Fogyókúra mostantól.... (beszélgetés)
De jó neked!!!!
Rólam sose megy le egy deka se, de jövő hónaptól, mikor nem kell már mindennap dolgoznom, szeretnék menni tornázni, vagy úszni:D Hátha lesz változás
De jó! Örülők, hogy rendbe jöttek a dolgok!
El voltam havazva, de nagyon, megpörgök rendesen. Tegnap előtt még enni is elfelejtettem, persze azért mert nem voltam éhes! A varrótól is elhoztam a nacikat amiket átt kellett szabatnom. Tök jó. De a poén 46-osnak megfelelő letta mérete a 52-ből. Szóval meg vehetttem volna a 46- is, mert 48 át lett alakitva egy kicsit, de lehet, hogy megkérem a gyerekemet majd káészítsen képet, mert nekem is feltünt a változás. Szóval, pörgök, de nagyon és boldog is vagyok.
Köszönöm jól vagyok:D
Apukám és tesóm is megnyugodtak végre, kibélkültek a barátnőikkel, úgyhogy minden happy.
Te hogy vagy?
Hú, Na most ezt megúsztam! mi van
veled??
áááá
nem eszünk meg!
ez fogyókúrás fórum!
és nem is rúgunk fenékbe:D:D:D
köszönöm:D Aranyos vagy!
Azért van kb 10 kg feleslegem.
164 cm vagyok és 72 kg!
Mondjuk a csontjaim is nagyon erősek, de nem is igazán tudom, hogy ez számít e valamit
Sziasztok!
Hát igen, elöszőr csak köszönni mertem, mert féltem a fenékbe rugástól, mert igen csak elkallódtam.
Meséljetek kivel mi újság van?,
remélem kiürült. Szeretném majd magam kivizsgáltatni, mint thames30. Bár nem értem. Van egy kép kint róla, de szerintem nem kövér...
meg ő magas, ahogy olvastam
Már nem szedem!
Kb február óta. Persze volt hogy kellett egy fél, viszont mondta a kineziológus, hogy sok idő míg teljesen kiürül a szervezetből. Bánom, hogy az elején elkezdtem szedni.:(
Otthon is fogok tornázgatni. Töltöttem le jó zenéket hozzá:D
oké:D:D:D
Velem semmi extra. jövő hónaptól szeretnék menni tornázni, a fitnesz terembe ahol néha éjjel takarítunk a párommal - mondjuk az is jó kis fitneszelés - heti egyszer.
Dolgozok állandóan, visszajött a főnököm horvátországból és nagyon morcos volt:(
Sziasztok csajok! :-) megvagyok,itt vagyok,fáradtan de vagyok!A hétvégén megvolt a mozgásom,festés formájában,aztán fel a székre,le a székről,fáj is a popóm :-) Holnap lerakjuk a lamináltot,igaz éjjel rémálmom volt,azt álmodtam,hogy a festés alatt volt még tapéta,ami miatt leválik az egész festés és kezdhetjük az egészet előröl....remélem mostmár minden ok lesz.Kéne még oda venni egy gyönyörűséges függönyt meg egy másik csillárt!
Véleményeket szeretnék!A hálószobára azt találtam ki,hogy 2 fal legyen piros,2 pedig fehér,a plafon is fehér lesz meg a szőnyeg is.A fehér résznél aztán eszembejutott hogy láttam nagyon szép,fehérmintás tapétákat és hogy 2 fal olyan lehetne.Persze párom nem örül neki pedig tuti,hogy nagyon szép és designos lenne! :-D
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!