatoknak a géppel való megjegyeztetése anélkül, hogy valahová felírták, vagy megtalálták volna. Aztán amikor évek múlva bármiért gépcsere, vagy bármi történt, szegény alkalmazott nézett ki a fejéből. És? Segítettünk. Itt is ez fog történni. :)
Kedves Hoxa,
az emailcimem aktiv, jelszavát tudom.
+Nicknevem jelszavát szintén tudom.
Akkor ugye nincs semmi teendőm ?
Megerősítés, vagy most nem, és bezárom.
Arra jó hogy addig is itt ülök, és nem csinálok fontosabbat.
Megtettem, amit kértél, simán átírtam az emailt és kaptam a levelet azonnal.
Most már be is engedett, nem kellett újra belépnem, mert én minden nap belépek, nem óhajtom elfelejteni ismét a régi kódomat, puszi, köszi :D
Citrommal nekem is bajom van, mert százszor kéri, hogy mondjam az alternatív email címet, adomm hiszen van, erre meg közli, ez neki nem jó.
Inkább ráhagyom, nem is járok már annyit oda.
Nem tudom mi számít idősebbnek, én 30-40 közötti vagyok, de tök hülye vagyok a számítógéphez, az internethez és minden más elektronikai cucchoz. A mai napig előfordul, hogy a nagy képernyős lcd helyett egy ősrégi fekete-fehér tv-t nézek inkább. Rádiózni is egy régi hi-fi tornyon szeretek, sőt még cd-t is szoktam hallgatni. Azért ha valamit elmagyaráznak általában megértem, de nincs ingerem a technikai újdonságok megtanulására. Néha sajnálom, de legalább sokan okosnak érezhetik magukat mellettem. :-)
Hoxával kapcsolatban meg szerencsére még él az e-mail címem és a jelszavam is tudom.
Huha
Kedvencekbe el van mentve, pipa ami kíváncsivá tett, klubjaim, naplók. stb
párat csak olvasok nem szóltam még hozzá....
Én sem idősebb, sem nő nem vagyok, de mivel anyám hasában sem internet, sem számítógép nem volt, anélkül jöttem világra, és aztán még vagy 32 évet továbbra is nélkülözni kényszerültem.
Most sem vagyok a számítástechnika felkent papja, hogy finoman fogalmazzak.
5X-es mő minek számít?
Mikkel nem " vagyunk " tisztába? Homályosits fel minket légy szives, hátha más is kíváncsi a hiányosságokra.
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?
- TB: Egy fontos információ, amiről sok ember nem tud