Fogyókúrás fórum. Csatlakozol? (beszélgetés)
nagyon jo😊 en mar lassan nem tudom mit fozzek. van vmi jo egyszeru gyors recepted, tobb is lehet😁 mar unom a sajat kajaimat😊
Az is jó. :) Én nem hordok rövidnadrágot, mert ahhoz nagynak tartom magam...
A két hét otthonlét eredménye: - 1 kg. :) Úgyhogy nem csak megőrizni sikerült a súlyomat, hanem faragni is kicsit belőle. :)
Nekem motivációs rövidnadrágom van<3
Jó módszer:)
Csak egy sima, egyszerű, piros vászon szoknya, ami hazautazásom elött még nem igazán tetszett magamon. Most már jobb, de még nem olyan, hogy hordanám így. De nyáron szeretném. 😃
igen erre gondoltam hogy kedvedre valot talaltal-e?😊
Katus 73!Milyen az a motivációs szoknya?Kifejtenéd bővebben?
Kényelmeset főleg!Kinek mi a szép?Ízlése válogatja!Reggelig biztosan kibírja a táncot!Puha bőr!Kivehető talpbetét van benne!Gyógy- kategória!Tartaléknak vettem!Ne legyen cipő gondom hogy tör vagy fáj a lábam...stb
masfel ora jarkalas a piacon eleg mozgasnak😁 szep cipot kaptal?
Itt nagyon hideg szél fújj !Valahogy nincs kedvem a mozgáshoz!Igaz délelőttös vok. Korán kelek és elfáradok!Ma sétáltam másfél órát a piacon!Vettem ünnepi cipőt az öröm anyai ruhámhoz!Bárcsak lenne már jobb idő!További kitartást nektek és siker élményeket!
ezert nem aggaszt engen sem a stagnalas mert a ruhaim jok😊 a mozgast en is csinalom ma usztam holnap kocogni megyek.itthon nem nagyon tudom ravenni magam ezert inkabb biciglizek meg csinalom a tobbit.
Én nem tudom hol állok most, de ma felpróbáltam a motivációs szoknyámat és már sokkal jobban áll. :) Holnaptól lesz akciós a Lidl-ben a mérleg, úgyhogy szerintem beszerzek egyet. :)
Meg egy polifoam is kéne. Mutatott az edző jó kis hasizom gyakorlatokat amit itthon is simán tudnék csinálni, csak a parketta nem biztos, hogy jót tenne a gerincemnek. :(
jo merlegelest😊 en most megint stagnalok de most nem zavar😁
Jó reggelt! Visszatértem. 😃 Szabadságnak vége, végig utaztam a tegnapi napot és este 11-re ide is értem. Elmegyek ma boltba, feltöltöm a készleteket és újult erővel folytatom. Nem tudom edzőterembe mikor jutok el (éjszakás leszek), de jó lenne tudni, hogy épp hol áll a súlyom.
majusban nekunk eskuvo lesz biztos tele fincsi kajaval... akkor majd felfuggesztem a dietat 😊
de addig is hajra😁
Húúúú hagyjuk is, május végén lesz a születésnapom, addig nagyon össze akarom szedni magamat, mert egy újabb kilengés várható... :D
egy alapos kilengest eleg hacsak egy nap akkor is egy hetbe kerul ledolgozni. hogy ez milyen igazsagtalan😊
ha husvetot ilyen ugyesen megcsinaltad menni fog a tobbi is😊
Sziasztok! Én a múlthétvégi nagy húsvéti kajálás után megfogadtam, hogy vasárnapig a mérleg közelébe se megyek, hogy ne menjen el az életkedvem, addigra gondoltam visszaáll a húsvét előtti súly, és jelentem sikerrel vissza is állt, úgyhogy a múlthéten fogyás nem volt, vagy max a húsvét előtti súly visszaszerzése :D A héten úgy néz ki hogy három helyett csak kétszer tudok sportolni majd, aminek nem örülök, de sebaj, majd próbálok kicsit jobban odafigyelni a kajára ebben a pár napban. Most indulok bevásárolni, de még nem állt össze a fejemben hogy a héten miket fogunk enni, úgyhogy valószínűleg csak egy alapkészletet szerzek be, aztán majd kiderül...
Szuper új hetet, ez most hosszúnak fog tűnni a múltheti rövidhez képest, de legalább lesz megint hosszú hétvége.. kibírnám, ha mindig így lenne.. :)
Megtaláltam a januári méröscetlimet,ugyhogy lemértem magam.
Mell alol,derékböl és csipöböl fogytam 2cm-t.
Combból semmit:(
Jó reggelt! Igyekszem. A végső cél nekem is a 75 kg. Év végére szeretném elérni. Aztán majd kiderül, mikorra sikerül. 😃 Már a mostani formám sem rossz (a család szerint), de persze ez még messze van a végcéltól. De majd dolgozok rajta ismét. 😃
Ha pár napig nem figyel az ember könnyen visszajön a kg!Én a héten nem figyeltem!Annyi más elintézni való dolgom volt!Sok sikert és kitartást nektek a továbbiakhoz!Jó érzés amikor megjegyzik hogy már látszik az a -6 kg az alakomon is!
a sulyt tartani talan nehezebb mint maga a dieta😊 en is ugy vagyok vele hogy innen mar csak felfele ne menjen. es ahhoz hogy ne hizzak nem sokkal lehet tobbet enni mint dieta alatt
Nem könnyű dolog, de nekem már az is sikerélmény, ha nem hízok tovább. :)
hat igy biztos sikerulni fog a - 11 kg😊 en a 75kg celoztam meg. most 77.2 bar 1kg ugralas mindig van ide oda😁
Természetesen. 😃 Csak a gyaloglás mellé bejönnek az erősítő, részesítő gyakorlatok. 😃
helloka orulok hogy jelentkeztel es hogy ilyen ugyes vagy hogy itthon nem szedtel fel semmit😊 a szerda nagyon jo nap a fogyokura ujrakezdesehez folytatasahoz. modszer marad a regi?
Szia!
Én még kiélvezem az utolsó pár itthon töltött napot. Fogyás nincs, de egyenlőre úgy néz ki, hogy tartom a súlyom (talán pár deka le is ment, de pontosan majd jövő héten kiderül). Már 90℅-ban útra kész a csomagom. És szerdától újra indul a fogyókúra, -11 kiló a cél augusztus 8-ig. 😃
helloka merre vagytok? mar mindenki lefogyott?😊 en csinalom ahogy eddig, a fogyas lassul.. de mar nem sok van hatra
Mondjuk én is egyszerübben vonom mwg a cht magamtol,mint a zsírt.:D
További ajánlott fórumok: