Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
ÓÓÓ, anyám, azok a bukták!!! :)
De bevallom, a salid is nagyon nagyon vonzó.
Én ma alig tudtam enni, nagyon fájik a szájacskám. Három forró csokit szívószállal behúztam, hogy menjen a meló és a fejem se fájjon, a diétás fajtából persze.
Piszkancs! nagyon jol neznek ki azok a buktak!!!!!
Remelem tisztaban vagy vele hogy kotelezo valahova levesned a receptjet , itt vagy a naplodban vagy priviben !!!
legyszi legyszi legyszi!!!! ilyet en is sutni szeretnek :-))
Milyen táncházba?
Én tavaly egy Görögön voltam egy munkatársam csalt el:)
szép estét lányok!:)
én táncházba megyek,lassan készülődök is,megpróbálok csini lenni:D
múlt pénteken nagyon nagyon jó volt,remélem most sem fogok csalódni!
igy van!!!:)
én is használtam elég sokat,de ma már inkább egészséges cukrot vagy mézet használok.
a Stevián is gondolkodom...de az elvileg teljesen természetes összetevőkből van
jujjj...nem akarlak elijeszteni,de inkább ne használd mert rákkeltő van benne!(aszpartman)
legalábbis azt hiszem!
szerintem mindenképp utána kéne pontosan nézni,mert...az édesitő tényleg egy méreg,szóval az lenne a jó,ha a legjobbat használod.
főleg ha rendszeresen
A Stevia(Sztivia)bioboltokban lehet kapni!:)
azt talán én is veszek!
le ültem ettem salit nem bírok fel állni
farsang szuper jól sikerült olyan édesek voltak
az én kis pillagóm úgy el fárad szegénykém
sziasztok
meg jöttem
még enni sem volt időm már olyan éhes voltam most ültem le majd este olvasok
Csak nyugodtan kérdezz, ha tudok/tudunk biztosan segítünk!:)
Zabpehelyből mi csak kását szoktunk csinálni, panírozni pedig zabkorpával, de ha előbbit ledarálod, akkor zabliszt lesz belőle, és mint olyat tudod használni.
Zabpehely magában lehet házi müzli alapja is.
Viszont sajnos nem tudom, hogy 90 napos diétában mikor tudod enni.
Koszi! A halacska is finom zoldsegekkel, egeszsegedre!
Annyit olvastam mar toletek a zabkorparol meg zabphelyrol hogy surun hasznaljatok, es most mikor otthon voltam, vettem a Ro....ann/ban egy csomag zabpelyhet es kihoztam magammal mondom hatha tudok belole vmit csinalni. kerhetek egy kis segitseget hogy a 90 naposba hol tudnam hasznalni? ebbe is "panirozhatok" husit tojassal ahogy te is irod Kata? ugy kiprobalnam :-)meg sosem kostoltam.
Ne legyen lelkifurdid, mert lehet rosszabb lett volna ha rá tornázol. Bár erre is azt mondják, hogy kutyaharapást szűrével, de szerintem mindenképp jobb hogy pihi napot tartottál!
Finom ebéded volt:) Nekem hal, meg párolt zöldségek.
Hétvégén csirkemell lesz zabkorpás/tojásos bundában savanyúságokkal/zöldségekkel, és már a hétfői kajámhoz is megvettem amit kell, ami nálam nagy szó:) Mármint, hogy ennyivel előre tudod mit fogok enni:) Szóóóval kelkáposzta/krumpli lesz, úgy pépesítve, mint a múltkor. A'la bébikaja:)
Sziasztok lanyok hogy vagytok? En is orulnek mar a tavasznak, igaz itt harcol a napocska mar ket napja kisebb nagyobb sikerrel , de majd lassan . csak a gond az hogy itt meg sosincs igazi nyar:-(
ma kihagytam a kondit lanyok, kicsit buntudatom is van miatta, de reggel alig birtam labra allni ugy bedurrant a vadlim, sztem a futastol, igy gondoltam ma pihi napot tartok. aztan majd megyek holnap ismet.feherje nap, nem tudtam mit fozzek, frankfurti levest csinaltam, nagyon fincsiiiiiii
Most már tényleg jó volna.......feltöltődni, kimozdulni, szeretnék már virágokat ültetni és nem a bezárt lakásból bámulni ezt a szutykot.
Tehát csatlakozom a TAVASZT AKAROK DE MOST RÖGTÖN MOZGALOMHOZ:)