Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Jóóóóó reggelt!:)
Hamina: a tökéletesen felvezetett tudatos vásárlást még annyival egészíteném ki, hogy soha nem szabad éhesen menni:))))
Sziasztok lányok!Szép napsugaras,madárcsicsergős vasárnapot kívánok mindenkinek!
Tegnap este buliban voltam a férjemmel.Szuper volt,a vacsi is finom.Saláták ,husik,köretnek salit ettem.Igaz a desszert lecsúszott,ami dobostorta szelet volt.Szánom-bánom bűnömet,ma délig ezért nem eszem semmit!
Ma reggel olvastam egy fórumban egy mondatot. Valahogy így szólt: aki kövér, az nem azért kövér, mert sokat eszik, hanem azért, mert alultáplált. Sok értéktelen tápanyagot juttat a testébe, és amire kifejezetten szüksége lenne, azt kihagyja.
Van benne valami igazság. Az alultápláltság mondjuk nálam a kis etióp gyerekeket jelenti, a csont és bőr éhezőket.
De tényleg igaz, hogy ha elkezdessz megadni mindent a szervezetednek, ami egészséges, és kidobod a kukába, ami otthon "szemét", és nem veszel attól a perctől fogva semmi fehérkenyeret, kristálycukrot, porcukros péksütit, csokit és hasonlókat, akkor egyszercsak észrevétlenül lefogysz.
Lehet ész nélkül is vásárolni, és lehet céltudatosan is. Tegnap bementünk a boltba, első utam a volkorn kenyér volt, aztán a zöldségosztály, majd a natúr tejtermékek sora, joghurt, túró, kefír, feta sajt. Két hónapja nem ez volt az elsődleges.
Köszi szépen, Neked is jó éjt!:)
Azt hiszem én is lépek, így mindenkinek kellemes estét kívánok!
Jó duncsizást :-)
Én elteszem magam holnapra!!!
pááááá
Jaj de édes!!!:)))
Ilyen pólónk nekünk is van:)
Ha jól emlékszem egy drogéria bababónusz csomagjának ajándékaként.
:))))
Nem mondom meeeeg:)))
Na jó, azt hittem megbántottam valamivel, de hála kiderült, hogy nem:))
Szerintem ez lett a legjobb közös képünk :-)
A pólóját nézzétek meg!!! Direkt mára vettük fel :-)
Muszáj volt :-) Most rendezgetem a képeket, aranyom úgy elaludt mint még soha :-)
Rengeteget ment és játszott, minden figyelem rá irányult! Látszott hogy nagyon élvezi a dolgot.
Tiszta kulimázos volt a sütitől, de csak kente... Öröm volt nézni!!!!
Sziasztok!
Jó kis nap volt a mai. Jelentem ettem a tortából :-D viszont alig ettem rendes kaját úgyhogy kompenzáltam a dolgokat :-)
itt vagy drágám
alig várom talizunk jó popon.....
há hogy is gondolod
Értelek és megértelek:)
Mi teflon serpenyőben szoktunk sütni, és csak pár csepp olajjal. Kivéve a rántott/bundás dolgokat.
Ezzel vagyok kicsit engedékenyebb magamhoz, bár többnyire olivaolajat használunk, egyébként pedig szigorúan veszem a saját magam által felállított szabályokat.
Sok nyers/párolt zöldséget/gyümölcsöket eszek, sovány husikat, kenyérből pedig szinte kizárólag a magvas/sűrűt, nagyon ritkán rozskenyeret. Leveseket tészta nélkül, lisztből/tésztából/rizsből kizárólag barnát/teljes kiörlésűt, kivéve mikor 1-1 sütivel bűnözök, de az hála ritka:)) A múltkori pörköltemnél is pár csepp olivaolajat használtam, és a legtöbb husiról még a bőrt is levettem.
Ja, és krumplit is max egyszer ettem a céklához.
De úgyis tudjátok ezt, hisz olvassátok a naplóm:)
Igen, én se tettem bele. Így is sokat iszok, mert sokat teázok, és azt nem bírom meginni íztelenül.
Recepteket böngésztem, és asszem írtam, hogy nagyon nem kívánom a husikat mostanában. Erre ráakadtam egy receptre, ropogós csirkecombok sajtmártással. És a husi nem is vonz, de eszembe jutott a sajtmártás. Fősulin a koliban rengetegszer főztünk a csajokkal sajtszószos tésztát. Asszem, ha elérem a 10 kg mínuszt, én sajtszószos tésztát fogok enni. :)
én ettem naranccsal is úgy is jó
de szerintem minden gyümivel lehet
én a bolti gyümis joghurtokat nem szeretem
de ez hamar elfogyott
még tudnék enni egy epreset vagy egy cseresznyéset
ja és a cikk egy része
a többi reklám is meg van benne durva dolog így is ketten meg sértődtek képzeld ha ki másolom a többit
én meg halat szeretnék
de most tele vagyok
mert ettem egy kínai levest is