Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fokhagymás csirkecomb recept

Fokhagymás csirkecomb recept

A Fokhagymás csirkecomb hozzávalói:
4 csirkecomb,
6-7 gerezd fokhagyma,
só,
fél ek liszt,
kacsazsír.


A Fokhagymás csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat bedörzsölöm sóval és a zsírban mindkét oldalon aranysárgára sütöm. A kettévágott fokhagymagerezdeket is beledobom az edénybe. Felöntöm 2-3 evőkanálnyi vízzel és lefedve nagyon lassú tűznél puhára párolom (a combokat ezalatt néhányszor megforgatom). Végül a combokat egy tálra helyezem, a szétfőtt fokhagymagerezdeket kevés liszttel megkötöm (szükség esetén teszek még hozzá egy evőkanálnyi vizet) és a csirkecombokra öntöm. Burgonyapürével tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A fokhagymás csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook