Információk az új honapról (beszélgetés)
Nem vagyok moderátor, csak egy olyan dolgot feszegetsz, ami miatt szerintem kitiltás jár, hiszen más emberek felhasználónevével belépsz! Azaz "feltöröd" a profilját, akkor is, ha ő adta meg a jelszavát.
Nem az elhunytakról van szó, hanem azokról, akik nem lépnek be valamiért, akár lehet ennek oka az is, hogy elhunyt (még is), és te meg be akarsz lépni helyettük. Miért? Mi értelme van ennek?
És ráadásul már sok-sok bejegyzésben azt firtatod, hogy te be szeretnél lépni továbbra is, mert nem tudod értesíteni. Én a jó ismerőseimet elérem a hoxán kívül is...
Egyébként Hoxa is felhívta a figyelmedet arra, hogy ez szabály ellenes.
Nekem ez az egész nem fáj, csak arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy az oldal tulajdonosával talán nem kellene ezt a témát jobban kivesézni, hanem legyél kreatív...
Moderátor vagy? De, hogy igazságtalan, az biztos. Ha tudni akarod, azért izgat a kérdés, mert vannak számomra fontos emberek, akikre szívesen emlékszem. Pl. elhunyt egy pár tag, de a hozzátartozója nem szüntette meg az elhunyt tagságát. Ha látom a nevét, akkor eszembe jut, de ha nem, akkor könnyen feledésbe merül. Tudom, hogy vannak tagok, akik csak ritkán lépnek be, de tagságát nem szünteti szintén meg. Persze ez sem az én problémám. Csak jó néha virtuálisan is tudni a régi ismerősökről.
A kreatívságomat pedig ne kérdőjelezd meg, nem ismersz.
Nem értem, hogy téged miért izgat, hogy mi lesz azzal aki be sem lép?
Neked úgy tűnik, hogy fontosabb, ráadásul teljesen szabály ellenes, és feszegeted a témát továbbra is. Szerintem, ha több regisztrációval akarsz itt lenni, akkor csinálj magadnak még és ne másét használd....
Én a helyedben már hagynám ezt a témát....
Amit tudsz tenni, ha már annyira használni akarod: be tudsz lépni, így tudod módosítani az email címet egy létezőre, így nincs gond.
Akár a jelszót is meg tudod változtatni, ahogy erről szó van itt és minden gond nélkül be fogsz tudni ezzel is lépni az új felületre.
Legyél kicsit kreatív, ha már ilyen fontos neked ez!
És ne feszegesd tovább a témát!
Több eset lehetséges, ha az oldalra jön:
- emlékszik a jelszavára = minden oké
- nem emlékszik a jelszavára, de jó az email címe = minden oké, kér újat
- nem emlékszik a jelszavára, de az email címe sem jó már = nem oké, nem tudjuk azonosítani, nem tudunk új jelszót sem adni, nem tud belépni
Új regisztrációt kell majd csinálnia ahhoz, hogy az oldalt használhassa.
A színvilága a narancssárga árnyalat körül marad, de kicsit világosabb lesz az összhatás. Nem lesznek ezek az erős narancs csíkok.
.luiselotte: Elvileg vannak olyan appok, böngésző kiegészítők, amivel kedvedre átszabhatsz egy weboldal színkiosztást. Már láttam másik weboldalunkat más színekkel, de sajnos nem emlékszem, milyen böngészős kiegészítővel csinálták.
A dominósok is kapnak pluszt, majd erről később írok. De véletlenszerű dominókiosztást nem érinti, azon nem változtatunk, mert az a lényegi része a kitalált játéknak.
Színek biztos nem szemírritálóak lesznek.
Működjön ahogy megálmodták..
Nagyon drukkolok! :)
Van némi fogalmam arról, hogyan zajlik egy hasonló átállás, mert átéltem jó párat; de egyik sem érintett olyan közelről, mint ez.
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?
- TB: Egy fontos információ, amiről sok ember nem tud